- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
tudtam, hogy nem kellene belefolynom, ha nem értek hozzá.
örömmel veszem, ha kijavítatok, tudom, hogy van még mit tanulnom a témában.
az információmorzsák, amire alapoztam a véleményemet, a következők:
1. hiába gyorsabb a ti4200 az fx-eknél, felteszem jelentős hátrányt jelenthet számára a generációbeli elmaradás - azzal együtt, hogy nem vagyok tisztában a directx-verzióváltással történt mindenféle shaderekkel és egyéb szoftveres mifenékkel. tény, hogy vannak dolgok, amiket egy gef4ti egyszerűen nem képes megjeleníteni - ismét ki lehet javítani, ha hülyeséget írtam, nekem ez rémlik.
2. a 9800xt már a gef fx5950-nel van partiban, bár így fejből nem mennek az árak. nekem így hirtelen az ugrik be, hogy:
9800xt --- fx5950
9800pro --- fx5900u
9800 --- fx5900
9800se --- fx5900xt
mindkét pont legalább annyira kérdés, mint kijelentés, de most asszem még egyszer sokadszorra is elolvasom a ph!-s megatesztet, hogy ott mit is írtak fless-ék... Bővebben: link
p
szerk: nos, meg is van. a cikk utolsó oldalának végén található az fx5900xt elemzése (bár érdemes végignézni a grafikonokat is). itt 9600xt-vel hozták egy szintre, tehát a 9800se-s párhuzam meg kell hogy állja a helyét. próbálok keresni további fx5900-es cikkeket is, hátha van...
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
elhangzott a kulcsszó is: szűréssel. sok vita volt már róla, hogy ki az, aki nem is bír fsaa és af nélkül játszani, és hányan vannak, akik nem is látják a különbséget. az viszont biztos, hogy sokkal több nyers erő rejtezik az fx5900 sorozatban, mint a 9800-asokban. hasonló a helyzet, mint amikor az fx5600-asokat hasonlítgatták össze a ti4200-asokkal. hiába volt erősebb a ti, az fx szoftveresen fejlettebb volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Napelem
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Windows 11
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Ford topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest