- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
Sly Bp. #4327 üzenetére
Átlagos használat mellett az összes telefon jó szerintem!
Na most nagggyon durván hülyeséget mondtál. Nekem volt régen egy SE K300i-m, ami rettenet szar volt, fagyott, minden baja volt. Ott volt még régen az SE T610, na az tényleg egy hulladék volt, és akkor nem említettem még a Nokia 3510i-t, ami első színes telo révén szétfagyott, ha wapoztál vele. Ha telefonálni kell, keress egy használt 6310i-t oszt jóvan, vagy vegyél egy 1-es vagy 2-es szériás Nokiát. Bár az sem mind jó, de ott ténylegsemmi sem tud tönkremenni a teloban. -
Otisz
őstag
válasz
Sly Bp. #4327 üzenetére
Ezt a véleményt nem osztom.
Sajnos voltak olyan készülékeim, amelyek átlagos használat mellett is elvéreztek.
A másik pedig: manapság már mindenkinek mást jelent az átlagos használat.
A G900-at én továbbra is az ajánlott kategóriába sorolnám. Ugye a P1i-vel lett összehasonlítva, de a kialakításon és kamerán kívűl egyformák. -
joey04
titán
válasz
Sly Bp. #4321 üzenetére
legújabb (és sajnos legutolsó) uiq, ami sokak szerint sokkal jobb mint az S60 (szerintem is) csak valóban, sajnos nem raktak alá rendes vasat, de a sebesség nem minden. Az érintős rész nem fölösleges. Inkább a nem érintős kezelés plusz benne, mert sajnos nem annyira kezelhető jól utcán itt-ott mint egy iphone, és ekkor jól jön a hagyományos vezérlés.
Valóban nem kell tudnod róla, hogy volt nála pár napig, azért írtam, hogy ne törd magad a készülék lejáratásán, mert van vele hosszabb tapasztalata.
Egyébként egy picit gyanakodhattál is volna, hiszen ha rendesen mindent elolvastál volna, azt írtam, hogy tudom, hogy nagyon tetszett neki a G900.jah hiába a sok tapasztalat, ahogy már korábban is mondtad, úgy cserélgeted őket mint más a kisgatyát, így komoly tapasztalatod nem is lehet szinte egy modellről sem, és ráadásul mindig a saját értékrended szerint osztályozod a készülékeket, akkor is ha a mésiknak egyértelműen más szempontok fontosak, lásd SE zenemodellek, vagy Nokia 5800.
-
Galahed
senior tag
-
Dreadloord
senior tag
válasz
Sly Bp. #4230 üzenetére
Ez is igaz, szeptember 1-én jön az új lista, aztán hátha bekerül a képbe 1-2 teló még
Egyébként a zárt operációs rendszerre csak javas dolgokat lehet feltenni, vagy h működik ez a dolog mert annyira nem látom át. Mert nekem nem kell ilyen olyan üzleti alkalmazás, meg extra programok, inkább a játékok érdekelnének, meg pár alap dolog, pl ingyenes GPS.
-
Dreadloord
senior tag
válasz
Sly Bp. #4219 üzenetére
Köszi,de a tesztet alap h elolvastam
A zárt op rendszer meg ekkora gond? Igazából amire használni szeretném a telót, azok benne vannak. Vagy hát az Omniához milyen olyan hasznos progik vannak, amik erre nem szedhetőek le? Tudom h rengeteg, de pár példa amit pl te használtál? A túlárazás meg jogos, van rá esély h a szeptemberi T-listán esik az ára? Mondjuk előfizuval 40-ért annyira nem vészes, az omnia 76k-jához képest
-
Dreadloord
senior tag
válasz
Sly Bp. #4215 üzenetére
A gagyi alatt mit értesz? Ami funkciók nekem kellenek azok benne vannak az LG GT500-ban, szóval a gagyi arra utal, h hiába van benne pl HSPDA, rossz rajta netezni, meg hiába az 5 megapixeles kamera, csúnya a fényképe? Vagy h hiába érintős, mégis szörnyű kezelni,mert rossz a szoftver?
Csak mert voltam T-nél és kipróbáltam az Iphone 3G-t meg az S5230-at és éreztem persze h sokkal jobb az Iphone rendszere, de nem zavart a S5230-é sem, ahoz képest h először használtam alig nyomtam félre, gyors volt a menü, nem volt zavaró. Az LG GT500 meg gyk ugyanez a kategória csak wifivel meg jobb kamerával.
Szóval miben gagyibb ennyivel ez az Omniánál? Csak h tisztán lássak
-
Dreadloord
senior tag
válasz
Sly Bp. #4211 üzenetére
Olyan előfizu játszik csak ami havi 4000 alatt van
Úgy már nem kapok Iphone 3G-t aszem, de szólj ha tévedek
Ami fontos: -Csináljon korrekt képet, 3 megapixel elég, inkább az a fontos, h ne legyen szétmosott a kép és ne 4 másodpercig exponáljon
-legyen wifije(egyetemünkön ingyen használhatjuk a netet rajta)
-A menüje+opciói legyenek gyorsak, és a szoftver ne legyen tiszta bug mint pl a nokia 5800-nál.
-És nagyon arra vágyom h érintőképernyős legyenUi: A vétellel tudok várni még 1-2 hónapot, árban pedig 55 ig elmennék, 2 év hűséget már irtam h nem gond csak az előfizu ne legyen havi 4 felett...
-
-
Murderer69
őstag
válasz
Sly Bp. #4170 üzenetére
ezeket én is használtam már kivéve pixont az valahogyan soha sem érdekelt
de amúgy egyiket sem kapod meg újonnan 60-ért szóval ennyi... neked nem felel meg nekem igen nem azt mondom hogy tökéletes sőőt de azért ennyire nem húznám leszerk : mondtam én egy szóval is hogy minőségi
-
Murderer69
őstag
válasz
Sly Bp. #4167 üzenetére
Sok értelmét nem látom nem áll célomban hogy meggyőzzelek
De szvsz az 5800 egy teljesen átlagosan összeszerelt nokia a tácss kellemes a symbian minden jó és kevésbé jó tulajdonságával szerintem teljesen használható és vállalható készülék
tudom hogy miről beszélek asszem 1-2 telefon megfordult már a kezemben -
Murderer69
őstag
válasz
Sly Bp. #4161 üzenetére
"Esélytelen 5800-ából jót kifogni!"
Ez azért egy kicsit erős kijelentés volt nem?Ha tényleg használtál már 5800 akkor nem ezt mondanád
mondom ezt úgy hogy volt már 5800-ám és jelenleg a másik versenyzővel csapatom (Omnia) jó persze az Omnia fényévekkel jobb de azért annyira nem is tré az az 5800 mint amennyire beállítod
-
csibor
addikt
válasz
Sly Bp. #4129 üzenetére
HTC DIAMOND tesztje nem igazán meggyőző.Azóta változott valamit a helyzet?Aprón lenne 1 jó áron.
-
Tomszy1
tag
válasz
Sly Bp. #4082 üzenetére
végignézem őket, de most mennem kell, majd holnap reggel leszek, köszi a helpet, még annyit kérdezek, hogy ezek minőségileg, stabilitásilag jók gondolom, a kérdésem az, hogy az Lg-ben mi az amitől félni lehet, mert ezek közül én is az Lg-re hajlok, mert szép, érintős és nagyon sok jót hallottam róla. Bár lehet ezek jobbak lennének, nem tudom, holnap délelőtt megpróbálom átnézni amiket küldtél. köszi!
-
Tomszy1
tag
válasz
Sly Bp. #4074 üzenetére
annyit esetleg még kérdezhetnék, hogy azon kívül, hogy Nokia a márkajelzés, ami számomra is jelent valamit, mi ezeknek az előnye. Mert lehet kicsit elfogult vagyok, de netezni, wifizni jobb egy nagyobb kijelzőn (Lg).. és nekem naív embernek az autófókuszos 5 megapixeles kamera is meggyőző tud lenni vakuval.. Annyira nem mentem bele, hogy a nokiákon zárt oprendszer van-e, de feltételezem, hogy nem. Mondjuk ez jelen esetben nem gond, mert nem hiszem hogy a barátnőm telepitene fel bármit is, engem annyiban zavarhat csak, hogy nem tudok felrakni egy normális gps progit, ami nem fizetős, sajnos csak az a szar fizetős van rajt. Habár egy hozzáértő lehet meg tudná mondani, hogy lehet feltörni azt..
Szóval ha van pár perced, sokat segítenél egy részletes leírással, tőled mint tapasztalt embertől gondolom lehet hasznos dolgokat hallani. Köszi!
-
gerike88
csendes tag
válasz
Sly Bp. #4054 üzenetére
Szia! Köszi a választ. E71: symbian 9.2 van ezen is, fp-1-el, ha jól tudom, ami lényegében majdnem ugyanaz, mint az e51. E63 nem jön be annyira. Az N79, mintha kicsit vastag lenne, meg egy régebbi konstrukció is. Az e71-el barátkoztam már, és tetszik is. Miben másabb egy e51-től?
-
norbesz74
aktív tag
válasz
Sly Bp. #4005 üzenetére
Gyorsan megnéztem ezt a 8800 sirroco-t, ha jót néztem csicsás, de se hsdpa se oprendszer csak s40. Én se hackeltem volna.
De van rá egy jö java böngésző teash micsoda. nyomiprog.hu megtalálható
Szerintem ezzel a telcsivel is pláza babák ugrálnának, de zavar hogy milyen drága telefon azt miket sporólnak ki. Másik gondom a nyomival, hogy a tender bennük van más más készülékekben.
Én szeretnék egy ilyen telefont:
8 megapixel.
hsdpa 14,4 és husappal,
qwerty
stereo külsö hangszoro és szebben szoljon, mint n73.
oprendszert lehesen égetni ha akkoraom wm, de symbis is legyen.
Ha bejönne android is használassam.
napfényben látható legyen amoled jelzövel.
4 web böngészőnek a jó tulajdonságait egybe gyurni. -
norbesz74
aktív tag
válasz
Sly Bp. #4003 üzenetére
Ne már.
Mod is látja, hogy ártatlan kis bug volt. Mert még 1mp se volt közte.
Amúgy e90 üzleti telefon, de azzal inkáb gyilkolni szoktak.
Ha iphon-t előveszem akkor a pláza babák körül táncolnak, de ha egy e71 ami szerintem nem üzleti telcsi, mert jó hangszóró miatt is film nézésre tökéletes. Ha egyszer is utaztál BKV-én szinvonalas jármüvein is látható musicális pisiseket, akik bönbőltetik a mono krom szintjére sülyedt telcsijüket és én suta t280i hangerősítőre rakom meg egy picikét rá tenyerelek, azt jön egy kis sípolós hang, ami erősítő gerjedését eredményezve halgatom petőfi rádiót. Órdítanak, hogy zavar a zeném én meg vissza órdítok, hogy nincs ezzel a próblémával egyedül köszöntem..Ja az y Z próbléma az üzleti telefonomat érint, de nem a bal agy féltekem vagy a jobb félteke rossz. AMúgy felete alatta van, ezért gondolom az agyam egyhelyben van. És a mód bácsik a leg aranyosabbak a vílágon.
Küldök is nekik egy pofa sört.
-
-
picur220
veterán
válasz
Sly Bp. #3977 üzenetére
Az N79-et annyiért lehet eladni, amennyiért megveszik.
Az iPhone elég sokat tud, de semmire sem használható.
A videohívásnak semmi értelme sincs Mo-n, senki nem használja. (Én még régen kipróbáltam 6630-cal Egerben első kam nélkül. (akkor még Szolnokon nem volt 3G) Szerintem full hülyeség az egész.)
A T-sek fenntartják maguknak a jogot, hogy bármikor tiltsanak, ha úgy gondolják. Hát baxxák meg, ezért vagyok Pannonos. -
metron
tag
válasz
Sly Bp. #3987 üzenetére
Hat pedig hidd el ez volt az elso telo amit meg akartam venni.
Csak meglepett a muszaki tartalomEs hosiesen bavallva iphone eseten megalkudnek a HSUPA nelkuliseggel es a videocallt is tom massal nezni, meg a 3.6-os HSDPA is belefer, de GPS nelkul nem kell smartphone, az tutter. Szal a navira van megoldas mar iphone 3Gre?
Mas esetben viszont nem tudom alabb adni a muszaki tartalmat, inkabb akkor nem veszek semmit. Ugyse szoktam magamnak telokat venni, ez most kiveteles eset lenne -
metron
tag
válasz
Sly Bp. #3985 üzenetére
Skypehoz ti nem hasznaltok VT-t?? Tavol kufodrol mikor a csaladdal beszeltek? Lehet mondani, hogy ott a notin, de pont azert kell a smartphone hogy ne kelljen elorangatni mindig
Amugy tesztelem a szolgaltatast pl., ez is a melom resze.. Es szamomra is elkepeszto de van ahol hasznaljak a 3G videophonyt -
metron
tag
válasz
Sly Bp. #3983 üzenetére
Hat lehet sok alkalmazasa van, de amiket eddig olvastam meg, ott a navigaciora fujnak. Nincs rendes sw, mapek. Nem tudom ez uptodate info e, lehet atnezek a masik topicba
En inkabb ugy fogalmaznek, hogy a minosegi User Interfacenek es a multimedianak ara van az iphone eseten, a telefon amit bele tettek hagy nemi kivannivalot maga utan.
Egy 180ezres gepbe nincs HSUPA es masodik kamera. Meg a lehetoseget se adjak meg a VTnek.
De veszik az teny es en is gondolkozom rajta, tehat a propaganda mukodik es ez a lenyeg -
metron
tag
válasz
Sly Bp. #3973 üzenetére
Ah mar ertem miert ajanlottad annyira az iphonet
Valoban egyedulallo es nagy szint hozott a mobilpiacok vilagaba. Viszont ha telefonkent nezed es a muszaki tartalmat, akkor ennyi penzert az mar lehuzas kategoria. A 3Gs mindenkepp. Szerintem..
Ennek ellenere meg gondolkodom tovabbra is rajta en isA windows mobile op rendszer nem nagyon fexik nekem a HTC HD-ben, egyelore
NAvigacio kerdesben hogy all a helyzet az iphone 3G-vel? Van ra valami hasznalhato navi ny-europara, Mo.-ra es konkretan gorogorszag, torokorszag is erdekelne? Azt valaki erti amugy, hogy ilyen highend multimediabol miert hagytak ki a video call funkciot? JA es megegy, muxik az mms, az iphone 3G-vel az uj sw-el?
-
JarrekStar
tag
válasz
Sly Bp. #3975 üzenetére
A telefont 2009 Január 3-án vettem, 1 év GSM bolti gari volt rá akkor. Szürke az előlap és megvan hozzá mind a 3 hátlap is. Független, Töltő, mind3 hátlap, adatkábel, headset, memóriakari, szóval minden gyári tartozék megvan hozzá. Az állapota jó, zsebkarcos, esésből fakadó sérülés nincs rajta.
Más: És ha olyan iPhonet veszek amit utólag függetlenítettek? Azzal mi a helyzet? Vagy ha T-mobile függőt veszek és átrakom a kártyát akkor tuti, hogy letiltják, vagy meg lehet ezt valahogy kerülni?
-
JarrekStar
tag
válasz
Sly Bp. #3973 üzenetére
Értelek, mondjuk nekem kifejezetten tetszik a Hero
Igen, az egy olyan telefon ami vagy nagyon tetszik vagy nagyon nem, nincs köztes állapot...
Akkor lehet hogy az iPhone mellett fogok dönteni. Hallottam olyat, hogy letiltják az iPhonet az mit takar és mikor csinálják? JB miatt nem csinálhatják, ugye?
Most egy Nokia N79esem van, január elején vettem, szerinted mennyiért lehetne eladni?
-
metron
tag
válasz
Sly Bp. #3962 üzenetére
Koszi, akkor nezegetem a touch HD-t.
Mas teszta, az HTC Hero-rol nincsenek meg tapasztalatok? Azon gondolkoztam, hogy nem rossz gep, papiron utos a telo resze. Az Android szimpi nekem, egyelore csak azt nem tudom milyen navigacio van/lesz hozza? Errol nincs valami hir? Mert esetleg tudok meg varni a vasarlassal, ha ez egy utos darab lenne..
HTC Touch HD milyen arakon mozog mostansag, esetleg hasznaltban? -
metron
tag
válasz
Sly Bp. #3959 üzenetére
Szal sokat irtam, igy felrement a lenyeg
Samsung omnia HD: Nincs info a HSUPA-rol. Van v. nincs? Symbiantos, nem megy ra az igo8. Garminos navigacio van hozza? Europa?
Iphone: Nincs masodlagos kamera, igy nincs ertelme a video callnak! Nincs bennuk HSUPA es a 3G-nek csak 3.6-os a HSDPA-ja. Navigacio zuros!! Ez a 2, egyelore kilove..
HTC touch HD: A diamond2-t nem ajanlod? Ezeken mar en is elgondolkoztam, csak kivancsi lennek milyen a telo resze? Fagyasok hivas kozben nem fordulnak elo? 3G-t mennyire stabilan kezelik ezek a cuccok?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest