- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Macrodroid
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Magisk
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Lassú töltéssel érkezik a Galaxy S25 Edge
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz bladegery #7252 üzenetére
Tegnap fogtam az i5-ot. Annak olyan popec a kijelzoje... allig birtam elengedni! A hangja is patent... csak sajnos a SGS3-at nem hallgattam meg meg. A One X-nel szerintem jobb. Bar lehet, hogy csak a "beharangozott" beats audio dolog miatt tul sokat vartam tole. (Egy alap Sennheiser fulhallgatom van, azzal probaltam. Es lehet, hogy elfogult is vagyok a csodadisplay miatt!)
Nezd meg az iPhone 5-ot szemelyesen, utana donts!"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
"Régóta dilemmában vagyok azzal kapcsolatban, hogy milyen okostelefont vegyek. Az én igényeimnek sajnos nem nagyon gyártanak telefont úgy érzem..."
En is igy erzem...
Szeretnek egy csucs telefont, ami gyors, nagy aksi van benne, es 2 kartyas... es nem Kinabol kell megrendelni![ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
En meg birtam fogni a munkatarsam Nokiajat. Nekem tetszett. Tisztara olyan, mint az otthoni (asztali) gepen a W8... szerintem... egy 10 perces probalgatassal...(mondjuk nekem tetszik az iOS is, meg a gyari Android launcher is.)
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Nalunk ez van:
LG Google Nexus 4 16GB
4400-4500SEK (kb. 150 000 Ft.)Amugy van dual sim W8 telefon?
Lehet, nekem az is jo lenne. Nemmragasszkodom a droidhoz!.."Röviden: Létezik jobb megoldás, de az iskolákat szerintem ez nem is érdekli. Egyébként mivel nemes egyszerűséggel meg van tiltva, nem is ellenőrzik. Így ha a lányod órákra lehalkítja/kikapcsolja/repülő üzemmódba állítja, akkor a tanár úgyse fogja észrevenni."
Mondjuk nem biztos, hogy jo a szabalyok megszegesere tanitani a gyerekeket. Megha ertelmetlenek...[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
"Nos... egy okos telefon sokminden masra is jo, mint telefonalni, meg facebookozni, ha megtanitjuk ra a gyereket. Ez a felelossegunk!
Nem mondod? Én pedig eddig azt hittem, hogy csak erre jók "
Ennek a mondatnak az a lenyege, hogy bar meg tudom venni a 7 eves fiamnak a telefont, vagy barmit, nem csak a kezebe nyomom. Se tobbet, se kevesebbet! Ha megtanitanak az emberek a gyerekuket TV-t nezni, nem uveges szemmel bamulna felnott koraban a sorozatokat. Gondolom... A smartphone detto!
No elhuzok mashova offolni, mielott bannolnak!
-
tvamos
nagyúr
"Én 6. osztályos vagyok, egyedül járok iskolába, és nincs telefonom." "végszükség, akkor elkérem egy osztálytársam telefonját" Hat ez igy... eleg alszent duma... Raadasul felnottek, gyetrekek, barki tudja hulyesegekre hasznalni a telefont, illetve, ha hulyeseget akar valaki csinalni, akkor ugyis megoldja valahogy. Nos... egy okos telefon sokminden masra is jo, mint telefonalni, meg facebookozni, ha megtanitjuk ra a gyereket. Ez a felelossegunk!
-
tvamos
nagyúr
válasz CYPRIAN #6669 üzenetére
Kosz, elolvastam a cikket + az osszes hozzaszolast.
Nagyon erdekes olvasmany volt.Azert megiscsaak szar dolog, hogy kinaban megveheted, itt meg nem!
Mert jelen esetben nem a penzrol van szo... csak nincs."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz CYPRIAN #6664 üzenetére
Errol van szo itt:
Samsung GALAXY Note II N7102 Android4.1 DSFA Quad Core 1.6GHz Dual Sim 5.5" 1280x720
-
tvamos
nagyúr
Szerintetek megeri kinabol rendelni Note II duost?
Nekem eleg felelmetes ennyit adni a kinaiaknak...
De itthon nem forgalmazzak."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Az ALGD ICS.Te a Z110-re gondolsz... hat, ez utobbi nem egy mai vas.
Tulajdonkeppen nekem az Acer Cloud Mobile is bele ferne, de az meg nem dual sim.
Ilyen eBay-es, meg egyeb Kinabol rendelgetos okossagot nem akarok.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Telefont nem tudok ajanlani, de ha ujat szeretnel, akkor nezz szet az Expansysnal!
Jo az a 10 Euro (majd' 3000 Ft) kedvezmeny, akkor bele ferhet valami 35-ig, ha jol sejtem... Vagy legalabb a szallitas ingyen van.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Nincs valami uj dual sim okostelefon a piacon?
Dual core / 1G RAM 4" lenne a kivanatos...
// Tomi"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Teljesen osszezavarodtam... Dual Sim telefont szeretnek, es szemeztem a SGS Duos-sal. Javasoltatok az Acer Liquid Gallant Duo-t, ami szimpi is, de a Mobilarena teszt vegen ott van, hogy az Alcatel OT-997D a kiralysag, mert nagyobb a sebesseg, es uzemidoben is jobb.
Ha nem akarok boot loadert nyitni, meg rootolni, szerintetek melyik a jobb valasztas?"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnek venni egy dual sim okos (smart) telefont. Egyenlore a Galaxy S Duos-t latom befutomak. Igazabol az lenne a kerdesem, van-e, ami egyertelmuen jobb telefon, rendes supporttal, ebben a meretben, valamint az, hogy hol erdemes megvenni. Annyi negativat olvasni a "sufni" GSM boltokrol...
Elore is koszi a segitseget! Tomi[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Megint szeretnek nekifutni a telefonom lecserelesenek. (Motorola Atrix.)
Egy olyan keszuleket szeretnek, amit nem kell naponta 2x tolteni, eleg 1x, es dual sim-es. (Ez kb. 5 ora aktiv hasznalatot, vagy a display megy, vagy mobil hot-spot, es 10 ora keszenletet jelent, de a Skype megy mindig.) Egy keveset bongesznek rajta, de nem sokat, viszont ezen bankolok, nezem meg, mikor megy a vonat, tehat vagy Android legyen, vagy.... iOS nincs dual sim, ugyhogy Android. Es mivel ezen bankolok, szeretnem, ha a gyari rendszerrel is tudna mindezeket. A jatek nekem a heti fel ora Robo Defense, de le tudok rola mondani, ha nem megy. Asszem ennyi.
A keretem 100 ezer... de nem baj, ha olcsobb a keszulek. De teszek meg hozza egy 20-ast, ha a keszulek nagyon meg fog...
Elore is koszi a segitseget!"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Delta Force (2024)
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Motorola Razr 40 ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 ultra 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest