- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Aktív témák
-
wow
Critical security issue with Comodo Internet Security
Nem vagyok a Comodo ellen, de ez érdekes.... ha valaki tud egyébként bármilyen más antivírussal, védelmi programmal kapcsolatos hírt, videót linkelni akkor ne tartsa vissza.
Én pl. találtam egy 2-3 éves cikket arról, hogy a ZoneAlarm kémkedik, ugye CheckPoint izraeli cég, 2004-ben vagy 2006-ban(?) már nem emlékszem... vették meg ZoneAlarm-ot és ugye a közel-keleti helyzet stb. miatt lehetett benne igazság. Legalábbis erre utalt a cikk írója aki felfedezte ezt az érdekességet. Sajnos már nincs meg a link. ZoneAlarm-ék egyébként azt válaszolták erre, hogy ez egy bug és javítják, gondolom azóta javították mert még Google-el se találok semmit erről.
Na szóval engem érdekel minden ilyen "botrányos" vagy érdekes cikk az antivírusokkal kapcsolatban, bár tény, hogy Comodo olyan az IT világban mint Hajdú Péter a hazai médiában...szinte mindig a címlapon van.
Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged