- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
parandroid #14 üzenetére
Az a teszt még áprilisban készült. Lehet, hogy rosszul emlékszem, de elhangzott benne, vagy a totyikjában, az, hogy az Ati gyúrhatna kicsit a drivereire is nem csak a kártyáira. Na ez azóta megtörtént és már az OGL is jobban megy. Valamint ha megnézed azokat a játékteszteket, amik már jobban használják a shader-eket, akkor ott látszik a különbség a kártyák között. Szvsz manapság már régen nem quake3-al kellene mérni 300 fps vs. 298 fps-t. TR AOD már inkább mutatja a különbségeket vagy FC.
[Szerkesztve] -
c.zsolti
őstag
válasz
parandroid #9 üzenetére
''...amikor az fx5600-asokat hasonlítgatták össze a ti4200-asokkal. hiába volt erősebb a ti, az fx szoftveresen fejlettebb volt...''
Azért én lecseréltem az FX5600 karimat egy ti4200-re és nem bántam meg...
Azt meg el kell fogadni, hogy egy FX5900 nem versenyképes a 9800pro/xt karikkal. -
I_Am
veterán
válasz
parandroid #9 üzenetére
Nem tudom milyen nyers erőre gondolsz az FX 5900 esetében.
Szűrés. Nézd meg mostanában milyen játékok jönnek ki. MoH PA: automatikusan állítja a szűrést, nem tudod kikapcsolni csak visszább venni a grafikai beállításokat, ha nem megy úgy ahogyan szeretnéd. NFSU2: szűrés nélkül ocsmány. (szó szerint) HL2 is jönni fog és még sorolhatnám. fx szoftveresen miben is jobb, mint egy Ti4200? 5700-ig simán alázza a Ti4200 az egész FX szériát beleértve az 5700-akat is persze.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest