Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Google Pixel topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallosz
senior tag
Valaki segítene?
Átlag S22 usernek gondolom magam, rengeteget telefonálok, napi szinten használom:
Messenger - navi - e-mail- FB - fotózás - rádió - TVGO - Netflix - SMS - YT - bankolás stb.
A nap végéig kitart a töltés, ellenben nem akad, és nem melegszik, a leszólt 800000 plusszos pontszámú Exynossal.
Valamit rosszul csinálok -
K0vasz
aktív tag
én mint átlagjuzer, a plusz teljesítményt leszarom (24 fps-sel se akarok 8K-ban videózni, nemhogy 30-cal), a hőmérséklet meg szintén olyan, hogy bizonyos helyzetekben tényleg felmelegszik az S22, de egyáltalán nem bántóan/zavaróan meleg (pedig nincs azbesztből a kezem)
úgyhogy marad a megnövekedett üzemidő, amiből majd vagy látszik valami a gyakorlatban, vagy nem, de annyit biztos nem ér, amennyivel drágább az S23 az S22-nél
-
aktív tag
-
Tin
veterán
Na, ez elég jónak tűnik. Az S22-nél nem éreztem késztetést, most elgondolkoztam, hogy az S21U helyett S23U lehetne...
-
Noukoum
veterán
Az S10 óta nem sikerült ennyire jól egy S széria. Az S23/S23+ egyértelműen felülmúlja az iPhone 14/14 pluszt.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
KaitouP
nagyúr
válasz #72042496 #14 üzenetére
Látom nem csak én akadtam fent a feleslegesen nagyzoló cikk címen.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
őstag
Ennyire? Azért IS ekkora az eltérés, mert nem egykorúak. Idei Snapit hasonlítják a tavalyi Exynos-hoz. De mondok valamit, szerintem a tavalyi snapihoz képest is jobb az idei. De a tavalyi snapi vs tavalyi exynos már nem akkora difi. Van difi ott is de nem ilyen látványos.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Nem újdonság hogy a Snapis megeszi az Exyfost. Remélem a Snapi marad végleg a folytatásokban is
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Somatom
veterán
válasz Avicularia #28 üzenetére
Az újabbakkal droidon sem megy. Csak annak bizonyítására említettem a 68 -as rókát, hogy a feature létezik (létezett), tehát megoldható lenne.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
janeszgol
félisten
válasz undercover #25 üzenetére
Elméletileg de, azt kapott.
-
undercover
őstag
A kis S23-ban a 256GB-os verzió nem kapott már UFS 4.0-át?
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
janeszgol
félisten
Jesszusom! Sokkal gyorsabb lett az új. Viszont:
"a legkisebb modellre valamiért pikkel a Samsung, az ugyanis 128 GB-on kezd és UFS 3.1-gyel kell beérnie"
Ennek technikai oka lehet. Az SSD-nél is egy bizonyos lapkamennyiség alatt nincs sebességnövekedés, mivel nem tud eléggé párhuzamosítani a rendszer. Szerintem itt is ez lehet, mint ahogy a múltkor is pedzegettem.
-
Somatom
veterán
válasz Avicularia #19 üzenetére
Félreértettél, de legalább láttad, hogyan kéne működjön. Most nyisd meg a PH fórumot és próbálj meg ugyanígy nagyítani! Nem fog menni. De, ha DeX helyett képernyőtükrözést használsz, akkor egy régi, 68 -as Firefox -szal menni fog a duplakoppos zoom bármilyen weboldalon. DeX -ben azért nem, mert a 68 -as rókára EZT dobja a DeX. Ahhoz képest, hogy érintőképernyőre tervezték, jobban használható egérrel, mint a Samsung böngészője.
-
Kasya
nagyúr
Kellemes csalodas. A GFX eredmények brutalisak az Exy mellett. Kivancsi leszek az emulatorok teljesitmenyere.
Az S23 esetén melyik modell sebessége lathato a tablazatban?
-
Navaren
aktív tag
Teljesen jó. Apple A15-t szépen megcsípi multicore-ban.
Le a kalappal.
Azok az iPhone 14 pontszámok viszont szerintem sem stimmelnek.iBalu // Ordo Ab Chao //
-
dilajoska1
őstag
Brutális a gpu !
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
törölt tag
Brutális, körbehugyozza, obliteráljaaaa! Bocsánat, de tényleg nem tudtam a gúnyolódást kihagyni.
Disclaimer: Jövő héten hozzák az S23-at.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
végre az exynos nem versenyképes, főleg gpu-ban, ideje volt már ennek nagyon
-
Somatom
veterán
Ezt a Macbook ismerete nélkül is erős kijelentésnek tartom. Vegyünk egy egyszerű feladatot! Az asztali módra optimalizált DeX -ben hogyan zoomolsz böngészőben, egérrel? Legalább a saját böngészőjében megoldhatná a Samsung a duplakoppos zoomot. Nyisd meg a Google Térképet, dupla klikknél tartsd nyomva a másodikat és mozgasd fel/le az egeret (érintőképernyőn ujjal is kipróbálható)! Na, így kéne működjön!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem mélyedtem bele , hogy mit tud a Dex, de elég jónak tünt. Csak egy példát akartam hozni, hogy mire lehet jó a plusz teljesítmény, mert más nem jutott eszembe
szerk : jól van bocsi, egy ZTE blade volt utoljára kezemben androidos telo, még 2011ben
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Nem gondoltam, hogy ekkora különbség lesz a procik között.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
bigmasterg
addikt
Ezen kívül viszont ugyanaz a telefon mint volt.
S22 Ultrám van, már tavaly is jó lett volna ha csak snapdragonnal adták volna ki.
Ha a csere meglenne ~50 ezer ft-ból, akkor cserélném, de akkorát emelkedett a telefon ára, hogy eszembe sem jut.
Igaz samsung.com-on voltak elég nagy akciók, a 22 ultrát is úgy sikerült venni.#4TechIsten:
Milyen desktop alklamazásokat tudsz rajta futtatni?
Netezésre gondolom a korábbiak is megfeleltek. (sosem használtam így az enyémet)[ Szerkesztve ]
-
kalimist
aktív tag
14PM-nél a 1218 / 3507 GB5 pont low power módban ment?
-
Shyciii
veterán
Ez az örökös sebességhajkurászás...Pont annyi értelme van, hogy egyes játékokban a 100fps helyett 120fps-t mutat, mint az új baromságok egyike, hogy valaki a régi tesláját lecseréli újabbra, mert az új 3,2s helyett már 3,0 sec alatt gyorsul 100-ra...
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Árban nagy lett az előrelépés
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest