- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
Azért a választási jogot fent lehetne tartani, és döntse el a vásárló neki éppen melyik jobb.
A telefont így is úgy is le kell szállítani ,ha ugy gondolják hogy jobb akkor lehet egy minimális árrést belerakni a chipek miatt. És a vásárló szabadon dönthet melyiket veszi, ez már csak azért is jó lenne ,mert a házon belüli chipek is szerepet kapnának ezen felül pedig kevesen snp chipet kellene vásárolni külsös cégtől. Biztos vagyok benne hogy azért az exy chipes telefonok is fogynának föleg akkor ha pl kicsit olcsobb is lenne mint a snapis ,de ha ugyan annyi még akkor is sokan ezt vásárolnák meg szerintem. -
Frozen
addikt
az az érdekes ,hogy eddig még bármilyen qualcomm készüléket használtam ugyan ez volt a jelenség. És mivel ahogy írtam a családban több darab van az idősebb szüleimtől kezdve a páromig gyerekig az összes telefon kb ugyan azt produkálja. Az hogy alap képernyőről elhuzod a híreket és 3-5 másodperc sok esetben azért az durva néha meg bevágja egyből.... akár ugyan abban az időben is a 2 telefon közt is van különbség.
Nekem valamiért nem jön be a chip és mint írtam nekem nagy ugy néz ki jobb teljesítményre tesztekre hegyeznek ,de használhatóságilag szerintem egy exy sokkal jobb. Szóval szerintem az s24 ultra esetében jó volna a választási lehetőség én tuti exyvel venném.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged