- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltiz
aktív tag
válasz
formula01 #42 üzenetére
Így van, és az még szóba sem került hogy amíg te nem fizetsz kamatot a telóra, addig a 600eFt-odat máshol tudod kamatoztatni. Beteszed prémium állampapírba, hogy csak hogy a legegyszerűbbet mondjam, 2 év alatt kamatozik kb 180eFt-ot. Úgy is felfoghatod, hogy ennyivel olcsóbban vetted a telót.
-
Motyi
senior tag
válasz
formula01 #42 üzenetére
Arról ne is beszéljünk, hogy ha 2 év kamatmentesre elhozom és a vételárat addig befektetem, akkor még csökkentem is a telefon árát a befektetésen elért nyereséggel. Bankban dolgozom, ha csak simán otthagyom a számlámon a 600k-t, az a jelenlegi kamatkörnyezetben kb. 140k (minden levonás után) 2 év alatt.
-
Gubu0101
veterán
válasz
formula01 #42 üzenetére
Pontosan.En nemetben dolgozok,de ha barmi keszulekre is van szuksegem,fogom azt megveszem szolgaltatotol reszletre,Sokkal kenyelmesebb,nem kell egyben akkora osszeget kiadni stb.
Amikor otthon meloztam,otthoni fizetesbol,akkor nem kellett ilyenen gondolkozni.Orultem ha belefer a keretbe havonta az elofizetes osszege…
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged