- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Švejk
őstag
válasz
batai15 #20758 üzenetére
Az M7-nél elfogott a musthave érzés, az ultrapixel kamera visszataszított. Gondoltam majd rájönnek, ezzel most helyrerakják a céget. De semmi se változott, inkább romlott.
A BB-nek szorítok nagyon a Privvel, mert annál kevés szebb telefon született mostanában, és a koncepció is nagyon bejön -
quailstorm
félisten
válasz
batai15 #20656 üzenetére
A hetest törölték pedig napokig ott volt. Az a lényeg hogy mindenkit felkoncolt volna mert ő jogvédő.
Topicgazdaként hasonló egyént meg 3 hónapra akart bannoltatni a topicgazdás topicban. -
norbert1998
nagyúr
válasz
batai15 #20612 üzenetére
Tudom, de nem tudom még, az milyen lesz.
Egyébként, vásárlásban már megvan az irányvonal.
Mindenképpen csúcskategóriás telefont kell venni, ez eddig is alap elvárás volt az sp óta nálam, a "kedv"-től függ, hogy mennyire frisset. Illetve ezt szűkítettem tovább az lg design-ja miatt arra, hogy G szériás modellt veszek ezután is, ha ezt majd cserélni kell. De ott még nagyon nem tartunk, jelenleg nem nagyon tudok többet várni egy telefontól, mint amit ez nyujt, és még majd egy évig minimum tervezem megtartani ezt, főleg mert nem nagyon fogja a költségvetés értékelni, ha telefonra is költeni kell idén. -
norbert1998
nagyúr
válasz
batai15 #20609 üzenetére
A tutituti tudod mi lenne?
Egy bőr hátlapos G2 patanyomolvasóval*, vízállóan, usb c-vel, a supporttal elégedett vagyok, előlapi hangszórókkal, minimum boomsound szinten, bővíthető memória, normális vaku, és full manuális kamerabeállítások.*annyira nincs bajom ennek a formájával sem, olyan kis kellemes, de a hátlap nem tetszik, viszont annyi jó funkciója van (hátlapi értesítő led, képstabi, infra, stb)
-
quailstorm
félisten
válasz
batai15 #20597 üzenetére
Én meg már csak random flamelek hírek alatt, ha jön az antihifi áradat
Vagy próbálok segíteni random emberkéknek.Vagy fölhúzom magam azon hogy az S5830i topicban a 43534534543534. emberke se olvassa el a topic összefoglalót, és követeli a leírást.
Telefonügyben lemaradtam. MT6572 meg OMAP4470. Droid 4.2 és BB OS 10
Lehet rászánok pár órát meg 13 ezret egy MT6582-re+ujjlenyomatolvasóra, de aztán az el lesz adva szvsz mert túl nagy. -
quailstorm
félisten
válasz
batai15 #20527 üzenetére
korai S5230 firmwarehez képest viszont űrtechnika
egyébként szó se róla, egy fos volt a kettő a maga idejében, egy S40-es Nokia vagy 2006-nál újabb SonyE szénnégyalázza őket, a webböngészés meg a QVGA MP4-nek volt értelme tán, de szerencsére már sehol sincsenekMXEIL2 S5230 ROM, amiben már van kinetikus görgetés meg sok bug javítva, na az már telefonnak elment, persze zenehallgatás közben nem volt érdemes a menüben bóklászni
most meg már 18 ezerért kapsz Dogee X5-öt, nagyon fordult a világ
anno még lelkesen sorba álltak az S5230-ért duplaennyi pénzösszeg fejében -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #20482 üzenetére
Mondjuk én nem kimondottan a kartont néztem, hanem a cardboardra épülő műanyag változatot, szemtengely és fókusz állítással, vagy mivel.
Az nem tudom jobb-e.
w333:
A Xiaomi meg már 44, és nem mondanám nagyon erősebbnek (40-et is kissé nehezen adok ki 1 ajándékra
). Szóval az M2 marad szerintem barátnőmnek, én meg vadászok egy Helio X10-es Redmi Note 2-t lehet. De azt csak apróról.
-
w333
félisten
válasz
batai15 #20456 üzenetére
Szerencsére összekuporgattuk
De ne is mond, kb. 2 hete mondtam hogy 450k -t az elmúlt időben elköltöttem + erre még rájön az i5S ára (115k) de most már befejezem a költekezést, ezután már egy újabb és jobb autóra fogunk gyűjteni
szerk.
Ismerősömnek vagy egy szép Swift 1.6 Sedan, nagyon patika állapotban 1996 évjárat, minden megvan rajta csinálva + kicserélve (szóval nagyon egyben van) ha valakit érdekel írjon (350k az irányár)
Ugyan ilyen (csak sötétített ablakai vannak) ... KÉP
-
-
w333
félisten
válasz
batai15 #20320 üzenetére
Na jó akkor erre reagálnék ...
Különösen a 32 gb alap, wireless charge, gyors töltés, és fingerprint, plusz 5 coll amin nekem fontos lenne nagyon és a kb mindenhol győztes kamera(ez mondjuk annyira nem fontos persze)
A 32GB az tény hogy egy jó dolog kb. 25GB szabad, Wireles Charge (nem egy nagy bumm, max az elején) lighning csatlakozó sokkal jobb (bárhogyan tudod csatlakoztatni ez nekem pozitív), gyors töltés semmit sem ér mivel sokkal gyorsabban merül, fingerprint (ujjlenyomat olvasó) i6 esetében sokkal pontosabb, míg az S6 kb. 10 -ből 2X hibázik addig az i6 100 -ból talán 1X, az 5.1" méret még nálam is belefért (de fogásra az i6 kényelmesebb) kamera tényleg jó az S6 -ban viszont nagyon nem természetes amit fotózol vele (teljesen más színvilág és kicsit mos az algoritmus) videóban szintén az i6 a nyerő az S6 sem rossz viszont én nagyon szőrszálhasogató vagyok és videók alatt az S6 olyan mintha picit röcögne (akadna a kép) i6 esetében ilyen szintén nincs
Tessék erről beszélek ... Videó mintha kicsit akadozna az egész
i6 még sötétben is brutál videót készít Videó !
Aztán még itt egy esti videó S6 -al Videó !
Összességében nem rossz az S6 sem, viszont nagyon szeretne hasonlítani az i6 -ra ami nem feltétlenül sikerül neki
Szóval mindenképp előbb nyomkodd meg élőben az S6 -t, mielőtt megveszed !
-
w333
félisten
válasz
batai15 #20314 üzenetére
Hatalmas kérdés hogy mire van igényed ? és mit szeretnél ?
Az iOS egy unalmasan jó rendszer, semmi más dolgod nincs csak elővenni a telefont és használni arra amire ki lett találva ... okostelefon (alkalmazások, kamera, zene, videó stb.) mindenben nagyon jó (olyan mint egy Nexus)
Ha kalandra vágysz és nem szeretnél unatkozni, szóval mindig valamit fórumozni akkor G4 vagy S6 de én inkább akkor már a G4 -t ajánlanám, ezzel biztosan lesznek olyan gondjaid hogy miért laggol, miért akad, miért merül nagyon, bugos XY, mikor jön már a következő frissítés, milyen romot tegyek fel hogy jobb legyen, stb. stb
Szóval a döntés rajtad áll, iOS unalmas de mindenben profi, vagy Android amivel mindig foglalkozni kell, mert mire mindent kijavítottál rajta addigra elkezd a Play szolgáltatások vagy az Android Rendszer darálni és merülni fog mint a fene, mire ezt is kijavítod addigra jönnek egyéb más problémák szóval nem fogsz unatkozni mellette, persze ez csak az én véleményem (nem kell rám hallgatni)
-
w333
félisten
válasz
batai15 #20310 üzenetére
Azért ha visszaolvasol ... voltak nekem gondjaim az S6 -al és ezt több helyen is jeleztem pl. az Android OFF topikban is
De igazából nem akarlak semmire sem rábeszélni ez úgyis a te döntésed ... de hidd el hogy bármelyiket is fogod venni S6 vagy G4, előbb utóbb szifonod lesz, majd fogom linkelni ezt a hozzászólást
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #20306 üzenetére
Én még mindig azt mondom, mióta mondogatod, hogy ki szeretnél próbálni egy szifont. Ahogy ismerlek, mindegyik után oda jutnál, hogy még olyat nem használtál, lecserélnéd. Csak mondjuk szifont eladod kis buktával ha nem tetszik, kijön belőle az S6, G4. Fordítva nem fix.
-
w333
félisten
válasz
batai15 #20301 üzenetére
Kb. mindenben ...
Multitasking kuka, akadt és laggolt (böngészés és facebook görgetés) akku merült mint a Titanic ... az sAmoled kijelző pedig úgy sz*r ahogy van, csíkos foltos rózsaszínes valami, komolyan tiszta botrány
Különben nekem van egy olyan érzésem és ezt már a barátomnak is mondtam hogy valami nem tiszta ezzel az Exsynos -al kapcsolatban, olyan mintha nem lenne kompatibilis az Android rendszerrel vagy nem tudom, de az is lehet hogy gyorsan kapcsolgatja az órajeleket ... de az biztos hogy barátom Note 4 telefonja Sanpi 805 -el sokkal gördülékenyebb, persze gyorsabbnak nem gyorsabb de görgetésnél érezhetően jóval akadósabb az S6 a Note 4 -től
(#20304) Blackmirror
Pedig nagyon jó, sokat lehet vele bohóckodni ... nekem nagyon bejön
-
Blackmirror
őstag
válasz
batai15 #20298 üzenetére
Ez nem tudom hogy jön ki telenornál pl a céges csomagom (ami egy xses elofizetessel egyenértékű kb) 190 az s6, i6 185, i6s 210 és g4 150.
Szolgaltatotol és csomagtol függ az ár, ezért gondoltam hogy ha i6 és s6 ára bevallalhato neked akkor már a 6s is.Telekomnál nem tudom mi mennyi, mostanában nem nagyon nézem a telefonokat de hasonló szokott lenni mint telenor
-
w333
félisten
válasz
batai15 #20298 üzenetére
Szoftveresen egy rakás kaki ... pedig még 5.0.2 -el jó volt
Szerk.
Lehet hogy a G4 és S6 jelenleg olcsóbb ... viszont az vedd figyelembe hogy egy hatalmas nagy bukás az egész, saját tapasztalatomról beszélek 2013 Áprilisában megvettem az S3 LTE -t 132 ezer Ft akcióban kamatmentes részletre, majd 2014 Novemberben megvettem a páromnak az S4 LTE -t akcióban 50 ezer Ft -ért, tudod mi volt a vicces ? pl. az hogy amikor fizettem a számlát akkor az ügyintéző megkérdezte hogy "úr isten ezek a telefonok ennyire nem tartják az árukat" ? majd mosolyogva válaszoltam hogy igen az S3 LTE -nek a törlesztőrészlete 4790 Ft míg az S4 -nek 2100 Ft és közben már lefutott egy generáció
Szóval mire letörleszted a G4 -t vagy S6 -t addigra pontosan érni fognak kb. 50 ezer Ft és lehet hogy most még sokat is mondtam, míg egy i6S még 2 év múlva is bőven 100 ezer Ft felett lesz
(#20299) batai15
Hosszútávra mindenképp a "szifont" én az S6 -al hosszútávra terveztem aztán kb. fél év után ráuntam hogy egy 200 ezer Ft -s telefon akad és laggol, majd 70 ezer Ft bukással de megszabadultam tőle, azóta nyugodtabban alszom és őszintén kakilok a világra, a szifon azt teszi amire ki lett találva ... előveszed a zsebedből 4.7" kijelzőt 1 kézzel is átéred és használod mindezt lagg és röccenőmentesen + atomstabilan és nagyon profin, az akkumulátor pedig 2X tovább bírja az S6 -tól (kamerában is brutál jó), szerintem ezzel mindent le is írtam
A 240 FPS pedig a legjobb amit valaha is kitaláltak ... videó
-
w333
félisten
válasz
batai15 #20290 üzenetére
Nem olyan drága már az i6 sem ... viszonteladóktól új i6 -t már kapsz 150-160k -ért ugyan annyiba kerül mint egy S6
Használtan pedig 2-3 hónaposan már 130-140k -ért is van
(#20291) Blackmirror
+60 -80k szerintem nem ér meg a 6S (kb. semmivel sem jobb)
Tessék ... 169k vagy 224k ... azért nem mindegy az az 55k plusz pénz !
-
Blackmirror
őstag
válasz
batai15 #20292 üzenetére
OK, persze összedobjuk
Azért írtam mert ha teljes új áron vennéd az i6 -ot részletre ahogy írtad akkor legyen a lúd kövér,jobban megéri megvenni az újabb készüléket. Mennyi a különbség? 10-20 ezer? Elofizetestol is függ így passzolom, de én ezt tenném. Szerintem.
Ha használtan vennéd egy 50 ezerrel olcsóbban az i6-ot akkor nem szóltam.De új árban nem venném meg az i6-ot( Max ha adtok pénzt rá nekem is
)
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #20173 üzenetére
Röhöghetsz, de nem érzem annyival jobbnak a mostanit se egyik telefonomnál, és ennek is vannak hibái. Szerintem nem vagyok elfogult, mert a napi rutinomra megtette egy androidos is, tökéletesen, és ez is. A kíváncsiság miatt próbáltam ki, nem mert az előzőek szarok voltak.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #20146 üzenetére
Számomra eddig minden telefonom felhasználóbarát volt
i5 tegnap rakoncátlankodott, lehet mégis csak be kell mennem a T-be egy normális nanoSIM-ért. Tegnap benyögte, hogy hibás SIM. Kikapcs, bekapcs, azóta jó. Szerintem régi is a SIM-em, meg hogy magam vágtam nem is olyan
-
Tim82
félisten
válasz
batai15 #20139 üzenetére
Ha már appok akkor : népszerű droiod ios appok még mindíg kevesen vannak igaz?
Nem hiszem, hogy történt volna bármilyen, ízlésednek megfelelő áttörés WP-appok terén az utóbbi időben. Az aktuális népszerűséglisták tetején lévő droid/iOS appokkal meg nem vagyok tisztában, hogy mik is azok, szerintem Nexus 7-en is kb. ugyanazokat az appokat használom jelenleg is, mint évek óta.
film lejátszó , zene van már több normális app v még ez se?
Mi neked a "normális"? Én xMusic Playert használok, nekem megfelel, hogy kissé fapados (nem csicsás) a kezelőfelülete, de vannak jobbak is, pl. Core Player, ami flac-ot is tud (820 esetén minek, nem zenelejátszás-bajnok azért
). De zenére is van céleszközöm (itthonra és hordozható is, mindegyik bőven jobb, mint bármilyen okostelefonos zenelejátszós megoldás), a 820-szal tényleg csak időnként BT hangszóróval hallgatok zenét.
Van MoliPlayer, van VLC (utóbbi mintha már kilépett volna a béta státuszból), de megint csak nem 4,3"-on egérmozizok, ha egyszer van erre fizikailag megfelelőbb méretű eszköz is.
-
Švejk
őstag
válasz
batai15 #20119 üzenetére
Igen, elég butáncska a WP fb appja cserébe viszont tudsz úgy görgetni rajta hogy nem érzed azt folyamatosan hogy basszus miért nem vettem meg a drágább droidot. Értsd nem szaggat. Semmi.
Amúgy már elég sok szeretett droid appom megvan WP-re is, musixmatch, n7player, kérdés persze hogy milyenek. -
w333
félisten
válasz
batai15 #20115 üzenetére
+1 nekem is bejönne a WP de az alkalmazások gagyisága miatt nem kell !
(#20117) batai15
Ez így van ... de az iOS -nél is és ott ugye az alkalmazások is jók !
Melóhelyen egyre többet találkozok akiknek i6 -van és pl. nyomkodják a facebook vagy Viber vagy böngésznek, és mikor látom azt a smooth görgetést (bárhol és bármilyen alkalmazáson belül) komolyan mondom elmegy a kedvem az S6 -tól
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #20073 üzenetére
Tegnap megint elkezdtem edzeni, ráadásul aludtam kemény 5 órát, majd a 8 órás műszak délelőtt. Annyira nem vészes, de asszem. este alszok mint a bunda. Megtehetem, ünnepnap lesz
Amúgy jól teszed. Én max valami fasza felnit rakok rá, de másra nem igazán vágyom. gy kis 3 ajtós Swift, az volna az igazi mostan. Bár még előbb a jogsi, első 2 fizu arra megy. Többi a kocsira.
Amúgy nem is rossz dolog ez a gépbeállítósdi. Ma nyugisabb nap volt, 3 órát biztos tétlen néztem, ahogy megy a gép. Tehettem, mert gyártott, nem volt semmi leállás, üzemzavar. Ezt szeretem
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #20069 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy sose kell rá költeni, de nem az van, hogy állandóan költeni kell rá. És nem, nem a 150 ezres szutykot fogom venni, hanem inkább a 400 ezrest. Relatív az olcsóság ugye, de az olcsó alatt nem a 200 ezres szutykot értem. Az szimplán a szutyok kategória nálam. Megéri többet kiadni elsőre, és később kevesebb szívás lesz. Jobb esetben.
Később is jöhetnek elő gondok, persze, de ami látványosan rohad, azt már nem fogom megvenni, hanem otthagyom. Nyilván amin van 1-2 rozsdapötty, az még belefér. Nem a tökéletesre hajtok, de élhető, nem zavaró kompromisszumokon belül a legjobbra. Amire remélhetőleg a későbbiekben nem megy rá ingem, gatyám. Ez nem azt jelenti, hogy nem kell teljesen költeni rá, de nem gatyásodom le, mert akkora szutyok, hogy minden rossz rajta.
Amúgy mit higgyek, ha azt mondod, hogy állandóan költened kell rá? Vagy rosszul értelmezlek?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #20067 üzenetére
Az oké, hogy téged átejtettek (ezt veszem ki) de nem mindenki ilyen. Úgyis apámmal mennék, 20+ autóval a háta mögött, és azok szervizelésével ért már ehhez-ahhoz. A Samara-t is így vette, nem kapkodta el, de már 4 éve totál jól megy. Ja, egy garázsban állt sokáig, gumi dolgok ki lettek cserélve, a vezérlés, azóta repül.
Amúgy a felsorolt dolgok felét átnézném, szar fékbetéttel pl nem vennék kocsit, mert ha azt b*szott kicserélni, mást is. Rohadó alvázzal se igazán. Aztán majd elválik, kár ezen vitázni, semmi konkrét nincs még
-
w333
félisten
válasz
batai15 #20056 üzenetére
Én is gondoltam hogy kipróbálok egy i6 -t de ismeretségi köreimben egyre többen váltanak i6 -ról Galaxy S6 -ra és komolyan nem értem hogy miért
A hardveraprón is sok olyan hirdetéssel találkoztam hogy i6 -t cseréli S6 -ra meg ilyenek, szóval tényleg nem tudom hogy most mi lehet az IOS oldalon hogy így menekülnek a felhasználók ?
Hosszútávon még nem használtam az i6 -t csak mindig kis időkre volt nálam, de szerintem nagyon meggyőző már azon is elgondolkodtam hogy az S6 -t lecserélem i6 -ra, de mostanában elég sokan elbizonytalanítottak és félek hogy megbánnám, pedig az S6 bitang jó ... (unalmasan nagyon jó)
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #20056 üzenetére
Viszont hallottam, iPhone OFF-ba, hogy néha csesznek meghúzni a csavart, és emiatt ropog, recseg, stb.. jól nézd meg akkor. Ennek ellenére én is vennék, azért mert páran kifogták.
Következő még nem tudom mi lesz, egyelőre marha jó az i5. Gyors, mióta megvettem nem volt újraindítva, se semmi, és nem lassult még be, pedig napi szinten használom, elég sokat mostanság.
Én ma mentem le megint először, edzeni. 1 év után marha szarul megy, mit ne mondjak. Kb majdnem a fele teljesítmény, mint tavaly áprilisban. Bár bicepszben nem. Mindegy, nem fogom abbahagyni már, van egy cél, amit el akarok érni, és el is fogom
Ja meg lassan kéne jogsi, és kocsi. Suzuki jó lesz, 3 ajtós Swiftet néztem, tetszenek. De ha nem lesz csak Sedan, az is jöhet. Más nem igazán vonzz. Suzuki olcsó, jó, megbízható, addig meg míg el nem rohad mindene kb, keveset fogyaszt. Nem akarok szívóágra szállni, mint ismerősök a 20-30 éves Opelokkal, stb-vel.
-
w333
félisten
válasz
batai15 #20038 üzenetére
Azzal nem nagyon nyúlsz mellé ... ha együtt tudsz élni az IOS -el
Bár S6 topikban pont ezt írtam Link
(#20040) batai15
Persze ... simán, teljesen megértelek, aztán ha nem jön be még árában el is tudod adni aztán vehetsz akár egy HTC M9 -t is, tudom hogy az is tetszik neked
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest