Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
az az érdekes ,hogy eddig még bármilyen qualcomm készüléket használtam ugyan ez volt a jelenség. És mivel ahogy írtam a családban több darab van az idősebb szüleimtől kezdve a páromig gyerekig az összes telefon kb ugyan azt produkálja. Az hogy alap képernyőről elhuzod a híreket és 3-5 másodperc sok esetben azért az durva néha meg bevágja egyből.... akár ugyan abban az időben is a 2 telefon közt is van különbség.
Nekem valamiért nem jön be a chip és mint írtam nekem nagy ugy néz ki jobb teljesítményre tesztekre hegyeznek ,de használhatóságilag szerintem egy exy sokkal jobb. Szóval szerintem az s24 ultra esetében jó volna a választási lehetőség én tuti exyvel venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest