-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz Ed3r_X_ #32566 üzenetére
Én nem bíznék az MSM8225-ben...
1GB RAM+U8500 elmegy. GTA vice city már biztos akad, de a többi még vállalható, akár a NOVA 3 is. Ugyan nekem csak 768 RAM és WVGA-ról van tapasztalatom, alacsonyabb órajelen.És a P prémiumabb, ugyanúgy JB-s, ugyanúgy nem lesz tovább, és van 720p videó.
-
silvergod
őstag
válasz Ed3r_X_ #32566 üzenetére
Tegnap volt szerencsém tüzetesen kipróbálni a haver L7 II -ét,azt kell mondjam nagyon jó telefon mint ezt eddig is írtam... tényleg nagyon rendben van szép képeket is készít megy minden rajta úgy ahogy kell.
Viszont amin nagyon meglepődtem,a kijelző....kérdezte néztem már az enyémen(S Advance) a helikopteres demót ,hát nem mert azt se tudtam mi az...na fel youtubra mehet a demó azonos beállítások,(fényerő felbontás hang )
Gyerekek hihetetlen a különbség!! az LG fakóbb,színtelen,fehéres képet adott ami azért meglepő mert alap használatnál teljesen rendben van nem is látod a különbséget...de a filmnél nagyon alul marad.
Ezt nem azért írtam hogy az amoledet fényezzem megint mert azt a kört már lefutottuk,
nem háborúzni akarok.
Nekem mindegy ki mit vesz de ha ezek közül esetleg valamelyiket és van lehetősége vétel előtt azért mindenképp lessen meg rajta egy HD videót hasonlítsa össze a kettőt.Ed3r_X_ elnézést,ezt nem neked szántam csak rossz gombra nyomtam újként irtam.
[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Politika
- Bittorrent topik
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mazda topik
- Betilthatja a kínai drónokat az USA
- Kerékpársportok
- További aktív témák...