Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah ma én is végig nyomtam. Egyszer fagyott ki ez idő alatt. Azt észrevettem ha nem állítom a gyári szoftveren a processzort és a vga-t extrémre, akkor sokkal többször írja ki, hogy kérem várjon. Egyébként nagyon jó játék élveztem.
-
Hétvégén nálam is eljött az első kifagyás... Pont átértem egy új részre, mondom most abbahagyom és nyomok egy mentést. Aztán kifagyott.
Szóval ez nem bug hanem feature, mert tudta hogy ki szeretnék lépni.
-
válasz
Fitzgerald #364 üzenetére
Nem az van a crafting cuccokkal, hogy van egy kör körülötte és ha felveszel egyet akkor a karika elkezd betelni és ha betelt akkor ad egy db-t belőle? Én normálom nyomom ha jól emlékszem és mintha így lenne, de lehet csak benéztem.
-
Nah akkor a tapasztalatok kb 5-6 óra játék után. A konfig egy 5600/6700xt 16gb ram (3600). A monitor 1440. A játékot magas beállításon játszva 60 fps alá max 1-1 másodpercre megy csak akkor is a legalja 52. Általában 70-90 fps között van. A játék egyszer sem fagyott ki, vagy akadt meg. 2x volt olyan hogy kiírta mikor az egyik nagyobb részből átment a következőre, hogy kistürelmet és töltött, de ez biztos gyárilag ilyen. A játék nagyon jó és hangulatos és szerencsére lehet benne fejleszteni a fegyvereket és egy kicsit a képességeket is. Sajnos a loot még könnyű fokozaton is elég gyenge. Az hogy magadnak tudsz csinálni dolgokat, ha van alapanyagod másodpercek alatt megkönnyíti a dolgokat. Az első betöltés belépéskor kicsit hosszú 2-4 perc, de megéri kivárni.
-
válasz
Fitzgerald #167 üzenetére
Eddig mindig minket szidnak és mi “szívunk” a frissítésekkel(már aki) most legalább egyszer nektek is rossz
-
Ma patch nélkül kb először 1 óra után 33%-on állt a shader. Meguntam játszottam mással. Gondoltam vacsi alatt után csinálja, aztán mikor kész lesz kész lesz. Onnan folytatta ahol abbahagyta és 15 perc után végzett. Játszottam kb vele egy másfél órát. Semmi akadás semmi kilépés. Nem változtattam semmin hagytam amit beállított. Magas volt kb minden. Nem tudom mennyi fps-el megy, mert van amit mér az AMD szoftvere van amit nem. Még nem jöttem rá miért. 5600/6700xt 16 gb ram. 1440-es monitor. Kiváncsi lennék mennyi fps, de egyébként mivel folyamatos és szép a grafika nem szaggat leszarom.
-
Honnan lehet letölteni az új patchet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged