Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Archttila #501 üzenetére
Tegnap ránéztem elég combos volt a patch.
R5 5600/3060ti/32GB/531.79 driver -el high grafikán, natív 1440p-ben, kb 50 fps-re esik már csak le, néha elfogy a 3060ti. (60fps-re lockolva játszom, jelenleg Bill's town-nál tartok)
Szerintem kb ebben az állíapotában kellett volna kiadni, már az előző patch is sokat dobott rajta.
A shader comp. 25 perc volt. (azon még faraghatnának, mert pl. az Atomic heart vagy a Forza Horizon 4-5 kb 5-6 perc alatt végez nálam)
Archttila--> Héfőn szereztem be a játékot, az akkori patchel volt kb. 15 perc, ezzel az újjal kicsit több. (gondolom konfigja válogatja, kinek mennyi)
-
shotika
őstag
válasz
Archttila #411 üzenetére
Nos, ez rosszabb állapotban jelent meg, mint anno a CP77, bár szerintem ott a régi Xbox/PS4 változatok voltak kritikán aluliakés míg ott egy teljesen új, hatalmas méretű játékról volt szó, ez "csak" egy portolás, abból is a leghitványabb fajta.
Egy kompetitív online játék esetén még azt mondom, oké, patchelgessék, aztán majd úgyis jó lesz, de itt egy sztori gameről van szó.
Ráadásul ez a port kb egyszerre jelent meg a Resi4 remake-kel, ami viszont sokkal több platformra jelent meg, komolyabb hibák nélkül.
Ilyen botrányosan szar állapotban megjelentetni ezt a játékot hiba volt. Mondom ezt úgy, hogy anno a cp77-et megjelenés napjától kezdve játszottam, és ugyan rengeteg bug volt benne, de játszható volt, ez meg az elején óránként kicrashelt. Ráadásul egy fél mb-os fájl lecserélésével a majd egy órás shaderépítgetést le lehetett redukálni 10 percre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest