- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Aktív témák
-
-
McKane
senior tag
-
polonic
félisten
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
19870820 #39008 üzenetére
Én ha erre rákattintok:már benne is van a karanténban:
lásd az oldalt:
Download eicar.com to test your anti-virus software
Tehát magáról az oldalról.
A rákattintás után azonnal.
Ha jól tudom,az a lényeg,hogy ugorjon rá,mert ez egy teszt vírus.
De ha rosszul mondom,a többiek úgy is kijavítanak majd. -
12-es csaj
senior tag
válasz
19870820 #38598 üzenetére
Én többször mértem ki/bekapcsolt vírusirtóval; egyszer le is szedtem - utóbbi esetben 200 kilobittel gyorsabb volt a net, de még mindig vészesen karcsú...
Szerk.: Ilyen nincs.
Most, hogy készülök lefeküdni, hirtelen begyorsult. Csekkolom, megvan majdnem az egész szélesség.
Mondom, ilyen ez mindig...
-
-
Imi1981
veterán
válasz
19870820 #38287 üzenetére
Nálam nem csinált fals riasztást.De azt észrevettem hogy többet dolgozik és talán a heurisztikája is érzékenyebb,lehet ezért csinált több téves riasztást neked!De szerintem a detektálása is javult bár nem csináltam összehasonlítást a 2010 és 2011-es között,de úgy éreztem hogy jobb.Csakhát az a gépigény!!
De lehet hogy a gépigény is javulni fog mert a 2010-es is először sokkal jobban terhelte a rendszert és kijött egy két javítás és utána azt vettem észre hogy kisebb lett az erőigénye.
-
válasz
19870820 #38287 üzenetére
Való igaz, hogy a 2010-es KIS/KAV gyorsabb minden tekintetben, mint a 2011-es. Sajnos a 2011-est nagyon elkurták. Főleg a "b" peccss nagyon betett a programnak. Ráadásul a magyar lokalizált változat sem működik rendesen, mert abban is külön elcsesztek egy-két dolgot.
Kiváló program a Kaspersky, de sajnos, jó lenne, ha nem lenne ennyire bugos! -
Imi1981
veterán
válasz
19870820 #38280 üzenetére
Az igaz de azt nem is mondtam hogy nem jobb és fejlettebb csak azt hogy a 2011-es jobban lassítja a gépet és nem kicsivel.Amúgy nagyon tetszett a 2011-as kasperski sőt szerintem jelenleg a legjobb védelmi program de nekem nagyon lassította a rendszert ezért le kellet szednem még a próba idő lejárta előtt jóval.
-
12-es csaj
senior tag
-
-
válasz
19870820 #36845 üzenetére
Hali!
Sajna a 736-os változat esetében nincs infóm, hogy mik a javítások, a supportnál mindösszesen ennyi van írva:
"The patch eliminates some interface problems in Kaspersky Internet Security 2010."
[link]463-osnál régebben ilyen javításokat tartalmazott a "D" patch
Imi1981
Indítsd újra a gépet, majd ezzel szedd le: [link]Fire.
-
HZoli87
veterán
válasz
19870820 #35356 üzenetére
Nyugodtan törölheted a log fájlt, mindig rak ki amikor elindítod a removert. Most ez a legújabb: 11.0.1.400, nekem mindegy hogy angol vagy magyar. Csak az a bosszantó, hogy végre kiadtak egy normális verziót és felcseszi az ember agyát a fölösleges kérdéseivel, évek óta ugyanazokat a programokat használom, persze mindig a legfrissebbet és a 232-es build és a 2010-es verzió nem csinál ilyet, pedig a körítés nem változott körülötte, bosszantó.
-
Stephan89
aktív tag
válasz
19870820 #35349 üzenetére
Nem használtad a hivatalos eltávolítót? A "kavremvr" fájlnév arra utal.
Amúgy letölteni nem tudtam, mintha hibás lenne a link. A letöltő oldal bejön, de amikor huszadszor is megerősítem, hogy ingyen szeretném letölteni, utána közli a böngésző, hogy hibásan ütöttem be a címet.
Üdv.
-
HZoli87
veterán
válasz
19870820 #35349 üzenetére
Log fájl, Kavremover rakta ki, biztos elindítottad. Különösebb problémám nincs vele, csak a legújabb verziónak túl érzékeny a proaktív része, gyakran dobál fel "ostoba" ablakokat hogy veszély, teljesen ingyenes programoknál is, persze ott van a lehetőség, hogy a kivételek közé rakjam az adott fájlt/fájlokat, csak én érzékeny vagyok az ilyenekre, maradjon kussban és akkor jelezzen ha valóban talált valamit.
-
HZoli87
veterán
válasz
19870820 #35335 üzenetére
Nem fogja magát frissíteni a 2011-es verzióra, ez biztos. Letölti az aktuális buildhez elérhető programfrissítéseket.
-----
Én mindig kikapcsolom a Defendert, ha a KAV nem kapcsolta ki magától akkor megférnek egymás mellett. Avira kiírja a telepítés elején, hogy kapcsoljuk ki, különben nem települ.
-
HZoli87
veterán
válasz
19870820 #35333 üzenetére
Ha jól tudom külön nincs ilyen modulja, én mindig az avp.exe fájlt adtam meg (te is ad meg ezt), ha valami a hdd-re íródik és veszélyes akkor jelez a KAV. (persze ha ismeri is)
-----
Egyik leggyorsabb AV a KAV, én is meglepődtem amikor elkezdtem használni.
-----
Manuálisan letörlöd a 2010-es verziót, és utána feltelepíted az újat, nem fog magától frissülni rá.
-----
Javítások/Fixek (a.b.c)
-
HZoli87
veterán
válasz
19870820 #35328 üzenetére
Csak az első frissítés olyan nagy (~45 MB), utána pár száz kB-al lehet számolni. Nálam amikor érzékelte az élő net kapcsolatot a program, egyből lefrissítette magát. (ezt az első frissítésre értem)
-----
736-os build működik rendesen W7 alatt. 2011-es honosított változatára még várni kell, akár több hónapot is.
-
válasz
19870820 #34866 üzenetére
Hali!
Mit hogyan próbáltam volna?
Úgy, hogy nem magyar az ESET-em, abból meg lényegesen előbb jelenik meg újabb változat...F34R
Pure (védelem szempontjából) a Személyes adatok védelmében erősebb, azt fejlesztették tovább, részletesebben itt, az összehasonlítás fülön nézhetsz utána
A sandbox-ban nincs változás, x64 alatt ugyanúgy korlátozott funkcionalitással fut, mint a KIS-ben.Fire.
-
válasz
19870820 #34860 üzenetére
Hali!
Hát sok mindent nem tudok hozzászólni, mert én nem szoktam megengedni, hogy a program modulok is frissüljenek. Így csak akkor lesz újabb build-em, ha az tiszta telepítéssel újra felpakolom.
Nálam még 4.0.474-es van használva, mert az újabbak összeakadnak az RVS-el.
Majd kipróbálom valamikor (most nem fontos, meg az is lehet, hogy már próbáltam) ezt az újabbat, hátha javították benne.
Fire.
-
válasz
19870820 #34855 üzenetére
Hali!
Van már újabb is(Angol), ezen az oldalon megtalálhatod, persze a letöltéshez kell a kód, de ha a mostani eset-ed legális, akkor nem lehet gond: [link]
Fire.
UI: Van amikor ezen az oldalon még az Angol verziónál is újabbak kint vannak, csak sajnos olyan nyelven, aminél még lehet, hogy a feltelepítése is nehézkes lenne...
-
-
sznorbi2
senior tag
válasz
19870820 #31060 üzenetére
Ez érdekfeszítő mert nekem ilyenek nem jönnek elő egyáltalán az FSIS 2011 Beta verziónál.
Sőt a 2010-esnél sem volt semmi ilyen BUG!
Ennek viszont örülök, hogy valami kiválasztott lehetek az F-Secure-nál mert egy kb. 5-6 éves gépen semmi de semmi BUG-ot nem produkált a védelem.
Meg kérdezhetem, hogy miért a Client Security-t használjátok?
Gondolom céges munkaállomásokon van.
Az FSIS-nek az alapját használja az FSCS is csak mivel munkaállomásra tervezték így ott hálózati menedszelés is van benne meg egyéb hálózati támogatás.
A pendrivenál(2Gb) nálam kb. 1 percen belüli az ellenőrzése.
Ha túl nagy adatállományt kell ellenőríznie az induláskor akkor jó hogy megterheli a gépet.
Nekem egy 12 Gb-s partición van az Xp + egyéb és amikor elindul a gép kis idő múlva elkezd valamit ellenőrizni de ez olyan 10-15 sec és már megy is minden rendben. Ha pl. egy 60 Gb-s partición van akkor mire azt lefigyeli az időbe telik.
Kézi ellenőrzéskor is jó hogy pörgeti a proceszt de azért nem hal be a gépem.Próbáld meg belőni neki a beállításnál, hogy csak az ismert fájlokat ellenőrizze és az jóval kevesebb időt vesz igénybe.
Egyébként milyen teljesítményű gépeken van?
Tudomásom szerint a 9.01 verzió a legfrissebb és azon belül pedig a Build 122 az Client Security-nél. -
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz
19870820 #28376 üzenetére
Full install volt a gépemen így most felraktam...szal fent van.
Nem szoktak publikus bétázni...a legutolsó se volt publik...sőt...arról se nagyon írtak semmit, hogy lesz belőle magyar...
A programot se nagyon tom mikor frissítik...nem olvasom a fórumot...semmi értelme sincs...nem jelentik be...ludla: Van itthon két hokibb gép is mint a laposod...semmi terhelést nem mutat...win7 x64 és gyári tűzfal...se ramot se erőforrást nem fogyaszt...de ez már korábban is le lett írva egyes konfigok esetén vmiért zabál...
Más: Win7 x64 alatt véglegessen leszedtem az asquaredet...ekkora kula céget még nem b.szott a föld a hátán...
-
localhost
Közösségépítő
válasz
19870820 #26005 üzenetére
Ott volt a link Hzoli linkjében, tessék :
http://files.avast.com/iavs5x/setup_av_free_hun.exe -
karlkani
aktív tag
-
-
-
-
-
válasz
19870820 #21850 üzenetére
Egyenlőre nem olyan régen álltak neki az IS tesztelésének. Gondolom, még idő, mire kellően felkészítik a programot a kiadásra. Sok új technológia került bele a programba, amit kellően gondosan ki kell tesztelni. Inkább várasson magára a program, mint bugosan dobják piacra, mint például a Kaspersky termékeit!
-
Xelo
addikt
-
törölt tag
válasz
19870820 #20270 üzenetére
Nálunk a helyi kultúrális intézményben, ezt használják azt hiszem.
A konfigok nagyon komolyak , az első öt gép 2001-ből : 128MB Rammal, 1.2 Celeron-ok, 20GB-os HDD-vel TNT2-es VGA kártyával, Win XP.
Ja és hivatalos E magyarország pont, az internet felhasználói élmény index torony magasan
-
-
Gorneck
legenda
válasz
19870820 #19801 üzenetére
A simába...
Hááát a másik kérdésedre max az Avira egyik tulaja tudna válaszolni...de nem értem a kérdésed igazából...ha nem lesz tovább support, akkor azt úgyis tudatják majd...de olyan nem lesz, hogy hirtelen nem müxik majd a progi vagy ilyesmi...
Szóval miért is olyan fontos ez neked? -
válasz
19870820 #19797 üzenetére
Hali!
Hivatalosan ezek az OS-ek támogatottak
– Windows 2000, SP4
– Windows XP, SP2 (32 or 64 Bit)
– Windows Vista (32 or 64 Bit, SP 1 recommended)W7 x86/x64 alatt is fut, de jelenleg hivatalosan nem támogatott.
Azokat a hibák amiket leírtál nem tudom, hogy mi(k) okozza/okozzák, de nem hinném hogy az Avira.
Azt a loadert meg töltsd fel ide: [link]. Itt majd annyival tudhatsz meg többet, hogy hány AV látja fertőzöttnek, ha láthatóan sok, akkor jobb ha elfelejted.Fire.
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest