- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Ehhez képest az MSI + Asrock volt az amelyik nem akarta megsütni az X3D procikat az AMD által is túlzásba vitt értékeket még megfejelve egy kis saját tuninggal.
"egyszer volt egy alaplapom, hibás volt"
Nekem is, csak Gigabyte volt, sorjás volt vagy 30 CPU láb a foglalatban, a procit betéve el is hajlott mind (az érintkezősáv közepén, tehát még csak azt se lehet mondani hogy ferdén lett rárakva a proci, mert akkor a szélén miért nem? meg aztán 2 sarok közt félúton fizikailag se jön ki a matek). De ettől még nem lesz minden Gigabyte cucc szar. Legutóbb 20 terás WD Goldot kaptam gyárilag nem indulósat, most akkor a WD is szar? Az az 1 alaplapod egy kivétel volt csak, nem az átlag.
-
Dragon3000
nagyúr
Az egérről annyi a véleményem, hogy nem a fő piaca a cégnek, nem is vennék ilyen cégtől egeret. A másik, két termék miatt lefosozni egy céget nagyon vicces dolog, ha mindenki így gondolkodna, már nem maradna cég, akitől bármit is lehetne vásárolni.
Adatlapod szerint asus alaplapod van, amennyi szart a piacra dobott már az a cég, akkor nem is értem miért tőlük vásároltál alaplapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest