Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    Sziasztok!
    Motorola DEFY boldog tulajdonosa vagyok. Nagyon elégedett vagyok a 2 éves kis telefonommal, nem is igazán akarom lecserélni. Most azonban az asszony is szeretne egy okostelefont, így arra gondoltam, hogy megkapja az enyém, én pedig veszek egy újat magamnak. ;]
    Milyen telefont ajánlotok DEFY után? Nagyon fontos számomra a strapabírás, mert sűrűn kiesik a zsebemből, és sokszor kap nagyobb mennyiségű vizet is!
    Természetesen nem szeretnék lassabb telefont, azaz mindenképp előrelépni szeretnék, de a gatyámat sem akarom rákölteni. Továbbá elfogadhatatlan számomra az a mai tendencia, hogy egy telefon nem bír ki egy egész napot töltés nélkül, ezért az ilyen telefonokat alapból kizárnám.
    Céges előfizetésem van a T-Mobil-nál, így a telefont is onnan volna optimális megvennem. Nem tudom az előfizetés nevét, de kb. 8Ft/percért beszélünk (ha ez segít).
    Ha T-Mobilnál nincs ilyen készülék, akkor hajlandó vagyok máshol is megvenni függetlenül, bár gondolom az jelentősen megdrágítja.
    Szóval, mit tudtok ajánlani DEFY után?
    (Árat szándékosan nem írtam. Ha mondjátok a készülékeket és az árukat, akkor megnézem, hogy ki tudom-e gazdálkodni. Nem vagyok skót, de nem fogom egy jó bicikli árát elkölteni telefonra. :B )
    Ja, és nem SOS, szóval, ha pl. karácsony előtt/után fog megjelenni valami, ami jelentősen megváltoztatná a piacot, akkor azt örömmel megvárom! :K

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák