- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
válasz
#71316224 #74923 üzenetére
Van reklámblokkoló, ott a smartscreen, és időnként átnézi a gépet egy másik antivírus, amiket rövid ideig ki szoktam próbálni, pl nemrég volt BD és AVG IS, Kaspersky is, egyik sem talált semmit.
Bankolok is, ezért gondolkodom bitdefenderen, hogy felrakjam vagy sem, majd meglátom, bár az jobban fogta a laptopot, mint a beépített Defender. Szóval no para. -
junior11
veterán
-
Cs1csó
titán
válasz
#71316224 #74898 üzenetére
A "legfrissebb" Free-t még csak úgy tudtam telepíteni - ezt amúgy a "panasz" listán nem is említettem - hogy egy innen linkelt változatot telepítettem majd arra egy másik ingyenest és így lett legfrissebb free és magyar.
NATÍV módon KÖZVETLENÜL a MAGYAR Kaspersky portálról még nem lehet tölteni a legfrissebb FREE-t magyarul. Ez engem azért kicsit elgondolkodtat, nem tudom mire ez a sumákolás. -
válasz
#71316224 #74911 üzenetére
Ezt én értem, de Magyarországon vagyunk és sokan a lokalizált kiadást használják. Többek között én is pedig tudok angolul.
Amikor elérhető lett a Kaspersky szerverén a 21.13 magyar nyelvű telepítője, nem települt a VPN kliens. De közben megjelent a termékhez egy "a" patch amit az online telepítő a telepítés közben letölt és felrakja a VPN klienst már. -
-
-
-
UserX
addikt
-
-
Cs1csó
titán
válasz
#71316224 #74886 üzenetére
A botrányuk óta változtatniuk kellett az adatkezelési módszerükön és azóta a közvélemény is jobban figyel rájuk. Ebből következően jelenleg megvelelő az adatbiztonság.
A sokak által kritizált laboros tesztek alapján is jó az Avast (AVG) védelme, de a különböző IT oldalak, YouTube-is tesztelő csatornák szerint is jó védelem. Kell ennél több? Fals pozitív sem volt kiugró a fenti tesztelők szerint.
Az külön előny (Avast Free) esetén:
- nem kell semmilyen fiók (pl. MyKaspersky, Bitdefender fiók) a regisztációhoz.
- moduláris a telepítője (nem települ fölösleges alkalmazás pl. Kaspersky VPN ami fizetős) elég az alap 3 modullal telepíteni (fájl-, web-, viselkedésvédelelem)A Kasperskynél és a Bitdefendernél tényleg ki lehet kapcsolni a reklámot. Az Avast Free-nél pedig a "csendes mód" a megoldás erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest