- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
pit stop #9633 üzenetére
Kb. 8 hónapos a telefon, és igen kb. most jött elő hogy max. fényerőn fekete háttérnél látszanak ezek az apró fehér pixelek, olyan mint a szita
Kijelző tényleg sokkal jobb lett mint amilyen volt ujjkorában, de az Xperia P -nek ezt ő is mondta hogy sokkal szebb a kijelzője ... White Magic
Sőt max fényerőn alul a szoftvergombok ahol vannak, fekete háttérnél max. fényerőn ez is látszik olyan mintha be lenne égve, komolyan mondom ilyet még nem láttam
Igen tisztán én raktam fel a legfrissebb 4.3 -t FlashTool -al
T -nél azt mondták neki hogy max. 2 hét, hát kíváncsian várom mi lesz belőle, majd beszámolok róla
(#9635) Ed3r_X_
Köszi
-
w333
félisten
válasz
pit stop #9627 üzenetére
Erről én nem is halottam hogy van ilyen hiba ...
Viszont ismerősöm és volt barátnője nagyon megszívták az Xperia Z -vel
Mindketten vettek 1-1 Xperia Z -t, a haveromét most adtuk be a szervizbe nagyon sok hiba miatt !
1. Bekapcsolásnál max fényerő Xperia animációnál olyan mint a pixelhiba, de kb. 100 db. kis fehér pontocskák, mintha egy sörétessel szét lőtték volna !
2. Néha telefon közben nem hallotta a másik felet csak ha kicsit megütögette a hátlapot !
3. Heti 1-2 alkalommal elszállt a térerő, majd jöttek a nem fogadott hívás SMS -ek !
4. Merül mint a titanic és nagyon melegszik, még volt valami hiba amit felírtak de már nem emlékszem
Cserébe kapott egy Xperia P -t és azt tapasztaltuk hogy mennyivel jobb és szebb a kijelző (azért ez is kicsit fura)
A volt barátnője pedig a fogával kettéharapta a telefont (nem tudom hogy csinálta, gondolom szüksége volt mindkét kezére) szépen berepedt a kijelző és szervizben mondták hogy 80k a javítás, ezzel az erővel bedobta a fiókba és vásárolt egy új Xperia Z -t és ma hallom a havertól hogy már az is a szervizben van valamilyen hibával ... (kapott egy ACE 3 LTE cseretelefont) pfff neked Sony ...
Haver most abban bízik hogy ennyi hiba miatt kap egy új telefont ...
Vélemény ?
-
Blackmirror
őstag
válasz
pit stop #9037 üzenetére
Rendszer az jó,gyors, rendben fut.
Alkalmazásokkal szoktam néha küzdeni+ legutoljára a google naptárral mert "ellopták" a névnapokat,de ez nemcsak BB-seket érintett.
Egy hete kellett újraindítanom mert a nobex radio hallgatása közben hívtak,kihúztam a fülhallgatót,beszéltem,befejeztem majd visszaraktam a fülest elindítottam a rádiót a zene tovább szólt...csak nem a fülhallgatón -
-
Blackmirror
őstag
válasz
pit stop #9028 üzenetére
Az már benne van HuMarc BB listájában is.Az árlistán már régóta annyi a Q5 csak ennek ellenére a honlap sokáig 110ezerért mutatta...tudjátok telekom webshop milyen
Egyik nap taperoltam Q5öt újra,de csak rövid ideig mert túl érzékeny volt a risztó és állandóan ott kellett futkorásznia szegény biztonsági őrnek h lekapcsolja bárki bármelyik telefonhoz ért megszólalt.
Amúgy olyan semmilyen,valahogy nem tetszett és kezelni sem nagyon bírtam fura volt az egész. -
Blackmirror
őstag
válasz
pit stop #8968 üzenetére
"Leejtésnél meg hiába üveg Z, az szögletesebb, könnyebben rakni rá tokot - G2-nél hátuljára kell lyuk gombok miatt, meg elejét se könnyű védeni."
Hááát szerintem a leejtésnél vagy szerencséd van vagy nem
vagy van rajta jó tokod vagy törik mind a kettő,főleg ami szögletes.
Advancem esett le egyszer(gyerekek játszottak vele) az szétrepült(akku+fedél) de nem lett baja. -
-
quailstorm
félisten
válasz
pit stop #8694 üzenetére
Az rendesen flames...
De ahogy az okosok mondják, igazán jó csak a nagyon megosztó készülék lehet.
A Z1C a nekem való kategória, i5-tel versenyképes. Ezért veszek egy SGS-t egyszer mert arra van píz
N95 8GB meg marad, sikerült összegányolni, nem tudnám adni a tartozékokat, és a szívemhez nőtt. Nameg akkor nem lenne többé európai tellám... Ez még finn.1 év használat után feltűnt egy kopás az 1-es gomb felett és rajta. Mikor szétszedtem rájöttem hogy oda fekszik a szalagkábel ha csukva van.
Igen, ennél a telónál nem a szalagkábel kopik átlátszóra, hanem az a keményebb -
Remekelek28
őstag
válasz
pit stop #8504 üzenetére
Fognak még sokan károsultak lenni. 10-ből 5-6 ember naiv. Főleg a nők.
Nekem se volt még ezidáig előre utalásom és tessék,az elsőnél pont belefutottam.
Alapból az,hogy 16 pozitivja van itt,arra sugallt,hogy 16 személynek adott el terméket és mind meg volt elégedve. Utólag kiderült,hogy mindhehhez elég 3 embernek aladni egy egy cigisdobozt,mert személyenként 7 pozitivat is kaphat.Mikor ezt megtudtam,irtam leirtam a véleményem erről a rendszerről egy moderátornak.
Szerintem azóta is igy van. -
w333
félisten
válasz
pit stop #8171 üzenetére
Igen erre nincs jobb szó mint ... "Érdekes és Szomorú"
Különben páromnak a kis Xperia Go hibátlan, igaz hogy néha laggol mert kevés neki az 512MB/RAM de nagyon jó kis telefon, (mondjuk a kis felbontás miatt még mindig elég fürge) sajnos másfél év után letört a kis 3.5 jack védő dugó, persze nem nagy tétel kb. 700 Ft -ért kell venni majd egy újat
Most nézem a számlát nyáron lesz 2 éves ... 61k vettük a Patnero GSM -től
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
pit stop #8155 üzenetére
Jó lenne mondjuk úgy nagyon max. 100-120k
Ősszel várom az új Nexus -t de ha nem jön be ... akkor lehet karácsonykor jó lenne egy ilyen kis kompakt telefon, persze addig még sok van és jönnek még új telefonok, de egyelőre ez a legjobb, és addigra már jó áron lesz kapható
-
-
Blackmirror
őstag
válasz
pit stop #8104 üzenetére
Egy új os-sel nem kellett volna ennyire bizakodónak lenni.Arról nem is beszélve hogy 4 verziót gyártottak a Z10-ből.
Remélem ezzel az árral,több ember fontolóra veszi a telefon vételét.Lásd:wp--->lumia520.w333: hát erre nem nagyon tudok mit mondani
Csak annyi,hogy android után én is azon aggódtam hogy mi lesz ha nem tetszik az os stb.Van még hová fejlődni,nyilván.De nagyon is szerethető és jól használható.Én annyira megszoktam, hogy ha droid van a kezemben azt is úgy akarom már vezérelni mint a z10-em.
-
Blackmirror
őstag
válasz
pit stop #7586 üzenetére
Rendben van a teló,tetszik minden.Szépen lehúzta az új frissítést,nem volt gond,wifi is jó,töltöttséget is rendesen jelzi szóval nálam nem fordultak elő olyan problémák amit sokan írtak a topicjában.
Összességében tetszik.
Viszont a BB térkép szerint én a másik utcában vagyok,ami not correctaz sztem kuka lesz.Keresem a megoldást...
-
w333
félisten
válasz
pit stop #7640 üzenetére
Francia autót inkább neeee
Aygo megbízható viszont a neve miatt elég drága, és szerintem nagyon nem éri meg
inkább valami mást, pl. egy Yaris -al jobban járnál
(#7641) batai15
Mármint gondolom Swift ? igen én is vezettem már egy pár db. -t és tényleg nagyon jók, keveset fogyasztanak, nagyon pörgősek, nagyon jó a váltó / kormány / felfüggesztés
-
w333
félisten
válasz
pit stop #7635 üzenetére
Sajnos ez így van ...
(#7636) batai15
Csak az a baj hogy drága ... viszont ha a fenntartási költséget / fogyasztást nézzük, na meg hogy jó kis pörgős autók viszonylag fiatal és kevés km- el, akkor tényleg ez lenne a legjobb választás
Na meg olyan Suzukis -ról még nem halottam aki panaszkodott volna rá
Peugeot 406 (2.0 HDi) 5 évesen vettem na és 1 év múlva már el is adtam, minden elromlott ami csak elromolhat egy autóban sőt még attól is több, alkatrészek horror drága, pedig magam javítottam / BMW 520i nagyon-nagyon jó de 12 liter /100km kicsit sok (jelenleg nem használom) ezek után kicsit furcsa hogy tényleg Suzukit nézek, viszont fontos a kevés fogyasztás és olcsó alkatrész
Szép Seat Leon lenne a legjobb ... na de még meglátjuk hogy majd mi lesz
-
Blackmirror
őstag
válasz
pit stop #7373 üzenetére
Viberen csak szöveges chat megy azt hiszem más nem.
Elnézek néhány hszt azért eléggé küzdenek egyesek vele androidos telefon után,nem tudom hogy én ezt szeretném-e.
Az ára mindenképp mellette szól,meg az is hogy független.Az stl100-1 annyira nem,jobban örültem volna ha 2-es azaz ltes verziót lehetne kapni. -
Tim82
félisten
válasz
pit stop #6414 üzenetére
Középkategóriába szánt széria az L, amúgy friss, 3-4 éve vezették be, az SL és az R széria egyfajta összeolvasztott utódjaként. Az SL gyakorlatilag konzumer széria volt, az R meg üzleti, de a T-hez képest olcsóbb, költséghatékonyabb sorozat.
Nem rossz az, de nem T/X/W, ezek az "igazinak" tartott TP-k.
L520 a Thinkwiki-n. Ahogy nézem, nincsen belőle dedikált VGA-s modell.
-
Tim82
félisten
válasz
pit stop #6393 üzenetére
Melyik TP? Megfordult már jó pár modell nálam, mindegyikben volt a hiányolt fül. Igaz, nálam jó pár éves notik vannak, a legfrissebb is 3-4 éves.
HuMarc: csak a kérdésedre válaszoltam.
Egy Koobe Junior-om volt régen, a nyáron eladtam és vettem helyette eBay-ről egy Nook Simple Touch-ot. Szerintem itthon nem érdemes ebook readert vásárolni, túl drágán adják, valamint még nincsen normális árakkal, komoly választékkkal dolgozó ebook áruház. Pedig az elektronikus könyvkiadásnak van jövője.
-
Blackmirror
őstag
válasz
pit stop #6330 üzenetére
Jah aztán torkon ragad és kivégez mert a kezére csaptam a kalapáccsal.
Az a helyzet hogy semmi esélyem ellene,végig kell néznem hogy elviszi és örüljek hogy élek.Ezt nevezik kiszolgáltatottságnak.Cyberpunk: jó hát egy kis hashajtóval kiegyeztem volna én legalábbis nem lennék ilyen elvetemült,de mondom mindenképp enyhítő körülmény lesz a végső elkeseredés,az hogy visszatérő tolvaj volt stb.
-
Blackmirror
őstag
válasz
pit stop #6323 üzenetére
Sajnos olyan a terasz,főleg a lépcső de ha tudom hogy jön betörő akkor majd felszórom homokkal,sózni nem lehet
...feltéve ha eljut addig a kutyától.Bár ezek elég körültekintőek,kifigyelik a terepet az lenne az első h lemérgezik szegény kutyulimat.Azért nem semmi hogy hogy megvan kötve az ember keze a saját tulajdon/saját élete megvédése miatt.
Cyberpunk:károsítottak meg téged valahogy már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest