- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
19870820
senior tag
válasz
Imi1981 #38282 üzenetére
Egyébként a legfontosabb tényező amiért visszatértem a 2010esre mert ebbe szinte alig van fals riasztás. Ugyanez nem mondható el a 2011ről,ott pl egy legális free programra is bejelzett. Tudom ez nem olyan nagy hiba,de engem nagyon idegesített,pláne hogy szinte az összes programnál eljátszotta ezt,némelyiket fel se engedte rakni. Hangsúlyozom ingyenes programoknál tette ezt.Évek óta ugyanazokat a programokat használom(persze mindig a legfrissebbet),kivéve eddig a vírusirtó volt mindig más,ezért is fura ez hogy a 2011 mennyi fals riasztást produkált teljesen ugyanabba a program és hardver környezetbe.
Aktív témák
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest