Aktív témák
-
Benőke56
csendes tag
Lehet hogy Uhu lessz belölle. Ez tényleg nagyon egyszerűnek tűnik.
Már csak az a kérdés hogy honnan szerzem be. Dobozosan mennyi egy ilyen Linux és hol lehet hozzájutni,mert a boltokban még nem láttam csak windowst letölteni meg nem tudom mert csak modem van. -
Benőke56
csendes tag
Hello jó lenne ha valaki végre rendet vágna a kezdő Linuxos dolgokban mert sok mindent olvasni és nincs senkinek ideje 3-4 Linuxot kipróbálni pláne ha még zöldfülü is.
Suse
Mandrake
vagy más? Pl nekem ezekre kellene: zenehalgatás, filmnézés, Internet. És legfőképpen szövegszerkesztés! Open office meg hasonlókról már olvastam erre melyik a legjobb Linux? Pl helyesírás (magyar,angol stb.) És az se lenne baj ha lenne valamilyen profi fotóprogram is hozzámint az Adobe PS winre. Ja és legyen egy csinos kezelőfelülete.
Ilyen dolgokról is szólhatnátok pl mennyire megy két külön Linux egy merevlemezen vagy külön parci kell? Felmegy egy Uhu (mert az magyar)+ egy Suse vagy egy RedHat az úgy nem gubanc? A neten már néztem infót de abból nem derül ki hogy kinek mi a jó igazán.
Ja és van ez a Blackpanther magyaros, ez gagyi?
Bocs ha sok a kérdés de sürgős kellene. Köszi!
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen program, ami...?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest