- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
BlackSeven
aktív tag
-
negyedes
addikt
-
lumber_hw
csendes tag
válasz
GrandeP #3364 üzenetére
"Persze a legjobb virusírtó az user!"
Már aki!Amúgy akit nagyon érdekel, az Avast! összes szervíze nálam együttesen kb. 60 mega RAM-ot fogyaszt, processzorterhelésük pedig 0. (Az gépen futó összes process terheli 0 és 1% között a Q6600-ast). Téves riasztást pedig már említettem: csak olyan programoknál fordul elő, amelyek vírusokhoz hasonló algoritmust tartalmaznak, hasonló elven működnek; ilyennel pedig nem sokszor találkozik az ember.
-
blattida
nagyúr
válasz
GrandeP #3351 üzenetére
Most akkor vagy szar a pro is, vagy jó a free is, mert hogy minimális a különbség a kettő között, a proban van script védelem is és gyorsabban frissül és van magyarul is, ez hangyafasznyi különbség.
A kaspersky-t nem tudom, mikor próbáltad, de legalább négy éve az általad leírtak nem illenek rá. -
zed01
őstag
válasz
GrandeP #3347 üzenetére
"Nod32: kb olyan mintha beteg lennél és elmennél a korházba ahol ebben megerősítenek... mert írtani azt nem tud... találni meg már csak akkor ha komolyabb baj van."
Hát ehhez nincs mit hozzátenni. Ha egy szakember azt állítja, hogy azokon a vírusos gépeken gépeken amit behoztak szervízbe minden NOD32 futott, szerintem ez jelent valamit.
"Avast pro: gyors, ügyes, de rengeteg mindent tévesen riaszt amit meg kellene azt nem veszi észre, viszont mindent hiba nélkül megöl és / vagy helyre állítja..."
Az Avast sokat fejlődött az utóbbi időben. Én nem vettem észre téves riasztást.
"Norton: kb mint a nod annyi különbséggel h ő kicsit lefogja a gépet cserébe viszont bármit meg tud ölni."
Az új Nortonok (2008-as verziók) már egyáltalán nem fogják a gépet.
"Kaspersky: fogja a gépet, rengeteg téves riasztás, ritka update, viszont mindent le tud ölni..."
Pont a Kaspersky egyik nagy előnye hogy óránként van update, nem tudom honnan vetted hogy ritkán frissít és szerintem abszolút nem fogja a gépet, téves riasztást sem vettem észre.
"Avira antivir premium: jobb mint a nod, rengeteg virust megtalált még a nod/avast után is, és hiba nélkül megölte őket.... kicsit igénytelen a kinézete, de a célnak tőkéletes és kevesebbet fogyaszt mint a nod. Részemről némber 1."
Ezzel egyetértek. Én is a legjobb vírusirtónak tartom és az ár/érték aránya kiváló.
"G-data: mint az avira, csak szebb és kicsit jobban fogja a gépet."
Az enyhe kifejezés hogy kicsit fogja a gépet. Még egy négymagos gépet is sikerült belassítania.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest