Aktív témák
-
válasz
Rebirth II. #43459 üzenetére
Avira, Norton, Vipre
Ezek jók és nem fogják a gépet.
-
cobra64
csendes tag
válasz
szia
Szerintem dobd fel az avira antivir premiumot, remel progi alig eszik nálam, free licenc kulcsot találhatsz hozzá a neten, illetve esetleg itt fél évre [link] ha él még.
Egyébként régebben avast párti voltam de időnként kékhalálozott a rendszerem tőle, főleg mikor firefoxot használtam, pontosabbab az egyik kiegészítője nem nagyon tetszet neki. Nem bántam meg a váltást, igaz egy kicsit kellett állítgatonom a beállításait, de most úgy teszi a dolgát, mint ahogyan szeretném.
-
HarryPotter
őstag
válasz
avast-tal mi volt a baj? btrw, Nod 32-őt próbáltad már? nekem win7-tel van, és minden OK
-
Stephan89
aktív tag
válasz
Rebirth II. #33442 üzenetére
Szia!
Tudnám még javasolni a Panda Cloud Antivirus Free-t.
Gyakorlatilag egy kliens program, az adatbázisa a szervereken van. Így nincs szükség frissítésekre sem, ha van internet, akkor mindig "naprakész". A processzor és memória igényes feladatokat szintén a szerverek végzik, az adatforgalom pedig nem több napi néhány kilobájtnál. (Ezt egy tesztben olvastam valahol.)
Így leginkább ezt javasolnám kis erőforrású gépekre, ha van állandó internet elérés.Innen letölthető: [link]
Üdv.
-
blattida
nagyúr
válasz
Rebirth II. #33442 üzenetére
Avira, avast, comodo és az mse.
-
78zolika
senior tag
válasz
Rebirth II. #29637 üzenetére
Meg vagy vele elégedve ? Ha igen a kor nem érdemes váltani
-
78zolika
senior tag
válasz
Rebirth II. #29612 üzenetére
Avast 5 Legjobb szerintem Rakd fel próbaképen 30 nap
Mindenre kiterjed a vádelme -
csaba1203
addikt
válasz
Rebirth II. #29612 üzenetére
F.Secure nem free.A többi nagyjából attól függ milyenek a felhasználói szokásaid.
-
válasz
Rebirth II. #29545 üzenetére
Jaj azért mert nem valami internet security vagy total protection csomagot telepítek hanem külön összeszedtem az általam jónak vélt programokat még nincs durva védelmem és nem rejtegetek semmit.
-
blattida
nagyúr
válasz
Rebirth II. #29469 üzenetére
Rebirth II. és sznorbi
A nuwave készíti a multi-core av-t már vagy két éve, ídén, a 2010-es verzióval vették föl a coranti nevet... -
sznorbi2
senior tag
válasz
Rebirth II. #29469 üzenetére
Én is azt vettem észre, hogy ez teljesen új 2010-es program és még csak a bétáknál járnak.
De Blattida biztosan jobban ismeri.
Viszont azt írják, hogy amennyire csak lehetett minimalizálták a gép terhelését a 4 motorral kombinált programjukban.
Hát erre kiváncsi lennék?
Mert azt hiszem régebben Blattida is írta, hogy szinte használhatatlanok a 2-nél több motoros antivírus progik.Ebben a pillanatban néztem egy másik oldalon, hogy talán még az AVG is benne van a programban, vagy inkább volt.
Itt az oldal ahol láttam:
Most akkor mi van?
Ez már megint másik screenshot-ot mutat.
Az első linkelt oldalon az F-Prot, Norman, Bitdefender és a Lavasoft motorját használja a mostani linken meg az AVG és a Sunbelt Counterspy-a is benne van Bitdefender nélkül.
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest