- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
molnarpeter #38161 üzenetére
Ahhoz mar alapbol rootolt telo kell (azt meg pc nelkul nehez megoldani), raadasul ha valamiert repart kene, akkor az mobile odinnal nem oldhato meg.
Nagyon jo a mobile odin, de nem valtja ki minden helyzetben a pc-t sajna. -
Domxc
senior tag
válasz
molnarpeter #38159 üzenetére
De gondolkoztam rajta, csak PC-t eleg nehez szerezni. (Maces vagyok) Foleg, hogy a romolas sem egyszeru folyamat par dolgot le kell szedni a gepre hozza stb. Az ismeroseim kozul, csak jailbreakelni tudnak, ugyhogy a haver megcsinalja is kiesik.
A Defy jo alternativanak tunik, csak a support.. A WP7 azert jobb alternativa, mert van kliens Macre, de ha az uzemido masfel nap akkor ez is elgondolkodtato. Az iOS-tol meg felek, hogy megunom.
Nem konnyu.. -
Domxc
senior tag
válasz
molnarpeter #38157 üzenetére
Hat, nem tudom azert a Razr magaban sem olcso, hat a Maxx. Azert nem akarom meg teljesen leirni az Androidot, ugyhogy ebben az elozo hszemben pontositanak. Most a szervizesek azt mondtak, hogy kivizsgaljak a telot es, esetlegesen kicserelik.
Ez csak mero felvetes volt, ha a helyzet nem javulna.
A Defy+ uzemidejerol tudsz valamit? Avagy WP7 fronton erdemes nezelodni? -
Rotate
veterán
válasz
molnarpeter #38065 üzenetére
csak mint tippet írtam be, gondoltam nem sokkal van a Mini fölött, hisz kb ugyanaz a kettő... fogalmam sincs mennyiért szórják...
-
kutga
félisten
válasz
molnarpeter #37998 üzenetére
Mini és Mini pro gondolom ugyanaz, leszámítva a billentyűzetet?
-
ilililililil
csendes tag
válasz
molnarpeter #37855 üzenetére
A Mini tetszik nagyon, de jelenleg nincs bennt a listában, csak a Mini pro, de az is 50ezerért, annyim nincs most.
Blade 600Mhz-e nem kevés kissé?
Többiben mind 800as proci dübörög ha jól tudom.Zenében miért rossz(abb)?
-
dlaccc
aktív tag
válasz
molnarpeter #37875 üzenetére
Én a SGS2-re gondoltam, az NS-t inkább kihagynám
-
marcusa
addikt
válasz
molnarpeter #37873 üzenetére
Vagy bármelyik 3.0+ Sense-es HTC-ben.
-
dlaccc
aktív tag
válasz
molnarpeter #37873 üzenetére
Hát de abban a tárcám is kimerülne
-
nggabi
félisten
válasz
molnarpeter #37865 üzenetére
euronixban 7.-éig...
meg környező országokban is kb 80ért adják, itt írta valaki.
am kalózgsm boltban 78k 1 év bolti garral. az se rossz ajánlat...
-
Luigi-K1
csendes tag
válasz
molnarpeter #37791 üzenetére
Ami nagyon tetszene,az a Samsung S8500 wave...
Az viszont nincs a kínálatban régóta!
Viszont abban is gondolkodtam,hogy megveszem az Ace-t és elcserélem használt wave-re...
Hátha valakit érdekel...
Vagy eladom az Ace-t és veszek egy új S8500-t...
Persze nem tudom,mennyiért lehet eladni jelenleg az Ace-t (Telenoros) kötöttség nélkül... -
Richee11
senior tag
válasz
molnarpeter #37715 üzenetére
és ha hét elején megrendelem, akkor azon a héten ki is hozzák?
-
killer1203
senior tag
válasz
molnarpeter #36775 üzenetére
Elég jó lett volna de nincs rajta vaku.
45 ért találtam egy Defy-t holnap kapom meg. Kíváncsi vagyok milyen lesz.
-
nggabi
félisten
válasz
molnarpeter #37168 üzenetére
ismerős, pedig nekem egy darab videó nincs fent
zsolti: arra a maradék külső sd-n lévő 2,5 gigára tud felvenni 30 perc videót... ezért kell a tárhely, na meg pl egy eu navigáció alapból 2gb, cwm mentés kb 500mega... kől a hely na
-
tyler21
csendes tag
válasz
molnarpeter #36935 üzenetére
Igen előfizura gondoltam
köszi
NGA: köszi neked is a választ
-
tpeti78
senior tag
válasz
molnarpeter #36837 üzenetére
A Nexus kicsit már drága nekem, ha jól látom olyan 80.000Ft., és afelett van még mindig a független ára. A W, és a Black egy tízessel olcsóbb kb. Valahová 75 körül lőttem be a maximumot.....
A Galaxy S tetszik, de a kamera hiánya, a gyengébb proci miatt inkább a W, meg hát a lehetséges ICS sem érkezik az S-re. Viszont amoled, és nagyobb kijelző.
A Black-re viszont ígéri az LG a frissítést, bár erről a készülékről nagyon megoszlanak a felhasználói vélemények.
HTC, Motorola kizárt, nem jön be a külső igazán, és Sense rajongó sem vagyok.... Nem egyszerű a döntés... -
korpicschess
veterán
válasz
molnarpeter #36798 üzenetére
HD2 csak akkor, ha WP7-tel. Egyébként Nexus. Jobb, gyorsabb, stb... (Főzött ROM támogatása is olyan szintű, csak WP7 nincs rá.)
-
szezso15
addikt
válasz
molnarpeter #36798 üzenetére
Én meg a HD2-m mellett tartok ki, szerintem HD2... Ha összehasonlítod, jóval nagyobb a kijelző, sokat számít az a 0,3"...
MIUI meg Sense ROMmal hasít a böngészés!
(Főleg az Android 2.3.3 + Sense 2.1 durva ebből a szempontból, WP7 sebességet hoz a cucc gyári böngetővel..
)
-
tybsen
addikt
válasz
molnarpeter #36771 üzenetére
A Nexus S-t én is csak ajánlani tudom, már fél éve megvan, pedig elég gyakran cserélek telefont. Jó készülék, gyors, hibamentes nálam. Egyedül a (számomra) kis kijelző az, ami miatt a cserén gondolkodom, de majd ha megjön a Galaxy S3 ;-) Addig nem nagyon van értelme szerintem lecserélni.
-
neonkukac
csendes tag
válasz
molnarpeter #36732 üzenetére
oks köszi
-
neonkukac
csendes tag
válasz
molnarpeter #36727 üzenetére
ja bocs
80000huf alatt legyen
-
Tomi0703
addikt
válasz
molnarpeter #36708 üzenetére
se biztos kiesik? egy arc jo vetel lenne. vagy olcsobban van sgs, optimus black.
szerk.: vagy defy+ ha van hasznaltan (bar kisebb kepernyo), esetleg ha csak net akkor skate? xD
-
szezso15
addikt
válasz
molnarpeter #36718 üzenetére
Hmmm, ha flash kell, akkor Nexus S, vagy SGS...
Egy kis szerencsével Optimus 2X! -
szezso15
addikt
válasz
molnarpeter #36714 üzenetére
Lehet találni!
Olyan 55-60 körül lehet kifogni garis HD2-t... Az biztos, hogy ezen szinte minden op. rendszert ki lehet próbálni...
De többet nem tudok mondani, ha csak netezni kell, akkor WP7 szvsz...
-
szezso15
addikt
válasz
molnarpeter #36708 üzenetére
WP7-es telók? Mondjuk HD7? Nagyobb a kijelző, egész pörgős is... Vagy esetleg HD2? Vagy Optimus 2X...
Amúgy szerintem nincs...
-
Richee11
senior tag
válasz
molnarpeter #36666 üzenetére
hát ami elérhető árkategóriába van még nekem az a SE NEO, és Samsung galaxy W. Emellett nézegettem még a SE Arc-ot, X10-et..
nem tudom még, de azt sem, hogy ilyen max 80-ba mik férnek bele -
Richee11
senior tag
válasz
molnarpeter #36664 üzenetére
értem, az a "baj" hogy annyi telefon van a piacon, hogy egyszerűen nem tudok dönteni. (tudom "nagy" a problémám). De ha egyszer az ember új telefont akar venni, akkor azt meg kell gondolni, és olyant akarok, ami nem egy tepsi, ls jó a kamerája, az akksija, és jönnek rá az új frissítések, tehát 2 év után is azt mondható majd hogy jó telefon.
-
szentkuti11
addikt
válasz
molnarpeter #36362 üzenetére
Pendrive-ként egy 8GB-s iPhone gyakorlatilag még JB-vel is kiesik. De Én ebből a háromból még mindig az iPhone-t választanám a kis tárhely ellenére is.
szerk.: Ezek alapján már bőven az iPhone-t ajánlom.
-
Möhe
addikt
válasz
molnarpeter #36362 üzenetére
Nem pendrive lenne,de sokat telefonálnék valamint a net és az email is fontos benne. Bár most hogy ránézek a 16GB is elérhető ezen az áron.
A főnök Blacberry-t használ ( a 9900 Bold tesztet meg is néztem,és tetszik is) egy régebbi verziót,ő azt mondta olyan kellene nekem is,de azért itt is megkérdezem a hozzáértőket.
A kompatibilitás miatt azért kérdeztem,mert szinte mindenen van már ájfon dokkoló,de azért szeretnek ők kicsit csavarni a dolgokon hogy plusz pénzbe kerüljön a juzernek a használata.szerk: az ájfon 4 és 4S között van érdemi különbség?
-
Ayg0
senior tag
válasz
molnarpeter #36314 üzenetére
szentkuti11, molnarpeter: köszönöm! tényleg csak egy "apróság" kerülte el a figyelmem...
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
molnarpeter #36292 üzenetére
Én igen.
nggabi: Erre inkább nem írok semmit.
-
agabe
addikt
válasz
molnarpeter #36243 üzenetére
hmm..koszi, megmondom neki, bar a live with walkman tuti nem jo, mert "komolyabb" kinezetu telo kell neki... lehet, hogy a ray tetszeni fog akar.
Thx! -
Dhampir
félisten
válasz
molnarpeter #35735 üzenetére
Sőt, ilyen tekintetben a WP7-et is elporolja.
-
SteeWe
aktív tag
válasz
molnarpeter #35658 üzenetére
A mini pro kicsit vaskosnak tűnik nekem, de ha lesz az üzletben megnézzük.
Valamint az már kb. 54e lenne céges előfizuval a wildfire S 37e. Abban egyet értek, hogy a mini pro az jobb választásnak tűnik, legalábbis a ph-s teszt alapján. De mivel lányról van szó az érzelmek fognak dönteni és nem a józan ész -
SteeWe
aktív tag
válasz
molnarpeter #35656 üzenetére
A lánynak a wildfire s tetszik nagyon, ez van.Javasolnál inkább mást?
-
nggabi
félisten
válasz
molnarpeter #35650 üzenetére
erről lemaradtál [link]
-
szezso15
addikt
válasz
molnarpeter #35407 üzenetére
Nekem nagyon bejönne az a gép, de nekem max. 50k-m lenne telefonra, abból meg nem jön ki...
Pedig ez lenne a 100x-osan nekem való teló, nagyon tetszik formára, érintőgombra, hardverre, mindenre... Csak a fránya péndz...
-
-Ben-
veterán
válasz
molnarpeter #35280 üzenetére
-
-
nggabi
félisten
válasz
molnarpeter #35091 üzenetére
i9023 csak h te is értsd
-
szentkuti11
addikt
válasz
molnarpeter #35078 üzenetére
Azok se. Az okostelefonok közül talán csak a régi Symbianos vasak. Illetve lehet, hogy van olyan Androidos, amelyik bírja ha kikapcsolod a: WiFit, GPS-t, 3G-t, fényerőt, Bluetooth-t.
0db indított és fogadott hívást csinálsz
Nem SMS-ezel.De egy okostelefon ezek nélkül értelmetlen.
Tehát: A Ferrari sem fogyaszt sokat, ha nem mész vele.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
molnarpeter #34969 üzenetére
Kösz így már világos.
torzonkoc: Én a Neo-t választanám.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
molnarpeter #34794 üzenetére
Hát ja néző pont kérdése. Nekem meg a Nexus-od lenne "egérmozi". Az az igazság hogy Note után minden nagyon kicsi. Még egy SGS2 is viccesen hat ez mellett.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
molnarpeter #34789 üzenetére
Nem hordok bő gatyát, de kényelmesen elfér a farmer zsebében. Elég vékony. Tisztára mint egy tepsi.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
molnarpeter #34787 üzenetére
Átlagos kezem van, de nekem ez a jó méret kis kompromisszummal. Tablet + okostelefont váltok ki a Note-al.
-
Csaby25
őstag
válasz
molnarpeter #34493 üzenetére
Ertem koszi!
Mas? -
Richee11
senior tag
válasz
molnarpeter #34498 üzenetére
messze lakok pesttől..inkább rendelni szeretném valamelyik megbízható oldalról
-
fatal`
titán
válasz
molnarpeter #34488 üzenetére
A Neo V, az Arc S és a Ray kapja csak március végén, április elején. A többire (Neo, Arc, Mini, Mini Pro, Active, Pro, Play, Live With Walkman) április vége, május eleje.
-
Richee11
senior tag
válasz
molnarpeter #34495 üzenetére
átírányít a szolgáltató boltjába, de ott nincs neo
-
Richee11
senior tag
válasz
molnarpeter #34491 üzenetére
hát T-mobilos vagyok, de nem láttam a bolt honlapján. Jó lenne valahonnét megrendelni, mondjuk várok, hátha történik olyan csoda, hogy olcsóbb lesz. Bár nem tudom mi a megfelelő ára a készüléknek
-
dokee78
félisten
válasz
molnarpeter #34486 üzenetére
Hát ennyi erővel az Xperia Mini is női.
Nekem bejön a Rhyme,még abban a mályva színben is,meg az a kis kocka tartozék..
-
Richee11
senior tag
válasz
molnarpeter #34488 üzenetére
köszi a segítséget, elég meggyőző. Már csak egyben szeretném a segítségeteket kérni. Tudtok olyan oldalakat, ahol olcsón lehet új telefonokat rendelni?? (az se baj ha többet mondtok, mert akkor utána tudok nézni több helyen)
Előre is köszönöm szépen -
gooool
őstag
válasz
molnarpeter #34470 üzenetére
Semmit nem vetek meg,ha megkaphatom álmaim készülékét.
-
gooool
őstag
válasz
molnarpeter #34460 üzenetére
Kiraktam a hirdetést aztán meglátjuk mi lesz.Nexus S lenne a legjobb,de a másik 2 is mosolyt csalna az arcomra.
Domxc: Majd egyszer lesz az is.
Magamat ismerve hamarosan ismét cserélni fogok.
korpicschess:
Mire gondolsz,hogy más szemlélet?Mindenre nyitott vagyok és mint írtam nem vagyok nagy poweruser,szal nem fogok belekötni apró hiányosságba. -
gooool
őstag
válasz
molnarpeter #34458 üzenetére
Kiteszek egy hirdetést,hogy mindháromra érdekelne csere.
Nem vagyok igazán poweruser,a lényeg,hogy netezésnél és zenehallgatásnál ne legyen kompromisszum,illetve akadásmentes legyen a működés a menüben vagy görgetésnél,nagyításnál vagy ha mondjuk játszani támad kedvem.
Aztán meglátjuk mi sül a kemencében. -
gooool
őstag
válasz
molnarpeter #34456 üzenetére
Még esetleg hasonló telefonok vannak,amikre megérné elcserélni?
-Samsung Omnia 7
-Samsung Galaxy S
-esetleg más gyártótól valami? -
gooool
őstag
válasz
molnarpeter #34454 üzenetére
Jó lenne ha nem kellene ráfizetnem.(majdnem zsírúj telcsi,alapfesz alatt megy 1,2GHz-en 24/7ben,minden tartozéka megvan,gari kb 21-22 hónap a T-hez)
-
gooool
őstag
válasz
molnarpeter #34452 üzenetére
A Nexus S lenne a legjobb,most kijött rá a 4.03 is ha jól tudom,nem hiába Google support megvan.
De szted van aki 1 az 1-ben cserélné az én Defy-met egy ilyenre? -
iBlast
aktív tag
válasz
molnarpeter #34420 üzenetére
Zene, net, játék, fényképezés
Nagyon néha gps
-
agemate
addikt
válasz
molnarpeter #34402 üzenetére
Tudása miatt simán megvenném, de véleményem szerint rettenetesen ocsmányul néz ki a Mini (meg az összes SE Xperia..)
Ezért hajlok nagyon a WFS felé. Fenébe, nem tudok dönteni.
-
agemate
addikt
válasz
molnarpeter #34400 üzenetére
Azért megnézem élőben is holnap
A színmélységre mit mondanál (256k vs 16m)?
-
agemate
addikt
válasz
molnarpeter #34398 üzenetére
Értem, köszi.
Többi kérdésemre is tudsz esetleg válaszolni?
-
Árpád78
csendes tag
válasz
molnarpeter #34393 üzenetére
valahova ide akartam jutni én is
-
Árpád78
csendes tag
válasz
molnarpeter #34391 üzenetére
1.5-2évre lesz a droidhoz értek de (még) nem vagyok (nagyon) tapasztalt
-
Nova96
őstag
válasz
molnarpeter #34372 üzenetére
Igen ezt tudom ,de az érdekel van e jobb nála w7 vagy android téren abban az ár kategóriában.(Még annyit w7 telót hol lehet ki próbálni Miskolcon)
-
dokee78
félisten
válasz
molnarpeter #34372 üzenetére
Hivatalos gyári ICS?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
molnarpeter #34254 üzenetére
DHD-ra is lesz ICS igaz nem túl valószínű a gyári. De ott az XDA. Meg ugye a DHD az egyik legtámogatottabb custom ROM ügyileg.
-
Kephamos
addikt
válasz
molnarpeter #34118 üzenetére
[link] Én nem látok itt olyat, hogy lebeszélhető volna.
fleetcmd: Egyik okostelefonhoz sem látok ECO-t.
-
fleetcmd
tag
válasz
molnarpeter #34118 üzenetére
Így van. És az ECO és Ikon csomagok is (igaz, az Ikon-t csak iPhone-hoz veheted).
-
pana0017
senior tag
válasz
molnarpeter #34058 üzenetére
Design-r jobban bejön az Arc és árra is. Az 1 magos proci se zavar óriási mértékben, a videóban is csak a Flash betöltésnél maradt el nagyon.
-
Putyin90
senior tag
válasz
molnarpeter #34035 üzenetére
Kipróbálni sajnos nem tudom.
-
Putyin90
senior tag
válasz
molnarpeter #34033 üzenetére
Hát pont a méretei miatt nem mertem eddig is megvenni az xperiát.
Csak a ZTE kb. egy hete nem volt kapható a T-nél és inkább vártam. Engem eléggé zavar, hogy olyan picike az a telefon. Viszont csábító az 1GHz, de a ZTE sem rossz annyira, hiába csak 800 MHz. Szerintem. -
pana0017
senior tag
válasz
molnarpeter #33991 üzenetére
De mennyiben vehetem majd észre a lassulást?
-
pana0017
senior tag
válasz
molnarpeter #33989 üzenetére
Internet, zene, filmnézés és játék. Szóval csak az átlagosak. Nem vagyok egy hardcore gamer, vagyis ahhoz van egy jó kis gépem. A külső nagyon fontos, ezért is maradt az SGS2 és az Arc S, szóval már csak a processzor számít, hogy legyen-e 2 magos vagy ne.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
molnarpeter #33975 üzenetére
Mitől lenne erősebb a proci? A8-as mindkettő, 1GHz-en.
-
aggleány
addikt
válasz
molnarpeter #33621 üzenetére
Ha nem adtak volna részletfizetési lehetőséget, kinövesztem!
-
Domxc
senior tag
válasz
molnarpeter #33621 üzenetére
hímnős.
-
aggleány
addikt
válasz
molnarpeter #33444 üzenetére
Na pont ezért várom már a 64 GB-os kártyát, elvileg már úton van valahol, nemrég olvastam.
-
aggleány
addikt
válasz
molnarpeter #33438 üzenetére
Nem bizony! Nekem a 32 GB-os kártyán van 428 MB hely, a telóban pedig 211 MB.
-
hallerlaller
addikt
válasz
molnarpeter #33200 üzenetére
még a samsung wave-ben is wolfson wm8994 van.
-
válasz
molnarpeter #33239 üzenetére
Annak mi a pontos neve Samsung .....
-
nggabi
félisten
válasz
molnarpeter #33200 üzenetére
ez biztos?
-
z83gnj
csendes tag
válasz
molnarpeter #32980 üzenetére
Nem annyira veszélyes! Az SG3-am háta is hasonló!
De végül is döntöttem! A Nexus S lesz. A HTC annyival drágább, amennyivel többet nem ér szerintem!
A héten jön a fizu, és megy a rendelés!
-
z83gnj
csendes tag
válasz
molnarpeter #32962 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Az a baj, hogy nem igazán tudom élőben megnézni mind a kettőt! A Nexus S-t élőben megnézni sajnos nincs lehetőségem (vidéki város nincs sehol). Ma délután el fog dőlni. megyek a T-be megnézem a Desiret narancsban! Bár a Nexus jobban tetszene, de egy 10-sel drágább. Ha nem lesz a t-nél desire akkor eldőlt a kérdés!
A rádió nekem nem fontos!
A nexusnak a fényezés kopik csak igaz? A festék nem? (Bár gondolom anyagában van festve.)Ákos
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #32959 üzenetére
És a NS negatívumai: nincs rádió, és fokozottan kopik a hátlap. Ja a DS-ről szeretnél tudni vmit, azzal kapcsolatban is tudok segíteni
mp
-
EsoxLucius
csendes tag
válasz
molnarpeter #32631 üzenetére
Na most megtaláltam! Csak a Dunakeszi Auchanban és Dec. 1.-ig. Tehát dec. 1-én szépen elcsattogok oda. és ha még lesz akkor szerencsém van.
De amúgy meg dec. 12-ig 74.990 az összes áruházban.
Szinte hihetetlen.
-
EsoxLucius
csendes tag
válasz
molnarpeter #32631 üzenetére
Mindegyik Auchanban?? És meddig tart az akció nem tudod? Mert nekem mindenképp dec. 1 után kéne megvennem, hogy vissza tudjam igényelni az ÁFÁ-t.
De tuti ez a készülék lesz... körülbelül 2 hónapja kutakodom...gondolkodom.. és ennél jobb ár/érték arányú jelenleg nincs a piacon!!
Köszi!
-
EsoxLucius
csendes tag
válasz
molnarpeter #32624 üzenetére
Utána olvasgattam..és hát..igen...nagyon best buy...
Ezért fogyott le mindenhol
De nem adom fel!
Ilyen ár/érték arányú teló tuti nincs még egy!!
-
Kleypek
csendes tag
válasz
molnarpeter #32626 üzenetére
Pl.?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #32463 üzenetére
UP
50-60k körül újonnan szerintetek SE Live with walkman jó? Osztálytársam venne telót, de ebben a kategóriában csak használt SGS jut eszembe...mp
-
Domxc
senior tag
válasz
molnarpeter #32446 üzenetére
Hát ha jobban bejön a WP7 felület akkor talán egy O7, vagy egy HTC Mozart.
(#32456) balintXD
A felsorolásból mindenképpen az Arc S. Egyébként szvsz meg megérné a +10k a Sensationre, vagy a szifonra. Az, hogy melyik attól függ, ha agyon akarod moddolni a telefont, és temérdek appot rátölterni, és nagy kijelzőt akkor Sensation, viszont ha inkább a kevesebb szabadságot, de a minőségi anyaghasználatot, a minőségibb appokat, könnyű/felhasználóbarátabb felületet választod akkor iPhone4.
-
Dhampir
félisten
válasz
molnarpeter #32446 üzenetére
Nyáron 55-ért adtam el, gyönyörű állapotban.
-
kavics325i
őstag
válasz
molnarpeter #32279 üzenetére
SE-t nem szeretnék.Vagy Nokia vagy épplll.De mondjuk jó lenne ha klassz lenne a kezelő felület.A flash player a kutyás videók miatt kellene másra nem.Nyomtatni is tudok valamelyikkel?vagyis ha kompatibilis a nyomtató vele?
-
beefjeez
senior tag
válasz
molnarpeter #32162 üzenetére
gondoltam rá, megkérdem, mit szól hozzá
köszi! -
gg72
veterán
válasz
molnarpeter #31752 üzenetére
Közben sikerült ár tekintetében kicsit feljebb tornászni a limitet, így a következő 3 típus alkotja a végleges kört:
- LG Optimus Black P970
- Sony Ericsson Xperia Ray
- Sony Ericsson Xperia Mini ProMindegyikről olvastam jót és rosszat, így még nehezebb lesz döntenem. Esetleg volt már valakinek mindháromhoz szerencséje? Akkuidők tekintetében pl. hogyan teljesítenek?
-
gg72
veterán
válasz
molnarpeter #31752 üzenetére
Kösz, én is a mini felé hajlok leginkább, habár a BlackBerry is tetszik a klasszikusabb telefon-kinézete és kezelése miatt.
-
vfeco
aktív tag
válasz
molnarpeter #31298 üzenetére
Ha esetleg belefutsz eladó darabba, ami gyári független és jó állapotban van, akkor szólj pls.
Most nem túl nagy a választék.Tényleg, ezek újonnan szolgáltatótól vásárolva függetlenek avagy sem?
Köszi.
-
vfeco
aktív tag
válasz
molnarpeter #31296 üzenetére
Akkor kezdjük hajtani a legjobb i9023 ajánlatot.
Köszönöm, sokat segítettél!
@ducsidu: köszöntem neked is!
-
vfeco
aktív tag
válasz
molnarpeter #31294 üzenetére
Most látom, hogy 16GB az i9023 belső memóriája, az elég bőven!
Gondolom ez a SC LCD azért jól látható napfényben is.
LG GT540-ről váltok, az nagyon fos napfényben. (És a telóból is elegem van, utálom már...) -
vfeco
aktív tag
válasz
molnarpeter #31289 üzenetére
i9020 és i9023 létezik NS-ből. (Gondolom csak a kijelzőben térnek el egymástól)
i9023 esetleg még beleférne használtan. Ez jobb lenne, mint GS? -
aggleány
addikt
válasz
molnarpeter #30611 üzenetére
Nem tudom, mi volt a kérdés, de az S II + tok kombó nekem hibátlanul működik.
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Béta iOS-t használók topikja
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest