- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Amazfit GTR 3 Pro - szintkülönbség
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
HarryPotter #8780 üzenetére
Én még mindig nem látom hol is van kiemelve, hogy a kimenő adatszűrés mennyire fontos. Azt viszont látom, hogy fontosnak tartja a viselkedés elemzést...ergo ha már bejön vmi akkor 1-2 megmozdulásából ki lehessen szűrni. Megjegyezte, hogy program programot fog használni kifele menet így a lebukás esélye elég kevéske.
Tehát...ahogy írtuk...a tűzfal egyfajta tűzoltás...sok gépnek rendszergazdija vagyok comodo+za vegyes körettel felvértezve 50-50% megosztásba...őszinte leszek...sose láttam, hogy azok bármit is találtak jeleztek volna...húgomnál volt fent mind2 a 1-1 évig. Betanítás után azon kívül, hogy lassítottak észre se vette őket, pedig Ő a gátlástalan user kategória, ha netről van szó.
Szóval Én maradok egy rendesen optimalizált tűzfalnál amit észre se veszek...ami mellé x64en ajánlott egy villámgyors nod32 vagy egy avast. A géped gyors marad és védve van...
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged