- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
gregory91
senior tag
válasz
DeathAdder #75166 üzenetére
Ez olyan mint ha egy fájlt jelszóval látsz el úgy, hogy random gépelve adod meg annak jelszavát.És rá néhány napra rá megakarod nyitni.
-
válasz
DeathAdder #75170 üzenetére
"nem érdekesek" Ők ezt nem tudják... és ki tudja milyen pakk része lesz egy fórumon
"naiv és figyelmetlen"... megélted, átélted, jó igehírdető lehetsz családi/baráti körben! tanítsd őket -
válasz
A lekódolt fájlt már nem fertőz. Mivel tiszta rendszer tettél fel és megvolt a format, plusz fent az AV így nem lehet gond. Mellesleg a Kaspersky meg a többi Av is ismeri azt a kártevőt ami lekódolta nálad a fájlokat.
-
válasz
Azért simán benne van, hogy pár 10-100 MB-os adat felmegy, pl dokumentumokból, de csak a miheztartás végett (végül is csak program, abba meg bármi írható):
Az egész 3 TB-nak kéne gigabiten 7 óra 30 perc... Na pl egy megy 5 percig, akkor is az 37.5 GB. Az doksiból óriási mennyiség. (És most esett le, hogy ha pl valami céget rabolnak ki, akkor mennyire semmi idő ez szerverneten keresztül).youtube-os ThioJoe legutóbbi videójának módszere is +1 védelmi vonal! Kb mint a ublocknál a hard mode, AppLocker.
-
válasz
DeathAdder #75164 üzenetére
Nem hinném, mivel nem ismerem a vírus működését, így nem tudok erre pontosat írni.
Meg nem hinném, hogy azzal szórakoznának, hogy 3 terra adatot átmozgasson magához.
Szimplán lekódolta a fájljaidat. -
válasz
DeathAdder #75144 üzenetére
A nagyon fontos cuccaidról több helyen legyen mentés!
A Kaspersky ki fogja kapcsolni a Defendert, azzal ne legyen gondod. -
junior11
veterán
válasz
DeathAdder #75144 üzenetére
Automatikusan le kellene kapcsolnia, ha más védelmi csomag fut a rendszeren, bár itt volt már szó, hogy mintha egyes elemei így is aktívak maradnak a háttérben, de ezzel kapcsolatban a részletekre már nem emlékszem.
Nem volt bekapcsolva és konfigurálva a védett mappák a Defenderben, mikor megfertőződött a rendszer?
-
válasz
DeathAdder #75140 üzenetére
Ha megveszed a Kasperskyt elèg a Standard verzió. Nem szükséges a Plus illetve a Premium, ha nem hasznàlod a plusz szolgàltatàsokat.Vèdelemben egyik sem er ősebb a màsiknàl.
A systemwatcher ahogy települt és elundult azonnal aktìv.
Futass le egy teljes scant. Ès ennyi. -
válasz
DeathAdder #75140 üzenetére
Én a fontos cuccaimat, ami le lett kódolva, eltenném, később hátha lesz rá "gyógymód".
Meghajtót ki, másik géphez külsőként csatlakoztatva formázás, majd teljesen friss, tiszta rendszert tolnék fel rá. -
válasz
DeathAdder #75133 üzenetére
Én találtam pár találatot neked:
[link]
[link]
[link]
Próbálkozz ezekkel. Ezek megoldások dekódolásra.
És nem tudom, hogy milyen védelmet használsz, de érdemes lenne egy combosabb AV-t beszerezni. Én ilyen környezetben a Kaspersky-t szoktam javasolni, mert annak példás a ransomware elleni védelme. A SystemWatcher funkciója képes visszagörgetni a dekódolást még ismeretlen ransomware esetén is. -
junior11
veterán
válasz
DeathAdder #75133 üzenetére
Milyen védelem mellett "kaptad be" a vírust?
-
válasz
DeathAdder #75130 üzenetére
Én mielőtt nekilátsz a formatnak javasolnám, hogy nézz körbe azért:
NoMoreRansom itt vannak dekódolók.
Plusz, nem tudom milyen AV van a gépeden, de megnéznék rajta egy Emsisoft Emergency Kittet, plusz egy Kaspersky-t. Ha ezek sem segítenek, akkor ezek után mehet a format, de csak a mélyformat. -
csákány.
aktív tag
válasz
DeathAdder #46198 üzenetére
Csak úgy mondom, hogy amit SP4C3 javasolt, azon én már rég túl voltam. Utána viszont újra megpróbáltam úgy, hogy az alap Microsoft szabályokat is kitöröltem az alkalmazásszabályok közül(szóval mindent), és újraindítottam, na akkor már nem volt hajlandó rendesen elindulni a gép-szóval ment az Avast IS a levesbe. Amúgy ez már egy visszatérő probléma, az Avast IS tűzfal modulja, már régóta nincs jó barátságban a utorrenttel.
Most újra Bitdefender IS van, és semmi gondom sincsen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest