Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frozen

addikt

válasz helixP #27 üzenetére

emlékeim szerint pont az üzemidő az s22 nél jobb volt az exy chipel mint a snapival szerelt változat.

• Frozen

addikt

válasz helixP #25 üzenetére

Azért a választási jogot fent lehetne tartani, és döntse el a vásárló neki éppen melyik jobb.
    A telefont így is úgy is le kell szállítani ,ha ugy gondolják hogy jobb akkor lehet egy minimális árrést belerakni a chipek miatt. És a vásárló szabadon dönthet melyiket veszi, ez már csak azért is jó lenne ,mert a házon belüli chipek is szerepet kapnának ezen felül pedig kevesen snp chipet kellene vásárolni külsös cégtől. Biztos vagyok benne hogy azért az exy chipes telefonok is fogynának föleg akkor ha pl kicsit olcsobb is lenne mint a snapis ,de ha ugyan annyi még akkor is sokan ezt vásárolnák meg szerintem.

• Frozen

addikt

válasz helixP #22 üzenetére

az az érdekes ,hogy eddig még bármilyen qualcomm készüléket használtam ugyan ez volt a jelenség. És mivel ahogy írtam a családban több darab van az idősebb szüleimtől kezdve a páromig gyerekig az összes telefon kb ugyan azt produkálja. Az hogy alap képernyőről elhuzod a híreket és 3-5 másodperc sok esetben azért az durva néha meg bevágja egyből.... akár ugyan abban az időben is a 2 telefon közt is van különbség.

Nekem valamiért nem jön be a chip és mint írtam nekem nagy ugy néz ki jobb teljesítményre tesztekre hegyeznek ,de használhatóságilag szerintem egy exy sokkal jobb. Szóval szerintem az s24 ultra esetében jó volna a választási lehetőség én tuti exyvel venném.

• Frozen

addikt

válasz Lami66 #1 üzenetére

Megmondom összintén,hogy nekem a snapi egyre jobban nem jön be.
    Le is írom a tapasztalatokat.
    - teszteken több pontszám
    - erősnek van reklámozva és az is amíg új a teleofon
    - 1-2 év után szépen elkezd akadni rajta minden
    - belasúl olyan szinten mint a húzat.

A oneplus 7 ugyan ez volt , míg új volt az első pár hónapban minden ment rajta mint a vaj. Pár hónap után kisebb akadások stb... 1 év után már amit írtam messengeren vagy emailben 2-3 másodperces akadás utána megjelent amit írtam vagy elgépeltem....A kijelzőben lett egy mikró repedés és elpatkolt.

A következő választás tűzoltásnak hasonló tudás kbra a52s . A családban több is van ,mert az első pár hónapban annyira bevált és simán ment rajta minden ,hogy vásárolgatunk szóval van 4-5 db a családban. Az elmúlt talán 1-2 hónapban olyanok jöttek elő kamera megnyitás 5 másodperc, egy sima képernyő elhúzás a főképernyőn 2-3 másodperc.... És igazából nem csak nálam hanem a többi felhasználónál is. Az egyém a legrissebb frissítéseket is megkapta és a páromé is , viszont a szüleimé és a gyerek az nem. Az összes telefon ettől függetlenül ugyan azt kezdi produkálni.
    Röviden mindegyik snapival telefon nálam eddig szar volt.

Igazából jövőre 24 ultrát akarom megvenni ,de ha snapis lesz akkor elgondolkozok rajta,hogy lehet csak a 24 plust veszem meg vagy valamelyik másik gyártó telefonját.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés