- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
esetleg tudtok mondani oldalakat ahonnan vga biost lehet tolteni?
google-el eleg keveset talatam... -
n0_gAboR
őstag
^^^
-
n0_gAboR
őstag
képek mégegyszer:
Bővebben: link -
n0_gAboR
őstag
irtam Rudinak egy mailt, remelem tud vmi tippet adni h lehet e ilyet biosmoddal megoldani.
-
n0_gAboR
őstag
^^^
-
n0_gAboR
őstag
koszi majd megkeresem.
sztetek ha memoriahiba akkor azt lehet javitani/cserélni, vagy felejtsem el? -
n0_gAboR
őstag
410/370-en hasznaltam es full jol birta. lehetseges h tuning miatt hosszutavon kikeszuljon a kari? vegulis feszt nem emeltem rajta, ramokon is bordak vannak, kezmeleg volt a homerseklete legnagyobb terhelesnel is mind a ramoknak mind a zalmannak. op1 jol hutotte a cuccot...
-
n0_gAboR
őstag
igen, igen, csak annyi a kulombseg hogy nem megy hanem ment
(lehet h a ciripeles is a hibara utal)
egyebkent volt nalam ezelott egy 9500@9700 es az is csikozott biosban, neha jatekoknal pottyozott/bizsergett a kep, de alig volt zavaro, es csak 8pipaval csinalta. viszont biosban ugye 4 pipaval csikozott.amilyen para most nekem van, az ugyanolyan style, csak sokkal durvabb ( es ezert gondolom h neked is ilyen tuneted van, csak light edition)
[Szerkesztve] -
n0_gAboR
őstag
hat ha meg csak az lenne...de ez mar oregecske kari is volt.
meg amiota megvan ciripel.
bootolaskor, ha egerrel gorgozok stb stb ilyen eles ciripelo hangot adott a kari.
most egy mx440 van benne es kussvan, tehat biztos hogy az csinalta.
(regebben is volt egy zafir 9800se-m az is cirippelt)
-
n0_gAboR
őstag
kiprobaltam 4 kulonbozo biost 3 9800se, 1 9800pro, szinte semmi kulombseg nem volt, max egy kicsit mas volt a minta amit kockazott. megmozgattam mindegyik alkatreszt a kartyan, le is ejtettem 1/2 m-rol hatha helyrerazodik
de semmi eredmeny.
esetleg ha vki ert az ilyen dolgokhoz megnezhetne a kartyamat, termeszetesen tejelek ha sikerul megcsinalni. nem szeretlek egy 40K-s karit elasni a kertben -
n0_gAboR
őstag
esetleg aki ilyesmikkel foglalkozik és vállalná némi pízért hogy megjavítja ha tudja, ne fogja vissza magát és szóljon plz
-
n0_gAboR
őstag
az hogy lehet hogy gef mx440-el 1024@minden maxon (no anti aliasing) olyan gyorsan megy az NFSUG mint a 9800-al?
-
n0_gAboR
őstag
ITT VANNAK A SCREENSHOTOK:
Bővebben: link -
-
n0_gAboR
őstag
Tegnap beraktam egy mobiracket a gépbe, kiszedtem a 9800SE@XT karimat, mert akkora zalmannal meg op1-el hogy nem fertem hozza rendesen az IDE csatolokhoz. mire visszaraktam, eleg erdekes kep fogadott. (mindjart teszek fel screenshotokat).
a kép elszineződött, kockás, sakktáblás. biostol kezdve windowson át linuxig mindenhol, ráadásul elég erősen...
zalmant levettem GPU sértetlen, ránézésre nincs semmi fizikai sérülés. annyi volt h kivettem a gépböl és ráhelyeztem az asztalra, tehát semmi nem történt vele.
kondi sem hiszem h letört volna...
HengR-tol vettem a karit, ö hasznalta minimum 1 évig, nalam mar 1-2 honapja teljesitett kifogastalan szolgalatot (softmod 100% hibatlan, nagyon jol lehetett huzni).
HengR tett rá 9800pro biost, így az órajelek alapbol 380/340, de 8pipa ugye igy sincs hw-sen bekapcsolva. viszont én azt hallottam hogy pro bios tobb feszt ad a ramoknak, lehet h ez nyirta vna ki?
szerintetek javithato esetleg, mutassam meg valakinek, vagy ássam el a kert végébe a málnás alá?
köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest