- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
Azért a választási jogot fent lehetne tartani, és döntse el a vásárló neki éppen melyik jobb.
A telefont így is úgy is le kell szállítani ,ha ugy gondolják hogy jobb akkor lehet egy minimális árrést belerakni a chipek miatt. És a vásárló szabadon dönthet melyiket veszi, ez már csak azért is jó lenne ,mert a házon belüli chipek is szerepet kapnának ezen felül pedig kevesen snp chipet kellene vásárolni külsös cégtől. Biztos vagyok benne hogy azért az exy chipes telefonok is fogynának föleg akkor ha pl kicsit olcsobb is lenne mint a snapis ,de ha ugyan annyi még akkor is sokan ezt vásárolnák meg szerintem. -
Frozen
addikt
az az érdekes ,hogy eddig még bármilyen qualcomm készüléket használtam ugyan ez volt a jelenség. És mivel ahogy írtam a családban több darab van az idősebb szüleimtől kezdve a páromig gyerekig az összes telefon kb ugyan azt produkálja. Az hogy alap képernyőről elhuzod a híreket és 3-5 másodperc sok esetben azért az durva néha meg bevágja egyből.... akár ugyan abban az időben is a 2 telefon közt is van különbség.
Nekem valamiért nem jön be a chip és mint írtam nekem nagy ugy néz ki jobb teljesítményre tesztekre hegyeznek ,de használhatóságilag szerintem egy exy sokkal jobb. Szóval szerintem az s24 ultra esetében jó volna a választási lehetőség én tuti exyvel venném. -
Frozen
addikt
Megmondom összintén,hogy nekem a snapi egyre jobban nem jön be.
Le is írom a tapasztalatokat.
- teszteken több pontszám
- erősnek van reklámozva és az is amíg új a teleofon
- 1-2 év után szépen elkezd akadni rajta minden
- belasúl olyan szinten mint a húzat.
A oneplus 7 ugyan ez volt , míg új volt az első pár hónapban minden ment rajta mint a vaj. Pár hónap után kisebb akadások stb... 1 év után már amit írtam messengeren vagy emailben 2-3 másodperces akadás utána megjelent amit írtam vagy elgépeltem....A kijelzőben lett egy mikró repedés és elpatkolt.
A következő választás tűzoltásnak hasonló tudás kbra a52s . A családban több is van ,mert az első pár hónapban annyira bevált és simán ment rajta minden ,hogy vásárolgatunk szóval van 4-5 db a családban. Az elmúlt talán 1-2 hónapban olyanok jöttek elő kamera megnyitás 5 másodperc, egy sima képernyő elhúzás a főképernyőn 2-3 másodperc.... És igazából nem csak nálam hanem a többi felhasználónál is. Az egyém a legrissebb frissítéseket is megkapta és a páromé is , viszont a szüleimé és a gyerek az nem. Az összes telefon ettől függetlenül ugyan azt kezdi produkálni.
Röviden mindegyik snapival telefon nálam eddig szar volt.
Igazából jövőre 24 ultrát akarom megvenni ,de ha snapis lesz akkor elgondolkozok rajta,hogy lehet csak a 24 plust veszem meg vagy valamelyik másik gyártó telefonját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest