Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Namelesske

addikt

válasz WynNyback #164682 üzenetére

Mivel én karbantartásban dolgozom, és 6 év alatt minimum 6 telefont láttam elmállani vagy Domestosban, Lúgban, Savban megfürödni.

Az NBR bevonat általában elkezd megrohadni az olajos kéztől, a hangszóró bármennyire is IP védett tönkre megy a vasportól, a kijelző vagy betörik vagy olyan karcos lesz hogy nem lehet használni. Ez a jobbik eset mert legalább fokozatosan történik.

A strapa telefonok közül egyedül a Samsung B2100 bírta valamennyire még régi visszaemlékezések szerint. A CAT telefonok általában se kép se hang döglöttek meg, az Evolveo meg a többi bírta egy ideig de azoknak is vége lett vagy fehér kijelző és sose kapcsolt be, vagy hasonlók.

Volt már itt is érintős, de azt meg nem tudták használni hatékonyan. Állítom a raktárosoktól megörökölt használt szénné karcolt púpos akkus Nokia 2700 Classic jobban bírtam mint némelyik új vacak. Szóval én totál megértem amit mondasz, gondolkodom rajta mi lenne a jó megoldás, már olyasmire is gondoltam hogy 3D nyomtatok neki valami strapa házat.

Új hozzászólás Aktív témák