- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
Yettel, felsővároson lakom. Panel. Lefedettség csutka. Mégis van, hogy edge-re ugrik. És ne mondd nekem, hogy a panel hibája, a háztartás összes többi telefonja normálisan stabil 4g-t tud. Amik vannak éppen: redmi 6, realme 8i és p30 pro. Az 5g-t meg már régen elengedtem, egyszerűen nem bír rajta megülni hosszan, hiába van hálózat. Most is éppen 4g, de csak 2 csíkkal, mellette a realme meg fullon.
Ez a screenshot azután készült, hogy újraindítottam a telefont, mert miután előbb lement 3g-re, aztán onnan is lepusztult edge-re még a hálózatot is újra kellett vele keresteni mert azt írta, hogy nincs. Vicc.
Pörgettem percekig, kerestettem újra vele, de nem találta aztán meguntam és kikapcsoltam. Úgy indult el, hogy két pálcás 3G ☠️
Ezt így random előadja itthon és a belvárosban is eljátssza. Ott ritkábban ugyan, de eljátssza. Ez még tavasszal volt, amióta lelőtték a 3g-t azóta 2g-re ugrál.
De nem kell neki edge-ig menni, elég ha egy pillanatra megzuhan a 4g stabilitás, olyankor repülő üzemmód kell neki mert egyszerűen az istennek sem akarja felvenni a fonalat.
Ezt viszont miden egyes rohadt nap. Többször is.Voltam már a yettelnél is, náluk minden fasza, a samsung meg letagadja. És ezzel a note 9 óta minden Samsungom megörvendeztet, kétség kívül eddig a 21 ultra toronymagasan a dobogó felső fokán. A note 9 meg a Note 20 ultra sem volt kutya, de ez viszi a prímet.
Mondd azt ezek után, hogy ez nem az exynos hülyesége.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest