- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
BIOS-ok Bővebben: link és mindenféle, pl RaBiT meg további BIOS-ok Bővebben: link
A borda és az OP1 elég kell hogy legyen a tesz ereéig. -
rudi
nagyúr
Megnéztem és hát hű! Ezek komoly hibának tűnnek. Ha csak egy-egy memmodul hibázna itt-ott, akkor kevesebb gebasznak kellene lennie. Szerintem valami feszgeneráló adhatta meg magát, ami az összes RAM modulra hatással van. Ennek a legbiztosabb utánajárási módszer egy működőképes és egy hibás kártya feszültségeinek összehasonlítása lenne.
Ha kipróbálod a rabittel 128 bitesítése (segítek ha kell) és baválik akkor lehet örülni, de ha nem, akkor sajnos akártya extrém beavatkozás nélkül nem lesz már életképes. Ebben az esetben ha nem sajnálod, elküldhetnéd nekem, mert a kibás 9700-as is nálam fog landolni. Megpróbálom összemérni őket amiben lehet, utánanézek, hogy a Vmod cikkekben hol milyen feszt mértek, esetleg kapcsolatba lépek a finnekkel hogy mit ajánlanak. Ha kiderül hogy valami feszgenerátor halt be, akkor azon talán pár ellenállással segíteni lehet. Ha memóriamodul halt be, akkor a két kártyáról talán össze lehet sakkozni egy működőt.
Más ötletem egyelőre nincs. -
_cirmos_
őstag
nekem is pont ez a megoldás jutott eszembe, de sajnos nem tudok gyakorlati tanácsot adni. keresd meg rudit, ő biztos meg tudja mondani hogy lehetséges-e ilyet csinálni. btw ha megfelezed a memót akkor automatice 128 bites lesz a memvezérlő (a négy modulhoz mennek a 64 bites sávok), de gondolom ez zavar a legkevésbé. sok sikert!
-
Cane
őstag
nekem már egy 9500@9700pro kártyám végleg elszállt (szinte teljesen hasonló képe lett) ekkor még az alább említett vinyó volt használatban.
egy-két alkalommal jelentkezett ez a jelenség egy 9800se@9800xt-nél is, de a probléma megoldódott azzal, hogy a mobilrackból ki lett szedve egy (mint utólag kiderült rossz) wd vinyó.
a vinyón segíteni nem lehetett, viszont a kártya és más nem szállt el.
tudom, mindez hülyén hangzik, de azóta nem volt semmi probléma. amúgy ezt a jelenséget elő lehetett idézni akkor, ha a rossz vinyót visszaraktam a gépbe. érdemes az ide kábel cserét is végezni a biztonság kedvéért, továbbá érdemes egy próbát tenni a alaplapon az IDE1 és IDE2 közötti kábelfelcseréléssel.
mindenesetre érdekes... -
prosectura
tag
Nekem is csinált a kártyám ilyen képet, igaz az 9600 volt. Egyszer idegből ''téptem ki a kártyát''. ki akrtam venni és véletlenül egy tranzisztort fogtam meg a fesz.stab résznél és egy láb lepattan a tokról. Nem volt látványos, de nem ment. Egy kis forraszás után ismét tökéletesen működik. Nézd meg nem sérült-e Neked is valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- GTA V
- EAFC 25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest