Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tixem

addikt

válasz TeeJay #78 üzenetére

Minek méregessem? És ha nem mutat eltérést, akkor mit csináljak? Örüljek? És ha nem ugyanarra a toronyra mennek, azzal is mit kezdjek? A samsungokkal évek óta térerő gondjaim vannak, a többivel nem, engem tovább nem tud érdekelni a történet. De nyilván, én vagyok a hülye, sőt. Én magam zavarom a specifikusan a jelet, hogy besározhassam a samsungot.

• tixem

addikt

válasz doooo #75 üzenetére

Tehát ugyanazon a helyen, ugyanazon szolgáltató sim kártyájával ugyanazon a hálózaton a többi telefon nem csinál ilyet, csak az s21u, de mindez nem a telefon hibája. Értem :)

• tixem

addikt

válasz doooo #71 üzenetére

Yettel, felsővároson lakom. Panel. Lefedettség csutka. Mégis van, hogy edge-re ugrik. És ne mondd nekem, hogy a panel hibája, a háztartás összes többi telefonja normálisan stabil 4g-t tud. Amik vannak éppen: redmi 6, realme 8i és p30 pro. Az 5g-t meg már régen elengedtem, egyszerűen nem bír rajta megülni hosszan, hiába van hálózat. Most is éppen 4g, de csak 2 csíkkal, mellette a realme meg fullon.

Ez a screenshot azután készült, hogy újraindítottam a telefont, mert miután előbb lement 3g-re, aztán onnan is lepusztult edge-re még a hálózatot is újra kellett vele keresteni mert azt írta, hogy nincs. Vicc.
    Pörgettem percekig, kerestettem újra vele, de nem találta aztán meguntam és kikapcsoltam. Úgy indult el, hogy két pálcás 3G ☠️
    Ezt így random előadja itthon és a belvárosban is eljátssza. Ott ritkábban ugyan, de eljátssza. Ez még tavasszal volt, amióta lelőtték a 3g-t azóta 2g-re ugrál.
    De nem kell neki edge-ig menni, elég ha egy pillanatra megzuhan a 4g stabilitás, olyankor repülő üzemmód kell neki mert egyszerűen az istennek sem akarja felvenni a fonalat.
    Ezt viszont miden egyes rohadt nap. Többször is.

Voltam már a yettelnél is, náluk minden fasza, a samsung meg letagadja. És ezzel a note 9 óta minden Samsungom megörvendeztet, kétség kívül eddig a 21 ultra toronymagasan a dobogó felső fokán. A note 9 meg a Note 20 ultra sem volt kutya, de ez viszi a prímet.
    Mondd azt ezek után, hogy ez nem az exynos hülyesége.

• tixem

addikt

válasz adamssss #60 üzenetére

Note 8 óta samsungom van, mellete volt sok más is, HTC 10, Huawei Mate-ek, Oneplus stb. Samsungnál a Note 9 óta folyamatosan szopás van az exynos-szal, nálam főleg a térerő miatt. GY A L Á Z A T O S A N 💩 És mindjárt jönnek a felkent samsung papok akik kitalálják, hogy hülye vagyok meg csak haluzok, de nem igazán érdekel a pampogásuk, ha egyszer tendencia már évek óta. Fel kell csapni a redditet aztán ott van, nem egyedi eset sajnos. A vacak üzemidőről nem tudok nyilatkozni, nálam még ilyesmi telefon nem élte meg töltés nélkül az egy napot.

És igen, ennek ellenére samsungom van, mert tollat még eddig rajtuk kívül normálisan nem volt hajlandó egy gyártó sem integrálni a telefonba. Evvan.
    Kérdésedre válaszolva. +1 S23 jó vétel, a 24 meg egyelőre lutri. A 23 egy jól sikerült széria, kettő is van közeli ismerősöknél, egy sima meg egy ultra és csodák csodája, ahol nekem a 21 Ultrával egypálcás az 5g-m, ami sokszor 4g-re visszaugrál és alkalomadtán még edge-re is lepusztul Szegeden a város közepén, nekik stabil az 5g :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés