-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Gondolom hogy az ötször nagyobb felbontás és a dupla pixelsűrűség miatt mennyi látszik belőle. Meg nem is ez a régi pentile, hanem más rácsot használ. De csak S3-makat, Note-ot, meg Alacatel Idol ultrát volt alkalmam tapperolni, már ott is sokkal szofisztikáltabb, játék közben jött csak ki távoli ellenfeleknél.
Ellenben 800x480-nál sima szöveg se szép. -
lenox
veterán
Illetve azt meg hadd tegyem hozza (mint mar irtam, en is ezt a kategoriat neztem, es s4 minit valasztottam), hogy a zr-nek 8 giga tarja van, amibol 5 giga alatti a szabad, de sok telefonnal ellentetben nem tamogatja az alkalmazasok SD kartyara telepiteset. Van elvileg 16 gigas verzio xperia A neven, csak Japanban.
-
AeSDé Team
őstag
Mire használnám? Legtöbbször kapcsolat tartás (FB, Skype), gyakran játékra, böngészésre, ritkábban filmezésre. Van egy olyan elvárásom is hogy ezek közül egyszerre tudjak csinálni többet is, pl. chat+játék, erre a mostani telefonom nem képes a kevés ram miatt, szerintem az említett 3 telefon közül mindegyiken lehetséges lenne. És nyílván nagyon fontos szempont az üzemidő is.
Az S4 mininek szerintem csak a GPU-ja gyenge, a többivel simán kibékülnék. Tudom hogy ezen a felbontáson jelenleg visz mindent, de próbálok előre gondolkozni
Optimus G-től csak a frissítés hiánya tart vissza. -
kodmen
aktív tag
Én sem vagyok hardcore user, ha valaki elért vele 3-4 napot, az nekem is jó lesz szerintem!
Amíg új, nyilvánnyomogatomtapizom állandóan, egyébként csak az kell, hogy minden benne legyen (gps, zene, rádió, net) hogy ha hirtelen kell (távolról elérni a számítógépem, megkeresni egy utcát stb) akkor legyen a kezemben / zsebemben.
Mindjárt utána is olvasok, köszi! Sebességgel mennyire vagy elégedett? Gondolok itt főleg a fagyásokra: hívás felvétele, multitasking közben (böngészés v videó közben bejövő hívás), és az újraindulásokra.Igazából azért akarok feljebb mozdulni a kategóriák között, mert tudom, hogy minden IT cuccal az van, hogy ha nem fizetsz érte eleget, lehet ugyanazokkal vagy hasonló számokkal kapni olcsóbbat, de használhatóságban messze el fog maradni, mert vannak egyéb paraméterek, szoftver, ami fontosabb a hardverelemek összességénél, és ezt ők is tudják. Vagy épp lebutítják az olcsóbb készüléket, hogy így differenciáljanak.
-
agabe
addikt
Akkor valóban nem erősen használod, ha kibír 3-4 napot.
Amoled a nem amoledhez képest max +10% időt jelent ...nincsenek csodák. Felhasználás függő nagyon. 3G jobban meríti mint wifi, de ha edge-re van kapcsolva amikor nem használod, és gps, wifi kilőve, akkor kevesebbet eszik minden telefon. Már egy atrix 2-essel is ki lehet hozni 6-7 nap készenlíti időt közben összesen 1 óra használat is belefér persze nem 3D-s játék.
Én azt mondom ugyanúgy nyomkodva, nézve, hallgatva telefonálva egyik teló sem fog sokkal jobb időt elérni mint a többi ha nincs benne dupla akkora akksi, és ha nem is heavy user valaki, de használja a készüléket akkor 1-1,5 nap jöhet ki a mostaniakból.(#34184) Matada2.3:
egyértelműen nexus 4 , és legfeljebb teszel rá egy jó launchert, még azzal is jobb lesz sokkal.
Jól néz ki a HTC új UI -e , de nem elképzelhetetlen (nem szoktam mostanában nézegetni), hogy már vannak vagy lesznek olyan launcherek amik azt másolják. -
w333
félisten
Sajna ezek mind hamar lemerülnek amennyire tudom
Nexus 4 kb. 2-3 napig bírja normális használat mellett ! vagy intenzív használat kb. 1 nap / 5 óra kijelző idő ! (Android 4.3 -al sokat javult az üzemidő)
De ha ez nem elég, akkor valami olyan telefont keres aminek az akkuja legalább 3000 - 4000 mAh ! viszont a telefon jóval gyengébb lesz mint pl. a Nexus 4 / Optimus G !(#30855) KalocsayMate
Hátlapon a ragasztás elenged és a kamera körül leválik a hátlap !
Én emiatt nem vennék Xperia Z -t !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest