- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecó 11
tag
válasz
LosBlancosRM #7 üzenetére
Szia! Te nem ezen a néven vagy fent a Facebookon?
-
zsolt501
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #45 üzenetére
Engem ami a Samsung részéről bánt nagyon, hogy a prémium garancia szolgáltatást leépítették, a gyártás és az összeszerelés minősége meg lecsúszott olyan szinten, hogy pl. a Samsung Tv-m talpa önmagától eltört, a tv kijelző kerete is szépen elrepedezett, pedig a TV két éves volt mikor ez történt, a porszívó tartája sem illeszkedik megfelelően gyártási hibák miatt, a tömítések szintén problémásak.
Négy samsung telefonom volt eddig prémium kategóriával kezdtem jópár évvel ezelőtt Note 2 LTE, majd jöttek a többi hasonló kategóriák a gyártótól, de a gyártás minősége bizony az évtizedek alatt lecsúszott, a garanciás szolgáltatásról nem is beszélve.
Szóval ne nekem akard megmagyarázni miért jó a samsung... -
*RLaci*
addikt
válasz
LosBlancosRM #15 üzenetére
Ez egy keksz ha jól látom?
-
jeni
félisten
válasz
LosBlancosRM #39 üzenetére
Nyugi ,senki sem bánt téged.Tudjuk nem vagy Samsung párti.
Nem kell idegeskedni ha a Samsung Exynos-sal hozza ki a telókat. Van akinek ez is megfelel.
Neked ,ahogy kiolvasom az írásaidból még ingyen sem kellene. -
jeni
félisten
válasz
a dobozon szerepel?
Snapi vagy Exynos -
janeszgol
félisten
válasz
LosBlancosRM #35 üzenetére
Kicsit be-LosBlancosoztam. Gondoltam lásd magad kívülről.
Szerinted van értelme ennek? -
janeszgol
félisten
válasz
LosBlancosRM #28 üzenetére
De nem tud Samsung csúcsot venni. Legalábbis az S23 családig nem tudott. Idén nem lesz akkora gáz, mert S24 helyett lehet venni S23-at.
Értsd már meg mit akar írni a másik. -
janeszgol
félisten
válasz
LosBlancosRM #31 üzenetére
Csak ennyit tudsz? Kevés leszel ide.
-
janeszgol
félisten
válasz
LosBlancosRM #29 üzenetére
Dehogy nem. Még az ájfón topik is tele van veled. Mi a fenének vetted meg, ha kell az újabb? Nem kell irigykedni másra. Ha meg vágyakozol az újra, akkor vedd meg, ne csak a szád járjon!
-
janeszgol
félisten
válasz
LosBlancosRM #19 üzenetére
Miért vettél 13 PM-et, miért nem vártad mg az S24U-t? Legyél elégedett azzal, aztán maradj csöndben.
-
beno52
tag
válasz
Szóval szerintem max az lehet hülye, aki tudja, hogy gyengusz az Exy, mégis szivatja magát.
Mivel nálunk - és EU szerte - csak az exynosokat árulták hivatalosan, ezért a döntés inkább annyiból állt, hogy veszel-e telefont, vagy sem.
A szürke importos, garancia nélküli vásárlásokat most hagyjuk... -
válasz
Nem az erőről van szó, hanem a melegedésről (throttling) a merülésről és a szar térerőről.
ha ebben a 3-ban fejlődne akkor pont nem érdekelne senkit az az 5-10%az s8 óta nem veszek exynosos csúcs samsungot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- BestBuy topik
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest