Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Tesla Smart Pet Feeder - zabagép
- Videón a OnePlus Open
- Magyarországon készül a Nokia XR21
- Yettel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Az Apple dolgozik a melegedés problémáján
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
logiuser
csendes tag
Meg kell venni a K60 Ultrát giztopról és meg van oldva
430 dollár, vagyis 155ezer -
atiska007
senior tag
Az iPhone15 meg 399.990Ft-ról indul (itthon!), és mennyien szidják, hogy drága, meg szar, meg "ha ingyen lenne sem kellene".
Xiaomi beérte az Apple-t, legalábbis árcédula szinten.Mittudomain!
-
Graphics
Jómunkásember
215 ezerért rendelhető már itthon is a 13T.
291 ezerért meg már a 13T Pro is...Egy árukereső keresést kell lefuttatni.
Épp a brutális topicba linkeltem pár órája...
Szóval ez vagy valami bullshit reklám hadjárat volt, vagy valaki felült a pletykáknak.
@logiuser: Only China model, mit kezdesz vele itthon? Tök jó gondolat... Bizonyos frekvenciák hiánya azért kellemetlen lehet.
K60 Ultra adatlap
This is a Chinese edition, and only supports the English/Chinese menu. This smartphone is pre-installed with full Google Mobile Service, and with Google Play Store, OTA updating is supported.
5G: n1/n3/n5/n8/n28a/n38/n41/n77/n78;
4G: FDD-LTE: B1/B3/B4/B5/B8/B18/B19/B26/B66Tehát az EU modellhez képest hiányzik a 4G: 2,7,17,20,26,28,38,40,41-es sáv
5G-n pedig a: 7, 20, 40-es sávok.5G-n még nem lesz nagy probléma. A jelenleg elterjedtebb 4G-n igen. Meg a nyelvi korlát.
[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
logiuser
csendes tag
Mondjuk jogos, hogy a K60-ból hiányzik pár sáv.
Magával a Chinese edition nekem nem probléma egyáltalán. Androidot mindig is angolul használtam, most is egy Find X6 pro-m van, ami csak belpiacos. Mondjuk annak a fent felsorolt összes sávja megvan nem hiányzik semmi és nincs is sehol gondom hálózattal.Az egyedüli hiáyosság számomra a "kínaiság" miatt az az Android Auto. Meg tudok lenni nélküle.
Szerintem simán lehet kínai piacos telefon venni, meg rengeteg jó teló van ami hozzánk el sem jut. Vivok, Oppo felső kategóriák.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Pisti 1969 #6 üzenetére
Abban igazad van, hogy árban hasonló, de nekem hányingerem van az iOS-től.
Az igaz, hogy az elmúlt 3 évben kicsit "Androidosodott" (és az Android is átvett ezt-azt), így számomra kezelhetőbb, de egyáltalán nem felhasználóbarát az egyik Apple kütyü sem.
Legalábbis az átlag felhasználók több problémával keresnek meg, mint az Androidos kollégáik.
Mondom ezt úgy, hogy rendszergazda vagyok, és a javaslatom ellenére vásárolnak az ügyfelek Apple vackokat, majd sírnak hogy találjak nekik megoldást a problémáikra.
A másik ilyen kategória a GAPPS nélküli HUAWEI telefon, amit szerintem épeszű ember nem vásárol, de mégis van, akit sikerül beetetni.logiuser
Nagyvárosban élsz?
Van ismerősöm vidéken, ahol 4G-n kívül nincs élet.
Ha nincs B20, akkor térerő sincs.
Ahol mégis van, ott netezni nem alkalmas, egy Messenger üzit se tud letölteni.Ha még nyaralni sem jársz vidékre (és a gari hiányosságok nem érdekelnek), akkor vedd nyugodtan a kínai verziót. Egyébként esetben én nem javasolnám senkinek.
[ Szerkesztve ]
-
atiska007
senior tag
válasz
Victoryus94 #10 üzenetére
"Mondom ezt úgy, hogy rendszergazda vagyok, és a javaslatom ellenére vásárolnak az ügyfelek Apple vackokat."
Ez így egy mondatban elég erős...
[ Szerkesztve ]
Mittudomain!
-
Victoryus94
őstag
válasz
atiska007 #11 üzenetére
Sem az itthon népszerű üzleti alkalmazások, sem az egyedi alkalmazások nem támogatják az OSX-et (de még egy MS Office is sokkal bugosabb, rosszabb, és kevesebb funkcióval rendelkezik).
Az iOS ilyen téren egy fokkal jobb, de 80%-ban aki az egyiket használja, a másikhoz is ragaszkodik, és sajnos mobil terén is több panasz jut el hozzám, mint Android esetén, pedig utóbbi tábora jóval nagyobb (az ügyfeleink körében legalábbis).
(Vagy a rendszer rosszabb, vagy a userek hülyébbek, de a hibajegyek ezt támasszák alá).OSX esetében 90%-ban az a vége, hogy Windows kerül a MAC-re, majd panaszkodnak hogy a drága gépük lasabb, mint a DELL-es/Asus-os társaiké.
[ Szerkesztve ]
-
logiuser
csendes tag
válasz
Mint emlitettem a K60 esetében valóban van hiányosság a B20 sávval.
Nekem most Find X6 pro van ami az ég világon semmi hiányt nem szenved ilyen témakörben. Előtte Nubiám volt, szintén nem volt gond, mind2 belpiacos készülék. Az Oppo már járt Szerbia-Montenegro-Bosznia vonalon és sehol nem volt hátrányban barátnőm S23 készülékével szemben.Szummázva: nem kell félni a kínaitól csak meg kell nézni a támogatott hálozati sávokat
Ui.: szeretem a különlegesebb telefonokat, szóval nekem ilyen Samsung-Honor-Nokia-Redmi-Xiaomi gyártók nem igazán érdeklődési körök.
-
Pisti 1969
csendes tag
válasz
Milyen probléma az, amire egy Apple “vackon” megoldást kell találni? Évek óta ezeket a “vacak” készülékeket használom, probléma nélkül. Nem lassul, nem fagy, nem LAGGOL!!, a frissítések azonnal jönnek, ha becsúszik valami kis hiba, azonnal javítják. Sok évig támogatva van, egy több éves készüléken is a legfrissebb rendszer van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Attól függ, melyik modellt nézzük – a szomszédban is lebuktak az árak.
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest