- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
Hegyirabló #40 üzenetére
A szöveg olvashatóság az nálam is kritikus (lenne) - azért mégiscsak egy monitorról beszélünk, nem pedig TV-ről. Amúgy én pont azt tapasztaltam, amit a teszt is írt, rózsaszínes (lilás?) elszíneződést. Ráadásul nagyobb felbontású (2880×1800?), 15,6" körüli laptop kijelzőnél. Nem volt nagyon vészes, először erősen kellett figyelni, utána viszont már zavart. A ppi-ből kiindulva ez aligha lenne jobb egy asztali monitornál. Persze a memória becsap, és ha a tesztelők azt mondják, hogy nem zavaró, akkor hajlamos vagyok hinni nekik.
-
bteebi
veterán
válasz
Hegyirabló #37 üzenetére
Köszi, jó teszt. Az SDR fényerőn én továbbra se lennék fennakadva, nálam valószínűleg max. 1xx nit lehet. Amúgy összességében nagyon durva, hogy gyakorlatilag mindenben mennyivel jobbak az OLED monitorok. Nekem amúgy továbbra is inkább a QD-OLED a szimpatikusabb, de valahol mindegy, csak OLED legyen.
-
bteebi
veterán
válasz
Hegyirabló #35 üzenetére
Na azért!
Nem mindegy. Engem amúgy a fényerő se érdekel. Kb. az első dolgom minden megjelenítőnél, hogy visszább veszem a fényerőt, hogy ne vakuljak meg. A brutál fényerőnek max. a kijelzőben lévő tartalék, illetve a kisebb terheltség miatti nagyobb élettartam miatt lehet bármi jelentősége. SDR-ben már a 300 nit is bőven sok, nem hogy a 4-500.
-
bteebi
veterán
válasz
Hegyirabló #33 üzenetére
WOLED-nél jobb kontraszt? Azt meg hogy? Névlegesen mindkettőnél ~végtelen a kontraszt, mivel (papíron) a fekete fényereje az konkrétan nulla, az azzal való osztás pedig leginkább a végtelennel közelíthető.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Hegyirabló #3 üzenetére
Na, de akkor már te is látod, hogy kukába való ez. Így, 2024-ben.
-
Oliverda
titán
válasz
Hegyirabló #3 üzenetére
Nem tudom, asuséknél milyen évet írnak, de egy ilyen kaliberű monitorról lehagyni a Type-C-t, minimum ciki.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Hegyirabló #1 üzenetére
Csak két Type-A, ahogy a cikkben is szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hővezető paszták
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS27DG600SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! UJ MODEL!
- Aoc monitor
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest