Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz
blattida #27954 üzenetére
nekem kb 3 db fals riasztást csinált a rendszer particiómon . Ez mára megszünt visszaküldött mintával stb. A szörfölési védelemnél meg valóban sok oldalnál dobja fel hogy mit tegyen blokkol vagy sem. azóta kitapasztaltam és ha az utolsó rublikát beállítod (melynek magyarázata hogy gyanus webhely mely még nem került besorolásra ) akkor tök jól működik és ott riaszt ahol kell , magyarán amitől érdemes tartani adathalász , csaló kiszolgáló. A warezt engedni kell mert néha oda fellátogatok én is .
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged