- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Ehhez képest az MSI + Asrock volt az amelyik nem akarta megsütni az X3D procikat az AMD által is túlzásba vitt értékeket még megfejelve egy kis saját tuninggal.
"egyszer volt egy alaplapom, hibás volt"
Nekem is, csak Gigabyte volt, sorjás volt vagy 30 CPU láb a foglalatban, a procit betéve el is hajlott mind (az érintkezősáv közepén, tehát még csak azt se lehet mondani hogy ferdén lett rárakva a proci, mert akkor a szélén miért nem? meg aztán 2 sarok közt félúton fizikailag se jön ki a matek). De ettől még nem lesz minden Gigabyte cucc szar. Legutóbb 20 terás WD Goldot kaptam gyárilag nem indulósat, most akkor a WD is szar? Az az 1 alaplapod egy kivétel volt csak, nem az átlag.
-
fanti
addikt
Szerintem ezen ne veszekedjetek.
A világ, azaz a tempó a hibás. Minden cég iszonyúan rohan a fejlesztésekkel, hatalmas a verseny a felhasználók kegyeiért, így minden fronton sok a hiba...a bétateszt az nálunk kezdődik el, odahaza. Én ezért sem csereberélek már egy éve kb. mert ugyan izgató hardverújdonságok vannak, csak hát ugye az idegrendszerem sem a régi már 53 évesen.
-
Dragon3000
nagyúr
Az egérről annyi a véleményem, hogy nem a fő piaca a cégnek, nem is vennék ilyen cégtől egeret. A másik, két termék miatt lefosozni egy céget nagyon vicces dolog, ha mindenki így gondolkodna, már nem maradna cég, akitől bármit is lehetne vásárolni.
Adatlapod szerint asus alaplapod van, amennyi szart a piacra dobott már az a cég, akkor nem is értem miért tőlük vásároltál alaplapot. -
-
PuMbA
titán
-
Vincent45
tag
Tegnap felraktam de a BIOS-ban a ventivezérlés menü lefagyott. Visszaraktam a régit. Mára az újat vissza is vonták már nem először. MSI B650M Mortar lap.
-
Dr. Akula
félisten
MSI, DDR5, AMD, Nvidia... minden passzol, már megyek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest