- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
Aktív témák
-
Rebirth II.
tag
válasz
HarryPotter #43461 üzenetére
Hát eddig semmi, de most valahogy beszoptam egy keylogger-t vele és még mindig nem tudom elképzelni, hogy mégis hogyan. Nod ot nem igen akarok mert az még 1 éve egy kupac szar volt és gondolom azóta sem sokat változott a fejlesztő brigád
-
Tetete1
senior tag
válasz
HarryPotter #42300 üzenetére
-
HZoli87
veterán
válasz
HarryPotter #42300 üzenetére
Ott a pont.
-
12-es csaj
senior tag
válasz
HarryPotter #42278 üzenetére
De, hogy ha sikerült, akkor már jó termék lesz, nem?
-
válasz
HarryPotter #42276 üzenetére
Majd érkezik McKane, Ő ebben a szaki, mert VB-t használ
Nekem erről fogalmam nincs, hogy miben lesz egyforma avagy eltérő az otthoni vs. vállalati... -
válasz
HarryPotter #42227 üzenetére
Hali!
Mert csak részben igaz, nehogy valaki írjon a supportnak...
2 gépre telepítettem a Vipre-t, az egyiken W7 x64 Ult. Angol (csak azért magyar, mert az ultimate-hez jön le magyar nyelv windows update-ről), míg a másikon W7 x64 HP Magyar OS fut. Előbbin rendesen frissül, és a log bejegyzések is helyesk, pontosabban nem hiányzik egy páros bejegyzés, míg az utóbbin nálam sem frissül, hiába állítottam át 2 órás időközre, ott gond van a bejegyzéssel is. Újra neki kell futnom, mivel olybá tűnik, hogy valamilyen lokalizációs problémáról lesz szó, csak ezt meg mire végignézem, az nem kis idő. Ezenkívül monitoroznom kell legalább 2-4 órán keresztül a hálózati forgalmat, mert abból kiderül, hogy meg sem próbál csatlakozni az update server-hez, vagy esetleg megpróbál csak valahol "elakad" és ezt összevetni, hogy mi történik kézi frissítéskor, amikor meg frissül...Szóval röviden ennyi, de ma már biztosan nincs kedvem hozzá...
Fire.
-
Imi1981
veterán
válasz
HarryPotter #42218 üzenetére
Mi is az a hsdpa?
-
Imi1981
veterán
válasz
HarryPotter #42216 üzenetére
Hétvégén nem is frissít nagyon!Egész hétvégén max kétszer szokott legalábbis amikor én használtam így volt!
Nekem a Nod-al sosem volt frissítési gondom!Próbáld meg esetleg újratelepíteni hátha jó lesz.
-
BigManus
addikt
válasz
HarryPotter #42185 üzenetére
MBAM nem megy aktívként nálad? Nálam akkor nem frissített...
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
HarryPotter #42185 üzenetére
Hali!
Lépj be a NOD32 Feladatkezelőjébe (fő oldalon)
Itt van több előre ütemezett feladat, többek között a Frissítések is. Lehet szerkeszteni is ezeket. Szerkeszd át úgy, hogy a számítógép bekapcsolása után 5/10 perccel kezdjen frissíteni. Ha van olyan előtt pipa ahol a bekapcsolást követően azonnali frissítés indítás, az elől pedig vedd ki a pipát. -
Kezdő vagyok
őstag
válasz
HarryPotter #42108 üzenetére
Azóta frissít-e a Nod-od?
-
78zolika
senior tag
válasz
HarryPotter #42139 üzenetére
-
12-es csaj
senior tag
válasz
HarryPotter #42139 üzenetére
Gonosz vagy!
-
12-es csaj
senior tag
válasz
HarryPotter #42132 üzenetére
A jótól is messze van, fényévekre. Ráadásul visszafelé fejlődik.
Én vagyok ennyire hűséges. Megszoktam, sőt, az első két mondatomból az ellenkezője látszik; de meg is szerettem.
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
HarryPotter #42108 üzenetére
Itt megnézheted, hogy melyik a legfrissebb adatbázis a NOD-nak.
(#42109) R.Danel: Örülök hogy segíthettem.
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
HarryPotter #42105 üzenetére
Igen,nem nálam,de volt.
Valami ilyesmit ír ki ,hogy"hiba történt a frissítési fájlok letöltése során"
Egyszer csinálja,egyszer nem.
Azt ajánlották máshol,
hogy:
"Hozzáértő módban - A Beállításoknál - minden további beállítások - Frissítés - Frissítési gyorsítótár kiürítése után próbáld meg megint frissíteni, hátha."De nem javult meg.
-
Tetete1
senior tag
válasz
HarryPotter #42009 üzenetére
Nekem azért jó, mert át kell engednem a frissítést a Time Freezen. Milyen bosszantó lenne, ha frissít automatikusan (nem veszem észre) és nem mentem le. Reggel frisssítettem, az esti 21.00 órai helyzettel (7212). Az eredmény mégis őket igazolja, nem csúszott be semmi.
CIS Firewall+Defense,Emisoft Anti-Malware free,SAS free,Vipre, Wondershare Time Freeze, Acronis True Image Home 2011, WXP,Pentium III, 512 Mb Ram
-
Greenebola
senior tag
válasz
HarryPotter #41985 üzenetére
Nincs vele semmi gond régebben nem szerettem ,de amióta használom folyamatosan azóta megkedveltem.
Ahogy írtam kiakarok próbálni más alternatívákat is csak előtte azért tisztába akarok lenni mit tud, mennyire hatékony, stb.. a programról mielőtt kipróbálom. -
BlackSeven
aktív tag
válasz
HarryPotter #41968 üzenetére
Szia!
Valahol Kaliforniában van a székhelyük és ott vannak a frissítő szerverek is. Innen az 5 órás időeltolódás. (Nálunk a nyári időszámításkor még hozzá jön plusz 1 óra) Mi itt ennyivel előrébb járunk az időben, köszönhetően a Föld tengely körüli forgásiránynak. Ott jelenleg még hajnali fél hat sincsen.
-
válasz
HarryPotter #41940 üzenetére
Windows 7 és Vista mellé nem szükséges 3rd party tűzfal, jól gondolod.
-
blattida
nagyúr
válasz
HarryPotter #41912 üzenetére
A Safe 'n Sec régi orosz tűzfal motoros, egész jó tűzfalakat csináltak/csinálnak, nálunk annyira nem ismertek a Zemana pedig egy viszonylag új török cég, de mint ahogy már Greenebola is írta, az mrg tesztjein elég jól szerepel, mint online bankolós szoftver, mert alapvetően ilyesmire való, szöveg, kép, billentyű leütés lopásra szakosodott alkalmazások ellen nyújt hatékony védelmet, gyakorlatilag egy speciális HIPS.
sznorbi2
De, jól értelmezted, viszont fals információ, tudtommal. -
Greenebola
senior tag
válasz
HarryPotter #41912 üzenetére
Én csak a Zemana AL hallottam itt a fórumon.
Ha jól emlékszem MRG-s tesztekben nagyon jól szerepelt.
Amúgy semmi infót nem tudok mondani róla (nem használtam) ,de biztos van aki használta itt majd reméljük tud információt adni. -
Nené Fiori
csendes tag
válasz
HarryPotter #41914 üzenetére
Szia!
Köszi a választ. Kicsit pontatlanul fogalmaztam meg a kérdésemet előbb.
Tehát: ESS önmagában vagy pedig a NOD32 a PCTools tűzfalával párosítva? -
F34R
nagyúr
válasz
HarryPotter #41840 üzenetére
Jó helyre írod , de önmagában kevés , rendszerterheéáse meg a mellé tett AV-tól függ
Akkor inkább Vipreígy mindkettő kipálva
-
polonic
félisten
válasz
HarryPotter #41746 üzenetére
A védelmi programoknak van saját eltávolítójuk, azokkal ajánlatos eltávolítani ezeket. Majd legközelebb figyelj erre.
-
Tetete1
senior tag
válasz
HarryPotter #41747 üzenetére
Szerintem registry worshoppal azért nem ártana utánanézni (a keresőben). 30 napos triál letölthető.
CIS Firewall+Defense,Emisoft Anti-Malware free,Vipre, Wondershare Time Freeze, Acronis True Image Home 2011, WXP,Pentium III, 512 Mb Ram
-
válasz
HarryPotter #41221 üzenetére
Szia Álmos!
Mi a helyzet veled? Én is rég láttalak! Meg régen beszéltünk egymással!
Nem mánia ez, hanem elég jó lett a program. Elég erős a védelme, és pici az erőforrás igénye. Nem lassít, nem terhel. Persze, ez sem 100%-os védelem, de jó. -
Möbiusz
tag
válasz
HarryPotter #40922 üzenetére
A NOD32 már elég régóta és stabilan a legjobbak között van. (Ha ez a válasz megnyugtat és elég a döntéshez.)
Ha ezt választod, akkor a meghozható jó döntések egyikét hozod. -
válasz
Vipre nagyon kis rendszerterhelésű!
-
csaba1203
addikt
válasz
Próbáld ki Vipre-t nem fogsz csalódni vagy CIS 5-öst
-
Möbiusz
tag
válasz
HarryPotter #26331 üzenetére
Tessék olvasnivaló.
-
válasz
HarryPotter #26317 üzenetére
A védelmi problémákra többek között az NSS Labs is rávilágított, amikor közzétette azt a jelentését, amelyből kiderült, hogy a Google és számos egyéb nagyvállalat elleni támadásokban szerephez jutó, Aurora exploitot két héttel az Internet Explorer sérülékenységének nyilvánosságra kerülését követően mindössze a McAfee biztonsági szoftverei voltak képesek megfelelően felismerni.
Kár, hogy Zone Alarm nem szerepelt a tesztben: ZoneAlarm Extreme Security preemptively protects consumer PCs from Microsoft Internet Explorer vulnerability leveraged in the recent Operation Aurora attacks
Amúgy a szakértővel egyetértek, biztonságtudatosság az kell.... Feltehetek én akármilyen vírusirtót ha közben a flash, java és többi szoftver elavult vagy esetleg IE6-ot használ a delikvens.
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
HarryPotter #26093 üzenetére
Már nem: [link].
Úgy hírlik, hogy a trial mode + 60 nap lett volna az ajándék (90 nap) support nélkül, emiatt sokan morogtak állítólag és ezért vették le. -
xgeri
csendes tag
válasz
HarryPotter #25574 üzenetére
Szia!
Valami gond lehet nálad, mert tegnap kétszer is frissített...
A legújabb adatbázis: 4901. -
Gorneck
legenda
válasz
HarryPotter #25329 üzenetére
polonic: Minden rendben?
-
válasz
HarryPotter #25226 üzenetére
Nem hiszem, szvsz csak kíváncsiak voltak az eredményre. Bár az is igaz, hogy ha jól szerepelnek akkor másnap már kint lenne az oldalukon az eredmény.
Asszem váltok is vissza Kaspersky-re, nehogy megleakeljék(haha szóvicc) a számítógépem mint a dinnyét szokták a piacon. Nem baj majd olyan egyszerű feladat elvégzésénél mint a CD/DVD írás vagy a youtube nézegetése uninstallálni fogom és ha "végeztem" visszateszem. De legalább nyugodtan alhatok mert matousec teszten Excellent minősítést kapott.
Azt tudom mondani itt is mint amit minden av-comparatives tesztnél a tesztelők leírnak, hogy ők a védelmi szoftverek egy részét tesztelik, ennél sokkal több részből/modulból áll a program.
Én mindig az egészet nézem és olyan "apróságok" is érdekelnek, hogy a saját rendszeremen az én PC használati szokásaim mellett, hogy működik. Persze a tesztek jók iránymutatásnak, de semmi több.
Jaj, még annyit akartam, hogy a tavalyi egyik av-comparatives teszten Kaspersky detektálásból 90%-ot ért el, másnap gombamód megszaporodtak a topikok a fórumokban, hogy jó-e a Kaspersky. Erre szokták mondani, hogy a "tömeg" hülye és könnyen manipulálható.
-
blattida
nagyúr
válasz
HarryPotter #25226 üzenetére
Bizony, ezek kicsit erősebb tesztek, átfogóbban vizsgálják a védelmi képességeket, valószínűleg a norton is lesz jobb ...
De amint látszik, az ingyenes privacyware tűzfal elég tűrhetően szerepelt, az ő visszaesésük nem olyan nagy.
Alaposabb munkára van szükség, ezért is jó ez a teszt... -
blattida
nagyúr
válasz
HarryPotter #25224 üzenetére
Igen, egyszer az összes tesztelés alá kerül, az ismétlésért pedig fizetniük kell a cégeknek...
Valószínűleg ők kérték, ezek végleges és a legfrissebb verziók is egyben...
-
válasz
HarryPotter #24952 üzenetére
Microsoft Security Essentials-t csak otthon felhasználok és otthoni kisvállalkozások használhatják:
-
g.gergo
senior tag
válasz
HarryPotter #24952 üzenetére
Az attól is függ, h a kliens gépeken kívül, szerver oldalon milyen védelmi alkalmazások találhatók.
-
válasz
HarryPotter #24951 üzenetére
XP alatt az intéző (explore.exe) összeomlása vagy intéző egy feladatának a megszakítása szokta nálam ezt előidézni.
Ez persze mástól is előfordulhat.Általában rezidens rendszereszközök tálcaikonjai tűnnek el.
Gyors (lehetséges) megoldás erre: kijelentkezés, majd bejelentkezés az xp-be. -
válasz
HarryPotter #24913 üzenetére
Milyen oprendszer alatt?
Édes a háború a tapasztalatlanoknak
-
HZoli87
veterán
válasz
HarryPotter #24921 üzenetére
Itt egy hasznos írás a programról: Link
-
válasz
HarryPotter #24921 üzenetére
Nem. Van egy modulja, ami állandóan fut, de nem terhel semmit. Virtuálisan futtatsz mindent. Ahogy a nevében is benne van ez egy Sandbox.
De, keress rá a google-ban és a saját honlapján van sok-sok info a számodra.Egyébként, épp az a lényeg, hogy a nem megbízható alkalmazásokat elszigeteli a rendszertől. Ero, nem fertöződsz meg, ha a víruskereső nem ismeri fel.
-
válasz
Nagyon jó. Eddig mindent tudtam virtualizálva futtatni. A rendszerterhelése minimális. Észrevehetetlen!
-
Gorneck
legenda
válasz
Elképzelhető...de más progi is belszólhat...
-
válasz
HarryPotter #24828 üzenetére
Ku.va jó, legalábbis nekem nagyon tetszik. Tavaly ősszel mikor G Data Win 7-re megjelent akkor G Data-val problémáim voltak, és ezt tettem fel helyette, ez is bugos volt, de tetszett az egész. Könnyű kezelni, egyetlen hátránya, hogy gépigényesebb az átlagnál. A mostani verzió már nem bugos Win 7 x64-en legalábbis nem találtam csak egy komolyabbat, az, hogy Daemon Tools és Alcohol nem működik, jelentettem a fejlesztőknek és visszaírtak, hogy tudnak róla, már dolgoznak a megoldáson. A ForceField-el akad össze. Ezt leszámítva viszont elég kellemes, ha a böngésző virtualizálást bekapcsolod akkor Firefox-ban felesleges a NoScript. Hátránya, hogy jelenleg csak az IE és a Firefox támogatott.
Kaspersky SDK 8.0.2.48. motort használja vagyis a legfrissebbet amit a Kaspersky az Enterprise termékeiben is használnak.
De még mindig tesztelem, 2-3 hete használom, szóval még azért előjöhetnek gikszerek, 1-2 hónap után merek komolyabb állásfoglalást írni egy szoftver mellett.
-
Egon
nagyúr
válasz
HarryPotter #24810 üzenetére
Cca. fél éve.
-
blattida
nagyúr
válasz
HarryPotter #24794 üzenetére
Szerintem valós, csak az általuk összeállított mintán.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
HarryPotter #24794 üzenetére
Egyik se, mindig lehet olyan tesztet csinálni hogy a kívánt program végezzen előle.
-
blattida
nagyúr
válasz
HarryPotter #24790 üzenetére
Régi motorosok, mifelénk nem sokan ismerik.
Nem av, régen sem az volt és ma sem, ráadásul nem túl nagy az adatbázisa, a heurisztikája pedig gyönge.Egyáltalán nem olyan jó.
Éppen ezért sem fognak...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
HarryPotter #24788 üzenetére
Évekkel ezelőtt használtam trojai szkennelésre, hogy mennyire ismert nem tudom én konkrétan ismerem, cégnél szedett le a gépről pár csúnyaságot, itthon sose talált semit, mert nem szokott lenni.
-
simon7012
aktív tag
válasz
HarryPotter #24739 üzenetére
Hű de rég láttalak közöttünk...
-
válasz
-
blattida
nagyúr
válasz
Egy többmotoros, felhő alapú holland av.
-
zed01
őstag
válasz
HarryPotter #24701 üzenetére
Linux alá tehát semmi? Csak úgy csupaszon?
Mivel linuxon nincs windows api, így windowsos kártevővel nem tudnak megfertőződni.
Két lehetőséged egy egyik az ingyenes ubuntu wubi, a másik a fizetős xandros presto.
Mindkettőt windows alá kell telepíteni, ugyanúgy mint akármilyen windows programot.
wubival így telepíts, ki sem kell írni a cd-t, elég ha bemountolod a daemon toolsba.
PS: Egyébként én soha nem értettem hogy lehetnek egyesek olyan felelőtlenek hogy windows alól intézik a pénzügyeit, amikor nagyon egyszerűen van egyéb alternatíva is. Elég ha megnyitod az egyik megszokott site-t, és az iFrame drive by kártevők csak özönlenek a gépedre. Nem azt mondom hogy megérdemled, de aki korpa/windows közé keveredik, ne csodálkozzon azon ha megeszik a disznók.
-
blattida
nagyúr
válasz
HarryPotter #21328 üzenetére
Annyival mindenképp, hogy a comodo hitelesíti is az oldalakat, ezért sok fertőzött vagy fertőző oldalt kiszűrnek, a hibás kéréseket átirányítják és a secure dns szolgáltatásuknak köszönhetően a netes böngészés is gyorsabb.
-
válasz
HarryPotter #20982 üzenetére
Hali!
A realtime védelmet ki kell kapcsolni amíg futtatod. Mondjuk nálam engedte letölteni, csak amikor kitömörítettem, akkor vágta karanténba a clt.exe-t. De ezt nem csak a NOD csinálja, más AV-k is, ezért kell a valós idejű fájlvédelmet a teszt idejére kikapcsolni.
(természetesen a tűzfalat nem)
Fire.
-
válasz
HarryPotter #11755 üzenetére
Tehát a NIS 2009 136 db kártevőt ismert fel!
-
válasz
HarryPotter #11751 üzenetére
Dehogy települt!
Már fentebb leírtam. Egyik sem települ magától.
Nem akarok kötözködni, de csináld meg úgy a jelentést ahogy én és a többiek. -
válasz
HarryPotter #11749 üzenetére
Egyenlőre 155-ről tudok. A maradék analizáláson van, így ez a szám nőhet!
-
válasz
HarryPotter #11745 üzenetére
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
A frissített WinZip (mondjuik nem csak az) kinyitja. Nálam is az volt a gond
-
válasz
Total Commanderrel szépen kinyitja!
-
válasz
HarryPotter #11735 üzenetére
Pedig egyértelmű a helyzet!
Valódi kártevőket kapsz! Azonban ezek nem fertőznek, mivel inaktívak. Pontosabban addig nem fertőznek, amíg Te magad el nem indítod őket!
Mivel csak ráereszted a NIS-t, csak ellenőriz. Veszélyben nem leszel, ha csak Te magad szándékosan el nem indítod valamelyik kártevőt. -
SG3rg0
őstag
válasz
HarryPotter #11735 üzenetére
Nekem is lassan jön!
-
válasz
HarryPotter #11699 üzenetére
Valljuk be, ma is csak kullog az av ipar. Például ma egy átlag felhasználó már ott elköveti a hibát, hogy vírusirtót rak fel a gépére, egy komplett védelmi rendszer helyett.
Önmagába vírusirtót, már nem is szabadna forgalmazni.És mindig a felhasználó lesz a rés a pajzson, tök mindegy milyen AV-t használ.
-
Edween
őstag
válasz
HarryPotter #11699 üzenetére
lásd, Conficker
-
válasz
HarryPotter #11697 üzenetére
Kétszer annyi embert vesznek fel a vírusok analizálására, és ezért, kétszer annyiba fog kerülni a vírusirtó.
Aki most nem veszi meg valamelyik AV-t, előbb-utóbb majd kénytelen lesz megvenni.
De talán ha vírusok gyarapodásával egyezően növekedne az AV vásárlok száma, akkor nem lesz több az ára.
Ingyenes AV meg nem lesz.Aztán meg, lehet a államosítják a vírusirtókat is, és akkor megy közpénzből. Aki meg nem használja, azt meg jól megbüntetik, és eltiltják a számítógéptől.
De inkább ne így legyen, ahogy gondolom. -
zed01
őstag
válasz
HarryPotter #9475 üzenetére
Nálam a Vundot a G data is elkapta.
-
blattida
nagyúr
válasz
HarryPotter #10095 üzenetére
A CIS ingyenes, de csak otthoni felhasználóknak.
-
válasz
HarryPotter #10069 üzenetére
Mondtam én neked, hogy elég a Nod32, de variálsz mint a ba...o kutya.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
HarryPotter #10069 üzenetére
Próbáld ki az Eset Smart Securityt, van benne vírusírtó, tűzfal, ant-spam, anti-spyware. Sőt a 4.0 Bétát most egy ideig ingyen használhatod. Marha gyors.
-
válasz
HarryPotter #9838 üzenetére
Az én személyes véleményem, jelenleg a Windows 7 béta alá, tökéletesen elég a Nod32.
-
L7wy
őstag
válasz
HarryPotter #9838 üzenetére
L7wy: a norton-nak fennáll még az inkompatibilitása a thunderbirddel win7 alatt?
Nem, nemtudom mi lehetett az, lehet h csak nálam jelentkezett, azóta elmúlt, igaz, azóta egy újabb verziót telepítettem, és azon volt jó (16.2.0.7 asszem ez a verzió tuti jó volt)
(Most nem használom, KIS van fenn) -
L7wy
őstag
válasz
HarryPotter #9833 üzenetére
Szögezzük le most, nem leszúrás lesz, de lehet annak fog hangzani
Szóval Plag azért nem használ mást, mert tudja mit csinál (le merem fogadni h a fiókjában ott lapul egy eredeti Kaspersky rescue cd)
Azt gondolom, ez elég a win7-re; mivel a win7 új, kísérleti, eleve vistas alapokon áll, szóval mindezek miatt szerintem relatíve nincs sok kártevő, ami potenciálisan veszélyes a win7-re.
Nemtudom ezt hogy érted...Elvileg biztonságosabb mint a Vista, de azért kábé a vírusok 60-70%a potenciálisan veszélyes lehet (véleményem, és saját tippem szerint).
-
L7wy
őstag
válasz
HarryPotter #9515 üzenetére
Várj, ez nálam volt, nálad lehet h nem lenne a thunderbirdös gond... Vagy kipróbálétad te is, illetve olvastad máshol is?
-
válasz
HarryPotter #9515 üzenetére
Egyenlőre még béta a Win7. A bugokat javítják, meg nyílván a szoftvergyártók elkészítik a rá megfelelő verziókat!
De, nem kell félni a vírusoktól. Túl van misztifikálva. Egyébként még biztonságosabb, mint a Vista. Néztem. De, ezt most nem írom le, mert nincs kedvem már ennyit írni. -
SG3rg0
őstag
válasz
Szia, na talált valamit a MBAM?
-
válasz
HarryPotter #9484 üzenetére
Azért, ez nem teljesn igaz minden esetben. Ami gond lehet a rendszerprgramok.
Privátod ment! -
válasz
HarryPotter #9479 üzenetére
Ha elfogadja a NIS-t. Bár, szerintem tök felesleges a NIS rá.
Egy sima antivír elég. Már ha kell, mivel a Win7 még biztonságosabb, mint a Vista. -
törölt tag
válasz
HarryPotter #9480 üzenetére
szia! Na talált valamit a MBAM?
-
válasz
HarryPotter #9477 üzenetére
Akkor gyorsan regel az MS oldalán, és szedd le!
Én 3 napja dobtam fel, és egyenlőre csak a Windows 7-et használom. Hát, mit ne mondjak kiválló lett. Ez a Superbar meg egyszerűen fenomenális.
Rádobtam egy Nod32-t, dísznek és kész. -
válasz
Tegnap kerestünk, és azt hittük, hogy fogvatartanak a vírusok.
Már válságkezelőcsoportot hoztunk létre a számodra.
Mi van veled egyébként? Eddig nem igazán voltak vírusproblémáid, most meg azért egyszer-kétszer írod, hogy mi, mit fogott meg!
Jól belehúztál. Vagy átálltál a sötétoldalra?
-
válasz
HarryPotter #9259 üzenetére
Miért volt elég az XP-ből? Aszem, valahol olvastam, hogy megy a NIS Win7 alatt.
-
válasz
HarryPotter #9215 üzenetére
Hmm... Azért az elég gáz, hogy egy ilyen ismert kártevőt, egy x-edik szoftver kell, hogy megfogjon a gépen. Akkor mi a fenének a víruskereső?
-
válasz
HarryPotter #9204 üzenetére
Spyware ellen nagyon jó program! A NIS nem tudja a nyomkövető cookekat eltávolítani. Ellenben a SAS igen. Nekem ez van fent és időnként lefuttatom.
-
blattida
nagyúr
válasz
HarryPotter #9198 üzenetére
Próbálj meg egy uninstall/reinstall-t, hátha megoldja zavart.
-
blattida
nagyúr
válasz
HarryPotter #9196 üzenetére
Melyik verzióval próbáltad? Amúgy egyáltalán nem jellemző ez a probléma...
-
harley
őstag
válasz
HarryPotter #9122 üzenetére
soha nem volt norton a gépen, hogy kerülhetett oda úgy, hogy uninstall után is feltelepíti magát?
-
L7wy
őstag
válasz
HarryPotter #9118 üzenetére
Hát az ilyen rammennyiségeket nem szoktam figyelni... Xp-n nem fog annyira a KIS mint mondjuk Vistán. Próbáltad hasonlítgatni a 2-őt és kb "szemmel" megállapítani melyik a gyorsabb?
-
L7wy
őstag
válasz
HarryPotter #9116 üzenetére
operációs rendszer?
-
válasz
HarryPotter #9112 üzenetére
Tudom, hogy bírsz, mivel én is! És mind a kettőtöket bírlak.
Viszont, akkor sem értek veletek egyet illetve van amivel igen! Az operációs rendszer csupaszságával meg pláne nem és ez mondom mint mérnök. Mint írtam, ha az MS mindenkinek az igénye szerint árulná a Windows verziókat, akkor nem 6, hane 6 millió kiadás és ár lenne. Ez meg lehetetlenség, ezt Ti is beláthatjátok!Viszont, többet ne írjunk a témáról itt, mert ne offoljuk szét a topicot. Privátban szívesen vitatkozom, de ne itt.
A Morro témában osztom a véleményeteket! Én kipróbálom, de ha nem válik be, maradok a jól bevállt 3rd party szoftvernél.
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged