- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
válasz
zazenke #31172 üzenetére
Hali!
Hát ez sajnos mindennapos történet. Akik bagóért árulják a kulcsokat, azok nem csinálnak mást, mint egy Technet/MSDN account-ról igényelnek annyi kulcsot, amennyit csak lehet, aztán azt árulják(többször is eladják ugyanazt a kulcsot persze). Az MS meg nem hüle, figyeli hányszor használják a kulcsot, aztán egy bizonyos szám/alkalom után megy feketelistára a kulcs...
Szomorú, hogy Te is bedőltél/áldozatul estél ennek, de hát most legalább befizetted a tanulópénzt, és ha még1x valaki megkörnyékez olcsó liszensz kulccsal, akkor azt valószínűleg jó messzire elhajtod...
Fire.
-
tyan
senior tag
válasz
zazenke #28797 üzenetére
Annál a banknál, ahol én vagyok (nevet direkt nem írok, mert nem reklámozom) a webes felületről indított minden tranzakcióhoz külön kódot küld a bank sms-ben. Így hiába szerzi meg valaki az azonosítómat és pin kódomat, a webbankon belül nem tud semmit csinálni, azon kívül, hogy gyönyörködhet a számlaegyenlegemben.
-
-
-
blattida
nagyúr
válasz
zazenke #28701 üzenetére
Nem , ezek elemzik a fájlokat, nem listát mutatnak!
Láthatod, hogy mit csinálnak az egyes fájlok, miket hoznak létre, miket módosítanak a rendszerben, stb...természetesen az eredményre kicsit várni kell, hiszen az elemzés eltart egy ideig.
Nem, itt a felhő a bluepoint szervereit jelenti. Ha a program nem ismer egy fájlt, felküldi a felhőbe, ami időigényes folyamat, a fájl mérete és a net feltöltési sebessége határozza meg.
Ott elemzésre kerül és ha károsnak találják, jelzik és törlik. -
blattida
nagyúr
válasz
zazenke #28697 üzenetére
Gyűjtögetnek...a bluepoint felhőben elemzi az ismeretlen fájlokat, az mbam pedig kap egy új heurisztikus motort (shuriken), ami elég hatékony, jelenleg a béta tesztelés zajlik, nálam is az dolgozik benne, ezért is van a nagyobb hatékonyság...
Engem a vt nem izgat, szerintem túl sok mindenre nem jó, ha érdekel valami, tolom föl a threatexpert-re, cima-ra, wepawet-re, anubis-ra...
-
sznorbi2
senior tag
válasz
zazenke #28508 üzenetére
Ez így igaz de amikor csak annyi infom volt nekem is, hogy faló nem igazán tudtam okoskodni de így 3 óra folyamatos felügyelet mellett már többet tudunk.
Hát nem tudom, hogy mennyire ismernék fel a Rogue Anti-Malware-t mert még a Rogue IS-el is kínlódtak a múlt héten az antivírusok.
Viszont a Spyware Doctor antivírussal már eltávolítja ezt is.Még csak most láttam a #28432 hozzászólásodat mert észre sem vettem.
Nem nem törtverziós hanem a free MBAM de van hozzá kódom is csak nem használom mert nem szeretik egymást az F-Secure-al. -
-
-
blattida
nagyúr
válasz
zazenke #28208 üzenetére
Tapasztalatból írom, hogy nálam nem volt ilyen gond, pedig raktam újra a rendszerem és telepítettem is újra a programot.
Legális egy éves licencem van hozzá, support-ra még nem volt szükségem, gondolom, hogy nem is lesz...ettől persze még neked okozhattak kellemetlen pillanatokat...
Az igaz, hogy minimálisan konfigurálható, de mivel egy HIPS-ként is funkcionál, én dönthetem el, mit tegyen, így az egyéb beállítások nem hiányoznak.
Igen, ez is felhő alapú, de teljesen más megközelítésben és sokkal nagyobb hatékonysággal.
Védelemnek tökéletes, de nekem is hiányzik egy kicsit a nagyobb konfigurálhatóság, ráadásul az ismeretlen fájlok esetén míg feltölti őket a "felhőbe", igen sok víz lefolyik a Dunán, pláne nálam (alacsony feltöltési sebesség...), de nagyon hatásos... -
blattida
nagyúr
válasz
zazenke #28203 üzenetére
Ha tényleg ilyesmire hagyatkoznék és olyan programot használnék, mely nem rendelkezik proaktív védelemmel és még a józan paraszti eszemet sem használnám, akkor lehetséges.
De esetemben erről szó sincs, mivel cis használó vagyok és kedvencem a defense+.
Évek óta nem volt vírusom, pedig járok húzós oldalakra.
-
blattida
nagyúr
válasz
zazenke #28189 üzenetére
Az a2 egy av is egyben, kicsivel nagyobb adatbázissal...
Az mbam, még ha az adatbázis méretét is figyelembe veszem, igencsak hatékony, annak ellenére, hogy csak kiegészítő védelem...
Abból pedig botor dolog messzemenő következtetést levonni, hogy egy adott mintát mi és mikor ismer fel...
-
racerx
őstag
válasz
zazenke #27955 üzenetére
Azt csinálja még, mondjuk ha Total commanderrel megnyitsz egy videot , ha a futtatáskor ellenőrzés (vagy vmi ilyesmi -már nem emlékszem pontosan) be van pipálva, akkor a fájl méretétől függően (képzeljük el egy mkv.nél
), basz..ott sokáig molyol??
Én többek közte ezért, meg a sok figyelmeztetésért, amit böngészés közben dobált, hagytam a fenébe (pedig van vagy 3 full licenszem), és néha a free-t futtatom csak le.
-
blattida
nagyúr
válasz
zazenke #27953 üzenetére
Valóban, de a fölösleges riasztásait nem igazán lehet elkerülni.
Mint írtam, tudom, hogy hatékony program és tényleg nagyon részletesen beállítható, de veletek ellentétben én azok közé az emberek közé tartozom, akik utálják, ha egy program minden szarra azt mondja, hogy kártevő, bár az kétségtelen, hogy így nagyobb a biztonság.
De akkor már inkább egy HIPS (amit használok is), aminél tudom, hogy nekem kell eldöntenem, hogy az adott alkalmazás, folyamat, összetevő káros e vagy sem.Pontosan ezért nem kedvelem az a2-et, mert egy antispyware program, melynek találatait mindig árgus szemmel kell nézni. Én, mint felhasználó, nem ezt várom el egy ilyen jellegű programtól.
-
-
zed01
őstag
válasz
zazenke #27945 üzenetére
A Counterspy az egyik legjobb kémprogramirtó óriási adatbázissal. Nekem az nem tetszik vele kapcsolatban, hogy eléggé lassítja a gépet.
Ha spórolni akarsz egy kicsit és mégis első osztályú védelemre van szükséged, akkor próbáld a Spy Sweepert, van hozzá fél éves ingyenes promóció, kicsit olvasd vissza a fórumot.
-
blattida
nagyúr
válasz
zazenke #27924 üzenetére
Szerintem ma már nincs ilyen különbség a verziók között, az IS kiadások inkább kevésbé konfigurálhatóak, mivel más célközönségnek szólnak.
fedcom
Ehhez ne fűzz túl sok reményt, mert szinte biztos, hogy ez nem fog sikerülni...de a drweb cure it-et megpróbálhatod, annak a legjobb a helyreállító képessége... -
válasz
zazenke #27791 üzenetére
Hali!
Nekem "sima" Panda van, ennek a liszenszét nem néztem, hogy mi-mennyibe kerül.
A fiók, amiről írsz, azt valóban létre lehet hozni, de anélkül is betekintést nyerhetsz a pl kártevők számáról, egyéb statisztikákról stb stb pl ITT vagy ITT Előbbi linknél kicsit ritkábban frissül az oldal, utóbbinál szinte másodpercenként növekszik az analizált kártevők száma...Fire.
-
válasz
zazenke #27789 üzenetére
Hali!
Ebben is van virusadatbázis
. Gondolj bele milyen cumi lenne, ha véletlenül nem kapcsolódsz a nethez, aztán minden szemetet csak úgy el lehetne indítani...
Fire.
UI: Keresgélj a telepítési könyvtárában sig kiterjesztésű fájlok után(bár ebben a verzióban már lehet, hogy nem így van)
-
GrandeP
addikt
válasz
zazenke #24459 üzenetére
Figyelj.... én annyi kulcsot adok el neked 5k-ért h nem győződ majd jegyzetelni...
Egyébként simán lehet generálni és igen el is fogadja a windóz, ellenben frissítsél egy párszor, mondjuk 5-ször, és ki fog derülni h mennyi legális..
Ellenben még az is meg lehet h tényleg eredeti, mondjuk egy diák igényelte ez esetben el is fogadja és nem fog letiltani, de a szoftver és számla nélkül ugyanúgy illegálisnak minősül..
Röviden na téged átbastak így is, úgy is...
ui: ez mit keres a virusírtós topicban?!
ui2: egyébként én 50 körül látom a boltban az ultimata 64 bitest... 30 körül az alap 32 -es home-ot.
-
Clemi
veterán
válasz
zazenke #24335 üzenetére
akkor már nem tudom mi van a fentebbi linken mindhárom weboldal vizsgáló tisztának látja és az a-squared antimalware is
A Firefox ezt üzente, mikor meg akartam nyitni próbaképp az oldalt: A(z) f1.for-fra.co.cc címen működő webhelyről bejelentés érkezett, hogy támadó webhely, ezért a biztonsági beállítások alapján a böngésző a hozzáférést nem engedélyezi.
A NOD pedig : 2010.02.04. 19:40:16 HTTP-szűrő fájl http://www.exs.hu/polgar-galeria/ JS/TrojanDownloader.Agent.NRL trójai kapcsolat megszakítva - karanténba helyezve Clemi-PC\Clemi A program kártevőt észlelt, amikor a következő alkalmazás a webhez próbált hozzáférni: C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe.
-
Tetete1
senior tag
-
-
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
válasz
zazenke #23423 üzenetére
A crackelést talán nem itt kellene kitárgyalni, ugye?!
Ez nem az a fórum!Idézet az alapelvekből:
# minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
* használatát elősegíti (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra);
* használatára buzdít;
* illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában. -
blattida
nagyúr
válasz
zazenke #23383 üzenetére
Azt írtam, hogy a prevx mellé...
egyébként a valós életben is hatékonyabb az avira, nem csak a teszteken.
Én nem mondtam, hogy felejtsd el a prevx-et, nem rossz és nem haszontalan, de önállóan nem ajánlom, mert annyira nem hatékony minden ellen.simon7012
A Panda általánosságban hatékonyabb, de nem minden területen, mert például a testre szabhatósága egy nulla.
Viszont az ingyenes Prevx nem írt, ami elég nagy hátrány a Panda cloud-hoz képest.És a drámai csavar: Kelleni nem kell, de teljesen egyedül ne használd, mert tényleg nem véd annyira, mint ha lenne mellette egy avira.
-
blattida
nagyúr
válasz
zazenke #23373 üzenetére
A Panda mondjuk nem rossz, a felhő része is abszolút működik.
De nyugodtan maradhat a Prevx, csak tegyél föl mellé egy Avira-t.
A takarítási képessége tényleg nem a legerősebb, de alapvetően ez is a megelőzésre való...Ezért nem jó egyedül.
A Drive Sentry valóban nem rossz, de például engem nem győzött meg teljesen, ráadásul nem lehet nagyon részletesen konfigurálni és komplett védelmi csomagnak szintén nem alkalmas.
A Mamutu viselkedés alapú blokkoló, nincs adatbázisa, ezért inkább olyan, mint a Threatfire, csak rosszabb annál, ami ráadásul ingyenes.
-
blattida
nagyúr
válasz
zazenke #23363 üzenetére
A Safe Online nem csak a banki műveleteket védi, hanem gyakorlatilag minden oldal átvizsgálható vele belépés előtt és valós időben blokkolja a kártevőket, melyek a netes oldalakról jönnének le.
Plusz végez oldalhitelesítést is.Nagy az adatbázisuk,de nem a legnagyobb.
Természetesen a tűzfalat nem váltja ki, de a hagyományos antivírusokat sem, ám kiegészítő védelemnek kifejezetten jó.
Az ingyenes verzióját csak tiszta gépre van értelme fölrakni, mert hogy gyakorlatilag nem törl csak detektál...
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged