- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Ájvé
veterán
válasz
Geresics #122096 üzenetére
Emaggal voltak gondok, mondjuk környezetembe pozitív tapasztalat volt róla. Emagon egyébként több bolt árul, erre is érdemes figyelni. Aqua hivatalos magyar garanciát ad (emag Román szóval problémád van akkor lehet érdekes kört kell futnod, magyar fogyasztó védelem nem tudom mennyit tehet), azt hiszem Firstphone is hivatalos. Persze a te dolgod honnan veszed, jó neked az emag akkor sok sikert kívánok.
-
Ricardo
titán
válasz
Geresics #122093 üzenetére
Nekem ami leginkább tetszik benne,az az alap droid, és az ennek kapcsán beígért hosszú támogatás, a minőségi ház a jó üzemidő . Galaxy S6 volt előtte, így fényképek terén viszalépés, de azért jó fényviszonyok között egész értékelhető képeket lehet vele összehozni.
Ha itt rákeresel a készülékre, akkor találsz pár fotót, amit ezzel csináltak a felhasználók. Itt rákeresve is akad még pár. -
Ricardo
titán
válasz
Geresics #122090 üzenetére
Az A1 is fémházas. Az előlapi kamerát nem használom, így arról nem tudok mit mondani.
A p10lite-on a Huawei saját emui felülete van. Mesengert nem használok, de WhatsAppon most kipróbáltam, és tudok üzenetet diktálni.Szerk:
A P9 jó telefon, viszont majdnem 2 éves , nem tudom meddig fogja a gyártó támogatni.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Geresics #86825 üzenetére
Talán annyi, hogy a 830-as kijelzője nem lesz hajlamos beégésre (nekem sajnos a 820-amban 3x cseréltek kijelzőt 2 év alatt beégés miatt - engem zavart), ill. van benne optikai képstabilizátor is.
Elvileg szoktak kiállítva lenni pl. Media Marktban, ott érdemes lehet összehasonlítani méretileg a kettőt, mert a "belük" ugyanaz. -
Geresics
addikt
válasz
Geresics #86824 üzenetére
Hmm... találtam egy értékelhető hozzászólást googlival:
"Nekünk mind a 2 van itthon. Igazából, amiben különbözik:
-Belső tárhely(735: 8GB, 830: 16GB)
-Előlapi kamera(735: 5megapixel, 830: 0.9megapixel)
-Hátlapi Kamera(735: 6,7 megapixeles, 830: 10 megapixeles, pureview technológia. Így egyértelműen a 830 készít szebb képeket a kettő közül, de a 735 is felveszi simán a versenyt az iPhone, Sony, Samsung kamerákkal..)
-Kijelző (735: 4,7"-os+AMOLED, 830: 5"-os és IPS LCD. Itt a 735-é szebb tapasztalataim szerint, de lényegesebb különbség végülis annyi, hogy az AMOLEDnél a fekete az bogárfekete, míg az IPS-nél szürkébb, de ezt csak összehasonlításkor lehet megállapítani)
Egy-két helyen van még minimális eltérés, de ezek a lényegesebbek. Igazából mindkettőt megéri megvenni..a 735-ös 8GB-os belső tárhelyével is simán ki lehet jönni, mert ha már csak fél giga üres, akkor is gond nélkül fut az oprendszer az androiddal ellentétben."Vélemény?
-
Kbali
nagyúr
válasz
Geresics #86818 üzenetére
Win-re nincs igo, van helyette Here Drive (vagy waze, aminek a nyűgjei elvileg megszűnnek a win10-zel).
Kis készülékek már nem lesznek, win10-zel épp nemrég jelentették be az új Lumia 950-et (nem lesz olcsó).
Ha nem kell a legújabb, akkor Lumia930-830 duót még érdemes újonnan is megvenni (megkapják a win10-et, amihez elég az 1 ill. két giga memória), jó a kamerájuk. -
silvergod
őstag
válasz
Geresics #42264 üzenetére
tesztekre ne hagyatkozz! a topikjában érdeklődj mire használható
vegyük az y300-atpéldának,nagyon jókat írnak róla
De a mindennapi használatban siralmas....kb. telefonálni+ sms arra jó, de egy FB már megakasztja simán...
Az 512 ramosokkal szenvedés csak az android,főleg JB-en. -
-KP-
addikt
válasz
Geresics #42170 üzenetére
én a helyedben nem vennék droidot 512mb ram-al. nokia lumia 520 fényévekkel jobb ezeknél, leszámítva, hogy nincs benne vaku...
y300 jobb mint a fame és olcsóbb is, úgyhogy szerintem a fame is mehet le a listáról. hardveresen az lg l5 II se jobb, mint az y300 de drágább.
-
atosan
veterán
válasz
Geresics #42166 üzenetére
Én az xperia E-t néztem kb egy hónapja, meglepődtem milyen pixeles. Az y300 topicjába annó bekukkantgattam, dicsérik, de panasz is van rá bőven.
Többiről nem tudok vélemény, persze az Lg-n kívül, de azt már írtam. Érdemes megnézni a video teszteket is (mindegyikhez van), az sokat elárul az optimalizációról. -
atosan
veterán
válasz
Geresics #42161 üzenetére
Pontosan
Hétköznapi használatra böven elég (netezgetés, fb stb), de még a játékok is szépen mennek, én a real racing 3-at próbáltam, szépen fut. Számomra ami a leglényegesebb, hogy nem fagy, nem gondolkodik több másodpercig. Fél éve használom, volt hogy 30-40 alkalmazást rápakoltam kipróbálni, de lassulás nem volt.
-
w333
félisten
válasz
Geresics #34399 üzenetére
Ennyi pénzért inkább egy Lenovo S750 !
-
maggi1886076
addikt
válasz
Geresics #7842 üzenetére
1. kategória
Alcatel OT-918
Alcatel OT-991
Huawei Ascend Y200
LG E400 Optimus L3
SAMSUNG GALAXY MINI2/SLSAMSUNG Galaxy Y/SL
ZTE KIS PLUS/SL2. kategória
HTC Desire C NFC/SLSAMSUNG GALAXY ACE/SL
SONY XPERIA Tipo/SL3. kategória
ZTE GRAND X IN/SL Proci 1,6Ghz Intel 1giga ram 4,3 kijelző
Alcatel OT-9951,4Ghz proci(sima) 512mb ram, 4,3kijelző
SONY XPERIA U/SL 2*1Ghz proci 512mb ram, 3,5kiejlző
LG Optimus L7Amik át vannak húzva, azokat nem ajánlom.ha van rá lehetőség akkor mindenképpen a 3. kategória készülékei közül érdemes választani.Az utolsó kategóriát sorrendbe raktam.Ezek közül a ZTE GRand XIN a legjobb. Persze ezek után már a külső, és a márka fog számítani.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest