Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bordási
friss újonc
Sziasztok! Letöltöttem a 15-ös Androidot a Samsung Galaxy s23-as telefonomra. Innetől kezve borzasztó gyorsan kezte zabálni az akut. Nem vagyok hardkor felhasználó, általában 80% -ról 40, 35 % körülre merítettem estére a telefont. Most 10-ig is lemegy. Olyan is előfordult, hogy este 35-ttel tettem le, reggelre lemerült. Néztem az egyes appok energia felhasználását semmi különös, mint korábban volt. Találkozott már valaki ilyennel? Van megoldás? Köszi ha valaki válaszol!
-
aprokaroka87
nagyúr
Nem is tudtam hogy AV1 esetén lényegében a Google a VLC Dav1d megoldását kezdte el használni.
-
hemaka
nagyúr
válasz
zolka bolka #11 üzenetére
Ott van mar az, lehet venni. [link]
-
-
És azon mikor fognak faragni, hogy ne kelljen a telefonba több RAM, mint az asztali gépemben van?
-
válasz
Pár napja pedig még szerepelt a kínálatban, de most én sem látom.
-
tms+
aktív tag
válasz
nem tudom, hogy volt-e róla szó hivatalosan. én sem látom a weben, de a vállalati árlistában szerepel a P9P is
-
-
balpeter04
tag
Szerintem azért releváns hogy mikor "vág" egy főverziószámú releaset a Google mert a legtöbb gyártó főverziós releasek számában határozza meg a szoftver támogatás mértékét.
Ha a Google megfogja és "elinflálja" a főverziókat, akkor a gyártó felteszi a kezét, hogy hát ez van gyerekek, ezt kaptátok a platformtól, megkapod az évenkénti frissítést, de az már a gyártók és Google közötti lobby és háttéregyeztetések eredménye, hogy mi kerül bele egy főverzióba és mi nem (szerintem), így ha elég gyártó pusholja a Googlet, hogy "ugyan már ne legyen túl bonyolult a következő főverzió" akkor a Google sem fog törekedni hogy ténylegesen fejlessze a platformot.
-
zolka bolka
tag
gyelekek... nem úgy volt hogy a yettelnél lehet majd kapni a sima pixel 9 pro-t? én nem találom, de lehet csak én nézek be valamit
-
BoB
veterán
válasz
instantwater #3 üzenetére
Ha 14.2 lenne jobban aludnál? Vagy ha esetleg 14.1.1.54.6?
Vagy miben lenne más a telefonhasználatod?
-
Segal
veterán
válasz
csorbajeno #6 üzenetére
Nem az első és tutira nem is utolsó eset lenne hogy a gyári verzióba belekerül valami olyasmi amit a gyártók a saját felületükön akár évek óta alkalmaznak.
-
zoltan77
aktív tag
válasz
instantwater #1 üzenetére
Samsung a55 már ezen is van.
-
Phoenixy
senior tag
válasz
instantwater #1 üzenetére
Android 10
"The new Theft Detection Lock uses AI to help keep your data safe. If your phone senses someone has snatched it and is trying to run,
bike or drive away, it will automatically lock your device. You can also use Remote Lock to quickly lock your device from any device using your phone number and a simple security check. These features are now available for most Android 10+ devices."
https://blog.google/products/android/android-15/ -
-
hdavid1
tag
Android 14.2
Nem értem miért kellett áttérni erre a folyamatos főverziószám növelésre.
-
Ez a Theft protection funkció valahogy már az Android 14 alapú Lineageos 21 ben is szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest