Új hozzászólás Aktív témák
-
Pisti 1969
csendes tag
válasz
Victoryus94 #10 üzenetére
Milyen probléma az, amire egy Apple “vackon” megoldást kell találni? Évek óta ezeket a “vacak” készülékeket használom, probléma nélkül. Nem lassul, nem fagy, nem LAGGOL!!, a frissítések azonnal jönnek, ha becsúszik valami kis hiba, azonnal javítják. Sok évig támogatva van, egy több éves készüléken is a legfrissebb rendszer van.
-
logiuser
csendes tag
válasz
Mint emlitettem a K60 esetében valóban van hiányosság a B20 sávval.
Nekem most Find X6 pro van ami az ég világon semmi hiányt nem szenved ilyen témakörben. Előtte Nubiám volt, szintén nem volt gond, mind2 belpiacos készülék. Az Oppo már járt Szerbia-Montenegro-Bosznia vonalon és sehol nem volt hátrányban barátnőm S23 készülékével szemben.Szummázva: nem kell félni a kínaitól csak meg kell nézni a támogatott hálozati sávokat
Ui.: szeretem a különlegesebb telefonokat, szóval nekem ilyen Samsung-Honor-Nokia-Redmi-Xiaomi gyártók nem igazán érdeklődési körök.
-
atiska007
senior tag
válasz
"Mondom ezt úgy, hogy rendszergazda vagyok, és a javaslatom ellenére vásárolnak az ügyfelek Apple vackokat."
Ez így egy mondatban elég erős...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged