Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!

Aktív témák

• Mamuska

őstag

válasz viztelen #2837 üzenetére

Most hogy Saint_ említette az e szériát eszembe jutott még egy az pedig az e63. 1500mAh aksival nagyon tuti, 3,5jack, wifi szóval ez is megfelel az elvárásoknak és egy picit olcsóbb mint az n78, de butább is egy-két dologban. Az ára 59 2 én nokia garival, de mivel új darab ezért még eshet egy picit az ára, én csak pár hónap múlva vennék ilyet.

• Mamuska

őstag

válasz viztelen #2837 üzenetére

Ebből a keretből szerintem az n78 a legjobb. 65 guriga 2 év nokia garanciával, és az elvárásaidnak maximálisan megfelel.[link]

• asadasad22

őstag

válasz viztelen #1707 üzenetére

E51 kizárt, hogy ne bírná 4-5 óráig az mp3-at, sztem kb 10 óráig bírnia kellene, 4-5 órát sztem folyamatos wifi forgalmon át történő tv-zésnél is kibír. N82 hasonló módon, kicsit kevesebb ideig (ugyanaz az aksi csak nagyobb a kijelző, 3d gyorsítás). de az E51 sztem inkább az autofókuszos fényképezőnél esett ki nem? :)
    szóval N82 nem lenne rossz. esetleg ránézhetnél a még nagyon friss N78-ra. a fényképezője kicsit rosszabb, mint az N82-nek, de azért AF, 3,2MP és Carl Zeiss optika befigyel :)
    az aksija 1200mah-es, ez elméletileg tovább bírja az E51-nél, N82-nél, zenehallgatásban pedig különösen erős a telefon: állítólag top-hangzása van (zenetelefon szint), még kihangosítva is (sztereó hangszórók), 3,5mm-es szabvány jack, 24 óra lejátszási időt mondanak, ami sztem normál körülmények között is min. 15 óra :) FM rádiót pedig nem csak venni, de sugározni is tud :) 16 gigáig biztosan bővíthető szerintem. infra nincs, új Nszériások nem szoktak már kapni, az E széria még rendszerint megkapja. állítólag a GPS vevője is eléggé erős, valamint ez az első olyan telefon, amin Symbian 9.3 fut. hátránya, hogy alig olcsóbb az N82-nél, ami komolyabb kamerával, több rammal és 3d gyorsítóval rendelkezik, viszont az pedig alulmarad, ha mondjuk zenehallgatásról van szó.
    én ránéznék mind2-re a helyedben, aztán amelyik elnyeri a tetszésedet, az lesz a jó.

• fateless

veterán

válasz viztelen #1707 üzenetére

Nos itt az a nehéz, hogy a symbianok nem a hosszú üzemidőről híresek.
    Az E61-em ugyan meglepően sokáig bírta, akár 3 napig is (a mostani PDA-m meg egy nap alatt lemerül), de ez nem gyakori.
    A leírásod alapján neked egy N sorozatú Nokia kell, de inkább azt mondom, hogy bújd át őket, melyik tetszik a legjobban, mert közülük sok jó lehet. Én nem szeretem, de megnézheted pl az N95 8GB-t

Csak apróságok:
    infrát egyre kevesebb telóban találsz
    Bluetooth szinte már minden készülékben van
    Esetleg megnézhetsz PDA-telefonokat is.

(Nem okostelefon, tehát nincs meg az általad kívánt symbian, de a SE K800 vagy K850 is jó lehet sok szempontból. Vess egy pillantást azokra is. vagy olvasd el a tesztjeiket: K800 (790, de ugyanaz); K850

Aktív témák