Hirdetés

 • chab7

  PH! addikt

  Hát mint ahogy a thinkpad egy elismert kategória a laptopban, csak van ilyen junik kategóriás telefon márka/széria is. Vagy nincs? Mind egyforma? Olyan telóra lennék kíváncsi ami illik a thinkpad T szériás gépekhez - anyaghasználatban, tartósságban, felszereltségben stb.
  Mint ahogy egy thinkpadtól is lehet éppen nagyobb hardverrel szerelt ámde nem olyan tartós gép, így telefonban sem a legtöbb cuccot belepakolt, viszont nem is gyenge és azért viszonlag felszereltet keresem, term. jó akkuidővel. Egy olyat ami méltó párja egy thinkpad laptopnak.
  Erre lennék kíváncsi telefonban melyik az a cucc ami laptopban egy thinkpad. ;)

  (#27992) w333: még ugyanaz ;) főleg ha megfelel a fentebbi kritériumnak és nem akad vmi ami közelebb lenne eme utolsó kívánalmamhoz.

  Nem mellesleg a Döfi az illett nagyon is a T-s thinkpadhoz, mert bírta a kiképzést és mindent tudott, de hát a telók most nagyon fejlődnek és már kezd lemaradni. (Egy mostani Moto-t meg sem beszerezni sem megfizetni nem tudok, ha esetleg az lenne a telefonok thinkpadja :( )

  És tudom, hogy továbbra is egy Lenovo P770 lenne az ideális mellé (vagy épp P780) csak hát a felszereltségben nincsenek nagyon eleresztve - bár lehet majd idővel mégis ez lesz, ha a mostani választással melléfogok.

  Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)