- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Én 5400-as WD Greeneket vettem 12 ezerért, ha belegondolok arányaiban passzol is a tiedhez.
Most néztem meg az árakat, a 6TB-os ma worst buy, 10% felárért van 8TB-os, ami persze még mindig aránytalanul drága, bár sajnos a 4TB-osok már hozzádrágultak(visszaosztva a 35 ezres 4TB-hoz képest 67 ezer már annyira nem is vészesen rossz), legjobb vételnek pedig a 16-20TB ígérkezik, persze csak szigorúan ha a legolcsóbb modellekkel számolunk. A gyorsabb és jobb modellek simán beletudnak csúszni az eggyel felettük lévő árkategóriába, még rosszabb ft/TB arányt hozva.
4+2TB-ről lépnék, én 8TB-al szemezgettem, de ha már szerelek, másolok, variálok, lehet, hogy 12TB-ot kellene venni, ami majdnem egy árban fut a 16-ossal.
Tisztára ugyanaz dilemma, mint amikor lecseréltem a 3GB-os HDD-mert, elindultam, hogy veszek egy 8.4-est, és hazaállítottam egy 20GB-ossal (persze a tervhez képest jelentős plusz pénzt elköltve), mert az arányok kb ugyanígy néztek ki. -
KROK640
nagyúr
Na, végre valaki más is emlékszik erre! és végre valaki más is látja ezt. Mindig mindenki a gyenge ft-al és társaival jön, pedig nem. Arról nem is beszélve, hogy eltelt 12 év!
Szintén az özönvíz előtt vettem 2TB-os HDD-ket, már csak egy van meg, de az még igen, mellette 4TB, és átérzem a helyzeted, szintén térigényes userként valósággal nyomorgok 6TB-on, már játék is alig van a gépemen, mert kell a helyükSőt, mostanság már a rendszer SSD meghajtón is van 100+ GB cucc "ideiglenesen". Szóval nagyon vennem kéne már nagyobb HDD(ke)t, de a jelenlegi árak mellett nem igazán gondolom.
Mivel mindennek csökkent a fajlagos ára jelentősen, csak a HDDnek nem (sőt, mondhatni még nőtt is) így az emberek még kevésbé fognak HDD-t venni. 1TB-os méretben ma már nem is kérdés, hogy HDD vagy SDD (10%-al drágább az SSD SATA3 esetén). Ahogy fejlődnek az SSD-k, 1-2 év múlva ez akár 4TB-os méretben is triviális lehet az SSD javára. (bár most épp az SSDk árai is emelkednek
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest