- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
tudtam, hogy nem kellene belefolynom, ha nem értek hozzá.
örömmel veszem, ha kijavítatok, tudom, hogy van még mit tanulnom a témában.
az információmorzsák, amire alapoztam a véleményemet, a következők:
1. hiába gyorsabb a ti4200 az fx-eknél, felteszem jelentős hátrányt jelenthet számára a generációbeli elmaradás - azzal együtt, hogy nem vagyok tisztában a directx-verzióváltással történt mindenféle shaderekkel és egyéb szoftveres mifenékkel. tény, hogy vannak dolgok, amiket egy gef4ti egyszerűen nem képes megjeleníteni - ismét ki lehet javítani, ha hülyeséget írtam, nekem ez rémlik.
2. a 9800xt már a gef fx5950-nel van partiban, bár így fejből nem mennek az árak. nekem így hirtelen az ugrik be, hogy:
9800xt --- fx5950
9800pro --- fx5900u
9800 --- fx5900
9800se --- fx5900xt
mindkét pont legalább annyira kérdés, mint kijelentés, de most asszem még egyszer sokadszorra is elolvasom a ph!-s megatesztet, hogy ott mit is írtak fless-ék... Bővebben: link
p
szerk: nos, meg is van. a cikk utolsó oldalának végén található az fx5900xt elemzése (bár érdemes végignézni a grafikonokat is). itt 9600xt-vel hozták egy szintre, tehát a 9800se-s párhuzam meg kell hogy állja a helyét. próbálok keresni további fx5900-es cikkeket is, hátha van...
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
elhangzott a kulcsszó is: szűréssel. sok vita volt már róla, hogy ki az, aki nem is bír fsaa és af nélkül játszani, és hányan vannak, akik nem is látják a különbséget. az viszont biztos, hogy sokkal több nyers erő rejtezik az fx5900 sorozatban, mint a 9800-asokban. hasonló a helyzet, mint amikor az fx5600-asokat hasonlítgatták össze a ti4200-asokkal. hiába volt erősebb a ti, az fx szoftveresen fejlettebb volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Éjszakai műszak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- További aktív témák...
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest