- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Gabesz77
senior tag
válasz
Kephamos #43906 üzenetére
Bármelyikből ki lehet fogni hibás példányt, szóval akár azt is mondhatom, hogy 50% esélyed van. Igen, Sony-nál volt ez a probléma, de csak bizonyos idő előtt gyártott készülékekre jellemző, a topikjában tudnak pontosabb infót adni.
Ha Android, akkor én a Sony-t választanám a kettő közül. Ha pedig tetszik és érdekel a WP, akkor a Lumia 800 tökéletes befutó. Nem kell tőle tartani, és döcögni ez tuti nem fog. -
mohotol
aktív tag
válasz
Kephamos #43903 üzenetére
SXS meg SII tuti kap ICS-t (SII talán már kapott is?
)
Lumia 800-nál meg még nem lehet tudni hogy jön-e rá a WP8, de nem hinném hogy a Nokia és az MS megengedheti magának, hogy elhanyagolja az őket választó réteget, szóval valszeg az is kapja majd.Marketplace meg szépen pörög, nézz körül rajta, de ami kell, az van, és folyamatosan érkeznek az új programok, én nem hiszem hogy túlságosan gyenge lenne.
-
-
istnag
addikt
válasz
Kephamos #43491 üzenetére
Mielőtt beleugrasz egy WP -be! Érdemes ezt átolvasni:
101 REASONS NOT TO BUY A LUMIA WINDOWS PHONE 7.5
Nem akarok senkivel sem vitatkozni,veszkedni,csak gondoltam érdemes elovasni,mielőtt valaki beruház egy ilyen telefonra... -
mycso
veterán
-
mycso
veterán
válasz
Kephamos #41533 üzenetére
Van nálam lassan egy hónapja egy lumia800, ha ezt kellene használnom az s2-m helyett a mindennapokban sírva falhoz csapkodnám magam.
Ami nem tetszik:
menü/menürendszer puritán kinézete
úgy egyben az egész használhatósága/kezelhetôsége
átláthatatlan menük/programok
a gyér testreszabhatóság
pc-vel a szinte 0 adatcsere lehetôség
0 belenyúlási lehetôség mélyebb szintenAmi tetszik:
viszonylag gyors
összességében a telefon külleme
kamerája/kijelzôjemod.: közben láttam a mobillal támasztott igényeidet a lumia topikban, ez esetben neked maximálisan megfelelhet a lumia800, bár lehet találnál alternatívát olcsóbban is.
-
-
Rotate
veterán
válasz
Kephamos #41443 üzenetére
nem vennék olyan cégtől semmit, amely 2 éven belül be fogja jelenteni a csődöt...
ha ezt nem vesszük figyelembe, akkor meg azért ne vegyél, mert a Blackberry rendszere, egy ****
és a csillagokhoz egy olyan szót képzelj ami rímel azzal a szóval, hogy "szar"
meglestem, a díjcsomagod alapján az Arc S lesz a megfelelő, 55e forint
vagy ha rádobsz a 70-re 20-25 ezer forintot, akkor S2...
-
axioma
veterán
válasz
Kephamos #41441 üzenetére
sim csere utan is? vagy elotte only 2g-n is? Mar ha amugy tetszene a telo. En is tudtam ilyet produkalni mind Blade mind D2G + telenor kombinacioban, elobbinel sim-csere, utobbinal meg a t-sim miatt muszaj only 2G, cserelem is amint tudom. Persze ha jobb lenne masik telo, akkor ne kiserletezz
-
fleetcmd
tag
válasz
Kephamos #34127 üzenetére
Igen.. Ha pl. Médiamánia S-sel rendeltem volna a Rhyme-ot, akkor 84e lett volna, így 94e. És ugyebár a különálló netcsomag nem lebeszélhető.
De ez egyéni preferencia kérdéseMobilnet nélkül amúgy sem ér sokat egy okostelefon, és egy ócsítós csomag plusz egy 500 megás netelőfizetés már közelít a MédiaMánia S-hez árban. De itt nincs a netre túlforgalmazási díj, és nekem ez megérte azért, hogy ne kelljen a mobilnetkapcsolatot letiltogatni és az adatforgalmat nézni, nem lépem-e túl.
szerk: elírás
-
fleetcmd
tag
válasz
Kephamos #34120 üzenetére
Ott van pedig.. ld. 1-es lábjegyzet: "1) A MédiaMánia díjcsomagok havi díja 100%-ban leforgalmazható hálózaton belüli, valamint más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői felé indított hívásra, illetve SMS küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön."
ECO-hoz vagy egyéb díjcsomaghoz pedig úgy juthatsz, ha rendeléskor olyant választasz, hogy "Nincs hűség a díjcsomagra", vagy csak a netes csomagra van hűség. Ekkor a rendelés közben választhatsz díjcsomagot.
-
tjokai
senior tag
válasz
Kephamos #34024 üzenetére
Mindhárom telefon nagyon jó, itt inkább már csak az a döntő, h neked mennyire fontos a kamera minősége, a segédfény(vaku) megléte, kijelző mérete...a SGS és az ARC telótkat ismerem "személyesen" is, nem csak tesztekből, mindegyik nagyon szerethető telefon.
De az LG Optimus 2X is nagyon jó választás lenne ismereteim alapján. HTC-ről csak annyit tudok, ami a tesztekben van, nem volt még sosem HTC-m, így nem tudok róla személyes tapasztalatokat mondani.Ha sokat hallgatsz zenét külső hangszórón és fontos a hangminőség akkor Nokiában gondolkodj, azoknál egy telefon sem szól szebben......Nokiának is van pár frankó gépe, de ott az op.rendszerrel kell kompromisszumot kötnöd, ugyanis a Symbian már elavult, nem nagyon fejleszthető tovább sajnos. De a Nokia E7, N8, X7 telók remek készülékek! Ha headseten hallgatod a zenét akkor mindegy mit választasz, mert a fülhallgatót olyanra cseréled amilyenre akarod.
-
tjokai
senior tag
válasz
Kephamos #34000 üzenetére
Én T-Mobilnál vagyok ECO díjcsomaggal ami 100%ban lebeszélhető és emellett van egy Go!NetL internet csomagom!
LG Optimus 3D mikor bejött és megláttam élőben azt mondtam h nekem kell egy ilyen. De már nem vennék semmi pénzért sem, ha kicsit visszaolvasol a fórumon, akkor megtalálod az érveimet, pont erről volt szó! Tehát ha LG-ben gondolkodsz akkor inkább Optimus 2X.
-
tomy86
addikt
válasz
Kephamos #33738 üzenetére
Én a Ray-el kapcsolatban tudok nyilatkozni. Szaggatás nincs, viszont ha sokat néznél rajta filmet ill. sok nethasználat esetén én nagyobb kijelzőt javasolnék. Nekem nagyon bejön a Ray (a 4" én már kényelmetlennek éreztem), de nálam filmnézés gyakorlatilag 0, netezés kevés (általában számítógépközelben vagyok).
Zenehallgatás esetén a gyári fülest le kell cserélni, mert szerintem a filléres kategória, amit hozzá adnak (MH410). -
Atus85
aktív tag
válasz
Kephamos #32832 üzenetére
Az a baj, hogy nekem nem volt 3gs-em csak 3g-m és most 4-em van. Pont a 3gs nekem kimaradt. De van két ismerősömnek is 3gs-e és a 3g-nél sokkal gyorsabb meg az androidos csodáknál is sokkal megbízhatóbban és gyorsabban működik. Az androidosoknál a hasonló kategoriára gondolok.A 4 jobb telefon nyilvan,mert ujabb de azert dragabb is. Még annyi hogy annyival nem lasabb a 3gs a 4 hez képest mint a 3g a 3gs-hez képest.Szóval szerintem nem elavult a 3gs és még mai szinten sem nevezném lassunak. És nagyon jo játékok vannak rá.
-
-
nggabi
félisten
válasz
Kephamos #32825 üzenetére
esetleg nézz meg felső kategóriát is mielőtt döntesz. pl s2-t, drágább htc-t, talán még a zte skétet is megnézhetnéd.
spicás múltadból adódóan gondolom nem okoz nehézséget felpattintani egy főzött romot, vagy egy friss gyári szoftvert, azzal az említett akadás orvosolható sokszor.
és szerintem a 3gs-re váltással nem lennél előrébb, de mondom ez az én véleményem.
-
mob_zzz
aktív tag
válasz
Kephamos #12945 üzenetére
Jobban jársz, ha függetlent veszel. (Domino 70k vs. független 55k)
-
korpicschess
veterán
válasz
Kephamos #12938 üzenetére
Szerintem Samsung Spica
Sebességgel nem lesz gondod, de az ilyen Pulse-okat lehúzza..
Grind: javaslom figyelmedbe ezt
-
Saccco
nagyúr
válasz
Kephamos #9635 üzenetére
Ha jól néztem ez olyan program ami neked kell:
Run.GPS Trainer UV Pro Full
- AndroidZoom - Market PC-n -
Android AppMásik:
trainANDtrack!Asszem van sok ilyen app androidra.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest