Hirdetés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PNP
őstag
Sziasztok,
Tönkrement Xiaomi Redmi Note 4 után keresek valamit, de semmi meggyőzőt nem találtam. Ha egy mód van rá, nem szerertnék 50 ezernél többet költeni. A2 Lite-ot néztem ki, mert a MIUI-t nem szeretem (eddig custom ROM-okat tettem fel, egyrészt jó lenne megspórolni az ezzel járó stresszt és garanciavesztést, másrészt pl. Lineage eléggé bejön, lehet, hogy nagyon fapad egy stock android ezután, főleg, hogy nagyon szeretnék Magisk-et használni). Maga a készülék nem igazán tetszik, illetve a kamerája elég gyenge (a notch és a kamu háttérmosásra használt dupla kamera - pl. tele helyett - eléggé zavar), a mérete és az akkuja viszont meggyőző.
A kérdésem az, hogy 50e Ft körül melyik telefont érdemes választani, ha van más, jobb alternatíva. Szempont a kamera minősége (van rendes fényképezőgépem, de mégiscsak...), a kijelző láthatósága nappal, jól funkcionáló ujjlenyomatolvasó, stock androidhoz közeli OS. Ha kamerában nincs jelentős különbség ebben az árkategóriában, akkor marad az A2 Lite. Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy kell-e egyáltalán a 4GB memória, vagy nem fogom érezni, hogy kevés lenne a 3, illetve, garancia szempontjából van-e lényeges különbség az egyes kereskedők között (pl. Xiaomi márkabolt, Eustock, illetve a többi kisebb GSM bolt között).Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest