Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One UI zápor esett a hétvégén
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
blattida #33437 üzenetére
Igaz, h a 8-ast nem használtam még, de az előzőek azért nem voltak olyan "csendesek", mint mondjuk egy Avast, ESET, hiába állítgattam, azért rá-rá kérdezett tök alap dolgokra, van amit meg helyből blokkolt és nem értettem mért nem működik megfelelően adott szolgáltatás, program... persze lehet szabályokkal és társaival bíbelődni, de én egyszerűen meguntam. Tudom user error is benne van.
8-as lehet jobb ilyen téren, ha Te mondod, de azért nem árt megfelelő user is egy Comodóhoz, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest