- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
csak a HDDnek nem
2 terás HDD nem volt az özönvíz előtt 13-14k-ért, terásak mentek akörül, 2 tera drágább volt, legalábbis én így emlékszem.Ettől függetlenül az ár rengeteget csökkent, ha nagyobb méretben nézelődsz és akkori árfolyammal számolsz. A 20 terás Toshiba éppen 350 euro német áfa-val az amazonon (az özönvíz idejében 20% volt nálunk az áfa), ez 250 forintos árfolyammal bruttó 87500 forint lenne, ami terabájtonként 4375 HUF, de 300-as árfolyammal is 5250 HUF/TB. És akkor nem számoltam semennyi inflációt.
Előbb-utóbb az SSD olcsóbb lesz, utoljára az évtized végét saccolták.
-
.mf
veterán
Ne is mondd, én is mindig ezen háborgok. Szintén az özönvíz előtt vettem magamnak és ismerősnek 2 TB-os lemezeket 13-14k-ért - azóta se volt olyan alacsony az áruk; és erről nem az utóbbi 2-3 év inflációja tehet, előtte sokkal alacsonyabb infláció és erősebb forint ellenére sem ment vissza az áruk. Miközben RAM, SSD, SD-kártya, minden más tároló fajlagos ára csökkent, akár jelentősen, az akkorihoz képest.
Amikor jön is valami új, ami jobb ár-érték arányú, akkor sem csökkennek a régebbiek / kisebbek árai arányosan, csak jobban összetorlódnak a dolgok. Ld. most 16 TB CMR 101k, de 10 TB CMR egyetlen régi típus van csak 78k-ért, a többi mind 95k-tól kezdődik...
Sanchezzel ellentétben nekem viszont kell a tárhely a fotók és videók miatt, a 4K nyersanyagok zabálják a helyet.
-
Sanchez638
addikt
-
Dißnäëß
nagyúr
Igen, vele. Felmentünk szembe az erődbe is, csodálatos panoráma, szomszéd messzi domb tetején modern tanya, az oldalában a lejtőn legelészett vagy 10-15 birka, hihetetlen tájkép volt, az az igazi festői, lent a város, a háztetők, hidak, a két folyó, bárányfelhők a kék égen, fantasztikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest