- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
parandroid #14 üzenetére
Az a teszt még áprilisban készült. Lehet, hogy rosszul emlékszem, de elhangzott benne, vagy a totyikjában, az, hogy az Ati gyúrhatna kicsit a drivereire is nem csak a kártyáira. Na ez azóta megtörtént és már az OGL is jobban megy. Valamint ha megnézed azokat a játékteszteket, amik már jobban használják a shader-eket, akkor ott látszik a különbség a kártyák között. Szvsz manapság már régen nem quake3-al kellene mérni 300 fps vs. 298 fps-t. TR AOD már inkább mutatja a különbségeket vagy FC.
[Szerkesztve] -
c.zsolti
őstag
válasz
parandroid #9 üzenetére
''...amikor az fx5600-asokat hasonlítgatták össze a ti4200-asokkal. hiába volt erősebb a ti, az fx szoftveresen fejlettebb volt...''
Azért én lecseréltem az FX5600 karimat egy ti4200-re és nem bántam meg...
Azt meg el kell fogadni, hogy egy FX5900 nem versenyképes a 9800pro/xt karikkal. -
I_Am
veterán
válasz
parandroid #9 üzenetére
Nem tudom milyen nyers erőre gondolsz az FX 5900 esetében.
Szűrés. Nézd meg mostanában milyen játékok jönnek ki. MoH PA: automatikusan állítja a szűrést, nem tudod kikapcsolni csak visszább venni a grafikai beállításokat, ha nem megy úgy ahogyan szeretnéd. NFSU2: szűrés nélkül ocsmány. (szó szerint) HL2 is jönni fog és még sorolhatnám. fx szoftveresen miben is jobb, mint egy Ti4200? 5700-ig simán alázza a Ti4200 az egész FX szériát beleértve az 5700-akat is persze.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Tőzsde és gazdaság
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest