Hirdetés
- iPhone topik
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
seneca07
tag
Sziasztok, tudom, hogy már unásig vagytok ezzel a kérdéssel, de én mostanában nem tudtam naprakészen olvasgatni a topik-ot, ezért megkérdezem. Kaspersky IS, vagy Emsisoft? Emsit használtam, régebben több éven keresztül Kasperskyt, de mintha most az Emsi idönként fogná a böngészöt, lassítja a böngészést. A Kasperskyt megbízhatóbbnak gondolnám, de itt a topikban eléggé lehúztátok, mondván nem fejlesztik eléggé, rossz az ügyfélszolgálat, stb. Szóval, melyik kergetö az optimálisabb? A konfig: i5 7200u 2,9 Ghz, 12 gb. ddr4 ram, ssd, win 10. Elöre is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest